Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

[center]
La Multi Ani Mihaela aka Decenuela aka Gazela!!!

Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si la punga groasa sa ii iei lui Jiji mic tot ce-ti doreste tie inima! Sa fi mereu rasfatata si placut surprinsa de JM!!! Sa te iubeasca jiji mic cel putin la fel de mult pe cat il iubesti tu pe el si sa nu te paraseasca pentru vreo stoarfa!!!

k,////lknknlbv/.,mn

(a tinut si Yannis musai sa-ti ureze )

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

S-a intors mama de pastaie! WB

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

si o suplimentara pt sufletul tau mare! ai facut mai multe acte de caritate in cateva zile decat fac altii intr-o viata intreaga! sper sa ti le intoarca DD inzecit!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani !
Decenuela - Mihaela

Sa traiesti 100 de ani fara reparatii cu Jiji alaturi (si o shoarfa mica doar daca vrea el).

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

Sorina de cafeluta si tie Bea ...asemenea ...am salivat iar la linkurile trimise de tine

Nyny, Plateea ...

Ruxita ti-o recomand pe tanti Savin ...mai mult sotului tau ...lasa copilul cu lingurita lui ...cica jucarii nu inseamna numai ce cumparam din magazin ...pentru pitici jucarie poate sa insemne o cutie de carton sau o sticla de plastic sau orice altceva ce le atrage interesul si nu ii pune in pericol ...si cica baieteii se pot juca chiar si cu papusile ...nu le pune in pericol virilitatea

Mire ce frumos povestesti tu de Maruta ta ...

Plateea am vazut si eu ce declaratie de dragoste i-a facut bbTo frumoasei Iris ...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Ce mai face Mara?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Daca m-ai intrebat, zic.
N-are niciun dinte!
Merge destul de mult singura, dar pleaca rar din proprie initiativa; cand e la san insista sa-mi dea mie suzeta si cand ma fac ca o sug i se umplu ochii de fericire ; ma hraneste cu ce are in manuta, cateodata imi si mesteca ; imi intinde obiecte si zice "da" (cu a din matura); chiuie cand incep sa o dezbrac sa o duc la baita; cand spun cuvantul tztatza sau tzitzi se prezinta la mine si doreste sa suga; a inceput sa manance semnificativ, lucru care ma bucura enorm; ma piaptana; lipeste magneti pe frigider; danseaza, cam atat imi vine in minte.
Si lucruri mai putin placute: se urca pe masa si pe mobila, dupa care trage de monitor/tv si a trebuit sa-mi mut 99% din lucuri sus, unde nu are acces, pt ca am gasit-o rozand la peria dintr-o trusa de machiaj...era mov pe la gura. Cum aude apa curgand in cada si gaseste usa deschisa se duce si-mi inchide apa, iar de vreo 2 zile se ridica in picioare in scaunul de masa (tb sa o prind in centuri de acum) si se uita la porumbeii de pe blocul vecin; cand o pun in patut arunca jos absolut tot ce exista in patut, mori de ras daca o vezi cat de serioasa e...pana nu termina de aruncat tot nu se opreste.

Ti-am zis, daca m-ai intrebat...

mica printesa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Numai intrebata spui!?!

Doamne ce dulce eeee! si ce bine intelege trebuie ca-ti vine sa o mananci!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza..

Sorina sarumana de cafeluta. Sunt deja la a doua.
Plateea bine ai revenit. Nu ne spui si noua ce ati mai facut voi?Ce face pastaia?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

eu am facut bine... 3 de 10, 2 de 9, 2 de 8 un 7 si un examen picat... iar teo... bine mersi... n-are nici o greata cand si cat lipsesc! ceea ce... obiectiv e de bine. subiectiv, sunt nitel geloasa...

foto aia cu amandoi in sertar e... de calendar, nu alta! care e secretul la copii asa frumosi si cuminti?

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Bravo mamico! Felicitari!
pentru aprecieri. Secretul il stiti si voi, ca doar toti pufuletii sunt frumosi frumosi... muuuulta iubire

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza..

Sorina sarumana de cafeluta. Sunt deja la a doua.
Plateea bine ai revenit. Nu ne spui si noua ce ati mai facut voi?Ce face pastaia?

Povestea Marei

eu am facut bine... 3 de 10, 2 de 9, 2 de 8 un 7 si un examen picat... iar teo... bine mersi... n-are nici o greata cand si cat lipsesc! ceea ce... obiectiv e de bine. subiectiv, sunt nitel geloasa...

foto aia cu amandoi in sertar e... de calendar, nu alta! care e secretul la copii asa frumosi si cuminti?

Felicitari!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Din capitolul vechi:
Bubu si Alexutzza faina sarbatoreala fiecare in felul ei
MP si Dece sunteti fenomenale cand povestiti de , , stiu ca nu e de ras ci de
Alexutzza mie nu-mi prea vine sa-i dau capsuni ca nu e timpul lor inca, si ii dau fructe ce ar fi de sezon cica, mere, pere, portocale, banane.. dupa un an nu cred ca ar mai fi restrictii prea mari doar daca e vreo alergie ceva

pui mic

Nici eu nu o sa ii dau capsuni pana nu o sa fie sezonul. Doar ca nu o sa ma mai feresc asa rau de iaurturile/ branzicile si produsele ptr copii cu capsuni.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica
...pentru pitici jucarie poate sa insemne o cutie de carton sau o sticla de plastic sau orice altceva ce le atrage interesul si nu ii pune in pericol ...si cica baieteii se pot juca chiar si cu papusile ...nu le pune in pericol virilitatea

adevar scris-au tastele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am inceput sa iau oua de prepelitze... si pe indicatii scrie sa nu mananci nimic 2 ore... dar un ceai verde pot bea? (tot timpul caut o portita cat de mica de eschiva, nu pot urma niste instructiuni clare, simple...)

piticul meu cara prin casa dupa el o lingurita... ieri s-a culcat cu ea, azi a luat-o de la capat... am auzit de jucaria fetish, dar totusi ma asteptam la o jucarie, nu la o lingurita... taica-sa a vrut sa i-o ia ieri si piticu a protestat... taica-su ca nu e de capul lor... si atunci de capul cui e? al parintilor ca sunt mai tari in dibla? ca piticii nu au voie sa faca ce vor ei... ca de ce? cine le interzice si de ce? eu sunt pentru "piticu are dreptul sa faca orice vrea el si numai cand vrea chestii periculoase, deranjante pentru ceilalti sau pentru sine, atunci intervii si-i strici distractia, nu la fiecare pas cand ti se pare tie ca are un comportament "imatur" si "irational"... cum ar fi sa care o linguritza dupa el toata casa... sau ieri am desenat cu creionul rosu pe un perete (avantaj ca stam cu chirie)... imi voi incuraja copilul sa faca tot ce vrea muschiuletul lui... (taica-su e de parere contrarie, dar el oricum e figurantul, sa latre cat o vrea...)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Super tare! Mai ales finalul!
Aprob pozitiv si 100% ce ai zis.

Cat despre lingura, n-ar fi singurul copil. Am o finutza / ruda/ vecina, care vine pe la noi cu o linguritza dupa ea, sau le aresteaza pe ale lui Tudor. Este fan linguritza (probabil si lingura dar nu i-am dat in dotare), nu o lasa din mana nici cum si-si da intruna sa manance.
Nu cumva si voi manuiti cam des linguri prin casa?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput