Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 17
plateea spune:
bea... eu numai bibe de sticla folosesc, cele de plastic le-am eliminat de mult. am unul de la nuk si e suuuper bun, dar am gasit in farmacii tot de sticla, de la CANPOL baby. sunt extraordinar de bune calitativ, rezonabile ca pret si au si mai multe marimi. daca dai un serch pe google sigur te lamuresti ce si cum. eu le gasesc in auchan si farmaciile dona...
haircut, sa va fie de bine vacanta!
nyny... club... la mai mare!
ana_g... ai descoperit pana la urma de ce are piciul colici? seamana mult agitatia pe care o descrii cu comportamentul pastaii mele...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
stiu ca fac spam, dar e usor sa dati ignore daca nu va intereseaza!
sunt NForumita rau de tot...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
Eleysa spune:
www.youtube.com/watch?v=LmGZM3rCJpc" target="_blank">LA MULTI ANI, DECENUELA!!!
Sa ai parte de o viata numai lapte si miere...sa iti bucure Luca fiecare clipa si Jiji mare sa te iubeasca pana la adanci batraneti si sa te rasfete asa cum iti place tie!!!!
Mamica mandra de odorul ei
plateea spune:
lucia... primul tau mesaj mai lung, m-a lasat spicilesss... bravo, mami pt ca ai depasit totul si acum esti pt puiul tau tot ceea ce nu a fost mama ta pt tine! sa te tina DD la fel toata viata!
myky... te invidiez!
al3csa... cum a fost la operatie pana la urma? cum e mini-maxi?
lorex... pana la urma, iuria e domnisoara de cuvant si o sa alerge de ziua ei, sa o faca pe mami si mai fericita decat era, daca e posibil asa ceva! Iuria!
nyny spune:
Neatza..
Sorina sarumana de cafeluta. Sunt deja la a doua.
Plateea bine ai revenit. Nu ne spui si noua ce ati mai facut voi?Ce face pastaia?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
tomaca spune:
Buna dimineata,
S-a intors mama de pastaie! WB
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
ce sot dragutz ai, bravo ! si cu ce ai scris mai jos tare dreptate ai pui mic |
mersi...
apoi am invattat c nu mai facem planuri, ca tot degeaba...........
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
nyny spune:
Bea de aproape o saptamana nu a mai mancat noaptea, doar azi-noapte s-a cam foit si pana la urma i-am facut un biberon super diluat (90ml apa+1 masura LP) si s-a linistit. Vom vedea ce-o mai fi... Te tin la curent.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Neatza.. Sorina sarumana de cafeluta. Sunt deja la a doua. Plateea bine ai revenit. Nu ne spui si noua ce ati mai facut voi?Ce face pastaia? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
eu am facut bine... 3 de 10, 2 de 9, 2 de 8 un 7 si un examen picat... iar teo... bine mersi... n-are nici o greata cand si cat lipsesc! ceea ce... obiectiv e de bine. subiectiv, sunt nitel geloasa...
foto aia cu amandoi in sertar e... de calendar, nu alta! care e secretul la copii asa frumosi si cuminti?
Beatrice1982 spune:
tomaca, ma bucur ca te-ai lamurit cu privire la filme si la tot.........
doamne ajuta sa fie bine!!!!
Sa fie ferit de astm, ca nu e bun......deloc deloc...........
Sanatate!!!!!!!!!
BF ma bucur ca v-ati simtit bine.......
nyny ce bine.......tre sa ma apuc si eu....
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...