Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am reusit in sfarsit sa pun pozici in album cu familia, ca tot zicea cineva de pe aici (se stie ea vizata)sa mai pun si cu sotul ca o sa zica lumea ca nu ma crede
cu ocazia asta am vazut si pozici cu superba Giulia!!!

o seara placuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut fetelor!
Am citit pe sarite din urma..vad ca mesteriti o intalneala eu nu spun ca ma bag, pt ca deocamdata bucatica asta de om imi ocupa tot timpul, dar ideea e f frumoasa. Mai vad ca v-ati pus pe blogareala eu habar n-am cu ce se mananca, dar cand o sa ma mai eliberez o sa vreau sa-mi bag si eu nasul pe acolo
Noi suntem bine, Edi a inceput sa prinda sanul bine si papa cam 70-80 ml (proba cantarului) + 30-50ml mulsi, eu sunt f multumita. A luat in prima saptamana 300g !
Mai rau ca de vreo 2 zile cand respira se aude o horcaiala, nu mereu, dar m-am speriat un pic. Maine vine pediatrul acasa si vedem ce spune si el.
Aseara am facut prima baita..am fost tare neindemanatici toti 3...mai mare rasul..in final bebe a fost mai mult ud decat spalat. Pt diseara deja mi-am facut scenariul in cap si sper sa ne descurcam mai bine
Multumesc tuturor pt aprecieri! Mie mi se pare sa seamana cu tati leit, dar cu timpul o sa ne dam seama mai bine.
Eu sunt bine...burta se retrage frumusel, inca mai am dureri de uter, insa din ce in ce mai slabe, in schimb cusatura ma tiiiiineeeee rau...cand o sa ma lase si durerea asta o sa mai traiesc 10 vieti.
Stefania, multam de telefon..a contat mult
Pupici, sper ca data viitoare sa fiu si eu mai in tema cu discutiile voastre si sa va raspund in parte..
Apropos, Dana cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetele

Gata...l-am increstinat si noi pe musiu Ricky care s-a cam facut de cacao A plans la inceput ptr a coaliza cu mai micii sai parteneri de botez (au fost 4 in total) si pe urma nu se mai oprea din suspinat si lacrimat Oricum a fost frumos , petrecerea acasa a iesit f bine, mancarea apreciata , cadourile frumoase...

Mama e inca la mine pana vineri asa ca profit cat mai pot. o sa fie cam dura reintrarea in ritmul de dinainte. dar asta e...au contat enorm de mult astea 3 saptamani de ajutor!

O sa incerc sa revin cat de curand sa pun de la botez.

Laura_luiza am vazut pozicile cu puiul tau si e taaare frumos si duios. cum zambeste el acolo in somn e de o dulceata infinita! Ma bucur ca te simti bine si esti ok cu lapticul. O sa treaca si taietura si va intra in istorie

Sper sa avem vesti cat de curand si de la DANANGIE pe care o pup si sper ca este bine.

Ieri am fost am luat ISEE -le ca sa-l avem pregatit ptr 28 cand avem programare sa facem cerere ptr asilo.

Sambata , pe 19 feb, dimineata am fost sa evdem asilo care e langa noi, peste drum si e f frumos dar doar 2 locuri disponibile ptr medii mattina Putem trece 3 optiuni dar in 3 asilo sunt in total 7 locuri ptr dimineata grupa medie asa ca nu stiu ce sanse avem Sper sa avem un pic de bafta!

Va imbratisez cu drag , sper sa reusesc sa revin curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NO, CIAO!

...eu am o stare de kk, din pacate nici nu am timp sa scriu sa ma plang...asa ca astept sa-mi treaca.

va si...astept sa faca Ale cam 20 de ani ca sa am si eu timp de ceva pe lumea asta...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neatzaaaaa dau o tareee
ALE cred ca tiam pasat tie starea mea naspa ....ca mie mi_a trecut....
gataaaa ca ma cere datoria incerc mai tarziu cand doarme printul
pup la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,dau azi,mai ales ptr ALEXANDRA,vad ca ai nevoie mamico.te dulce,sa ai rabdare multa sa treci si peste ziua de azi,oricum vine si maine si uite asa.am zis si eu intr-o seara,cand oi putea manca si eu o masa de la cap la coada???cand s-o insura davide..apoi mi-a parut rau dar doamne,sunt asa stula sa ma ridic de 10 ori dupa apa, dupa forchettina,no questa quella blu,poi formaggio,no questo,altro si ui asa parca nici nu-mi mai trebuie niik.asa ca te inteleg cum e.eu drept iti spun,orele alea cand sta la asilo,ne prind tare bn la toti.mai fac si eu treaba prin casa,el se distreaza,cand ajunge acasa i este dor de noi si uite asa...
NAFI-sa va traiasca micutul crestin,ma bucur ca ti-au iesit toate cum ai vrut.asteptam poziiiccciiiii.
ROXALI-reteta legera zici de poche calorie??sau de facile??vad ca va prega si voi de carnaval.eu inca n-am reusit sa aflu cand e la noi,unii zic 27 altii zic 6 martie...boh
BRAMBU-cum mai sunteti cu raceala??
LAURA- ce frumos ca a prins edi tzatica.m-am distrat cu povestea ta despre baitza,nu te preocupa,e clasic,si la noi asa a fost..cu o mica diferenta,eu am si traumatizat copilul.ca mama credea ca stiu ca vine pus in apa treptat,udat cate putin,iar eu l-am pus pe spate in vanita si da-i cu buretelul pe el.si urlaaaaaaaaaa saracul.si mai erau si nasii,sa filmeze toata treaba,circ ce mai.asa ca esti un caz fericit.
DANANGIE-cum esti,da-ne o veste cand poti.
KEMSY-ce ai mai combinat cu asilo,ai mai gasit vreo fata??
va,dau o botta prin casa si fug la munca.sa aveti o zi frumoasa si calduroasa,ca la noi nu -s sanse!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

ali - mergem spre bine, multumim de intrebare . Am tinut-o si azi acasa pe S., desi e bine. Un pic de pauza nu strica.

nafi - asteptam pozici de la botez. E greu dupa o perioada de ajutor sa iti intri iar in ritm. Da' o sa reusesti tu, wonderwoman . Bafta la nido, sa obtineri un loc!

ale - te inteleg ca ti-o fi greu, aveam si eu momente cu S. de oboseala si stres ...dar te rog sa ma crezi ca trec starile astea. Vezi ce zice si Alina. Si, trecand si prin experienta asta grea, nu as mai zice acum nimic pt. niste capricii, mofturi sau altele asemenea. Nu spun astea ca sa te critic, bine ca vb, bine ca te descarci ... dar crede-ma, e mult mai important ca ai un copil sanatos si vioi. Multa putere si nervi tari .

monica - bine ca ti-ai revenit.

laura - incet-incet va intrati in ritm. Bravo pt. bb mancacios!!

Despre Dana am scris pe blog ... am vb cu ea ieri.

Si aici e ger ... bbrrr!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

din pacate am disparut din peisaj pentru cateva zile pentru ca a trebuit sa stau la pat.
Sambata am avut niste sangerari si am fost la pronto soccorso.Este totul ok, o mica pata pe uter care este cauza sangerarii ,dar important era ca se vedea activitatea cardiaca.
Saptamana asta sunt acasa mi-am refacut bhcg ieri si trebuie sa-l repet maine si pe vineri ,sambata din nou la ecograf.
Daca nu prea o sa intru sa nu va suparati prea tare pe mine sanatate la bebei bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

NAFI sa-ti traiasca micutul crestin...pozici ai pus

MARIA sarcina usoara in continuare si fara probleme...bine ca nu a fost nimic

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ia uite fetele ca mai am si eu un pic de timp sa mai scriumama ce copil mamos ammmmmmmtacsu nici paginile la carti nu are voie sa ii le dea...
NAFI bine ca a fost frumos la botez...pai ce vroiai ca veverizul sa se faca de ras?daca ceilalti plangeau ce el era mai fraier?
LAURA ma bucur ca edi reuseste sa pape singur de la tzatzica,a luat super bine in greutate se vede ca ai laptele bun.hai ca incet in cet incepi sa iti intri in mana.cat despre baitasi noi am fost un dezstru eram 4 oameni si 2 il tineau 2 il spalau
MARIA sa steai linistita in pat si sa nu faci efort ai sa vezi ca va fi totul bine
ALI_D da da parca vorbesti de oara noastra de masa asa face si D ma scoate din sarite,acuma mai nou vrea sa mance singurel si o face destul de bine dar stam cate 2 ore sa reusim sa mancam
GEORGY cf?ai nascut?sau stai la barfa cu mami?
ANDREEA bine ca e mami la tine de mai reuseti sa faci cate ceva.ai vazut ti_am spus eu ca va sta G cu ea
DANA mamica greu e singura cu 3 copiiite pupacesc si forza treci tu si peste asta
AHA fetele am uitat parola dee la albumul foto

Mergi la inceput