Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multam de ioana ..
imi place ca ai revenit in forta, cu mini-cearsafurile ;)
ia sa vad cat pot si am timp sa astern si eu unul
cu ce sa incep...ehe..

vazut pozici cu Denise de Ely frumusica foc mai creste
multumim de foto mamici!!!
complimenti si lui Ally , frumoasa si radioasa burticoasa!!!!
Denis si Monica complimenti si pentru nepotica
laura_luisa super si puisorul tau si parca-ti seamana leit

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

nus' pe ca am apasat s-a trimis mesajul desi nu era terminat..
ntz,ntz, ntz.. cred ca am inversat si tastatura..asa ce l-am intors pe dos

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

andreea felicitari lui Georgio pentru maselutza
wow .. ce mai trece timpul.. ai baitel mare de'acu

georgi vazut gogosica mica si frumoasa si mamica burticoasa acolo intr-un coltisor tare bine arati!

ely stai linistita cu kilutele.. non e detto ca ai sa le pui in ritmul asta tot inainte.. s'apoi las' ca le dai jos important e sa fiti bine si tu si bb frumoase mai sunteti si tu si broskutica

laura_luiza felicitari inca odata mamico si stai linistita in privinta alaptatului. la un moment dat, o sa se formeze sfarcurile si fara pompa.. si gandacel frumos tare

petro multumesc pentru raspuns cu dana.. chiar as vrea sa mai stiu cate ceva de ea.. sper sa reuseasca sa se organizeze cat mai repede si poate reuseste sa intre macar sa ne spuna cum sunt daca totusi reusesti sa dai de ea transmitei salutarile noastre si multi -ici

kemsy ce organizati voi acolo pe duminica ? o intalnire bis cumva?

ioana e mult mai bine si linistita stefi.. cu raceala vad ca iar ne incearca desi n-am terminat bine antib. vremea asta schimbatoare , basta un colpo di freddo...off hai vara hai.. lunga mai esti anul asta iarna...

ce va distrati voi ale pe baza comp meu....mama lui daca nu ma face el pe mine il fac eu pan' la urma de tot... imi da cu portia claritate si apoi cand mi-e mai drag iar ma baga in ceata..

am facut amalgam de informatii.. mewrg sa ma mai documentez.. revin sper..

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Vreau si eu datele cu blogul. Merci
Vad ca ati avut chef de vorba azi
Noi ne-am intalnit cu posibila viitoare dadaca...De maine vine E din Slovacia, are 30 de ani si parem..compatibile

Pupici cu sclipici...cum zice o fata draga mie.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtici si mamici,
imi cer scuze ca invadez teritoriul si poate ca ati discutat problema asta insa nu am citit din urma si va cer ajutorul,
noi trebuie sa ne mutam in Italia pt o perioada de max 6 luni si piticoata cea mica care are 4 luni a fost vaccinata in ROm cu infanrix si prevenar mai avea de facut inca doua doze la 6 si 8 luni, puteti sa-mi spuneti care e schema de vaccinare in Italia si daca aceste vaccinuri se gasesc de cumparat.

va multumesc mult cu drag, NAdia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

buna, Nadia.

Depinde in ce zona o sa va mutati...Noi am facuy infarix si prevanar la 2 luni jumate, apoi a doua doza la 5 luni jumate (trebuia la 2 si parca la 4 luni...dar la noi asa s-a nimerit). Mai aveam posibilitatea sa facem antimeningita parca ii zice, asta tot pe la vreo 4 luni, dar pediatra noastra ne-a recomandat sa il facem acum la un an, pt ca daca nu stam mult intre copii, e mai bine sa il faca cand e mai mare.

Din ce am mai auzit, in alte zone difera schema, poate o sa ne spuna si fetele.

Deci baiul e ca vad ca noi am facut 2 doze, voi aveti 3...asa ca eu iti recomand sa cumperi vaccinurile din Romania si sa te interesezi daca ti le face aici, sau poate aveti posibilitatea sa zburati in Romania cand trebuie facut vaccinul.
De cumparat nu stiu pt ca aici, in zona mea, langa Roma, ei te programeaza la vaccin si noi doar mergem. Aici vaccinul se face intr-o alta zona, adica nu se face la pediatra, se face intr-un loc doar asa ceva pt toti copii din oras.

Sper sa reusesti sa te lamuresti

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutare!
Vreau si eu datele cu blogul. Merci
Vad ca ati avut chef de vorba azi
Noi ne-am intalnit cu posibila viitoare dadaca...De maine vine E din Slovacia, are 30 de ani si parem..compatibile

Pupici cu sclipici...cum zice o fata draga mie.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

esti tare...acum astept impresii dupa dadaceala.
Felicitari ca ai gasit ce cautai...hai ca m-ai facut curioasa....si ce limba vorbeste tanti...adica tu vrei sa il faci triligv?

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

geani bravo! ma bucur pt voi si chiar ca e o idee buna tare.. am sa-ti cer info
sper sa fiti compatibili(bine ca ai zis, ca nu-mi venea cuvantul) pan' la capat!

nadia bine ai venit!
eu picei mele , dupa cum am notat in carnetelul de vaccinuri, i-am facut prima doza de infanrix la 3 luni, respectiv 5 si ultima la 1 an(bine intre timp am mai facut si alte vaccinuri)
cum functioneaza, si daca e la fel peste tot, nustiu.
de platit, nu se plateste nimic,pentru aceste vaccinuri, daca copilasii sunt inscrisi la medic.
daca mai ai intrebari, noi suntem aici ! numai bine!

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Alexandra multumesc frumos, cred ca e tarziu sa mi le cumpar acum ca maine dim plecam si nici nu pot sa vin peste o luna sa-l fac in tara vaccinul, am pus-o pe sor-mea sa se intereseze ea stie unde se fac, noi mergem in zona Emilia-Romagna (piacenza), sa vad, cu nu dau de sormea sa o intreb.

Mergi la inceput

acum am vazut ca cereai info si despre prevenar.
la noi l-am facut prima doza la 6 luni.
a doua la 9 luni si ultima la 1 si 3 luni. intre timpam facut meningococ ..parca.. si un altul nustiu cum ii zice

Stela, stelina..

Mergi la inceput