Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
Mia- La multi ani!
sanatate si multe impliniri !!!

Brambu-te ininta ideea de intilnire?
Roxali-nu eu am propus in luna iulie
iulie si august sint lunile a staggione alta asa ca e mai scump
se poate face si mai -iunie

oricum e de organizat si de decis
si cred ca daca stim exact cite familii sintem si daca prenotam poate ne fac si vreo oferta visto ca sintem multi..vedem noi...
Brambu-sanatate Silviei
mititica ,ai grija de ea
eu zilele astea merg sa-i fac analizele la piti
Kemsy-nasoala faza cu bay-sitter
n-a avut obraz la faza asta,putea sa-ti raspunda la tel sau sa te sune inapoi sa-ti zica ca s-a razgindit si gata...nu-i dadeai in cap...dar asa prin email.......faza de prost gust
eu zic sa mergi inapoi la nido sa le spui ca hai ripensato si il duci
ce stiu ele ca intre timp ai vb cu cineva sau nu?..... si oricum nu cred ca zic ca nu ti-l mai iau acum doar nu-l duci gratis
incearca totusi
Stefi-please da-mi toate detaliile de schimbat pasaportul fetei
cit te costa,in cit timp e gata? ce acte trebuiesc? daca convine sa-l fac aici sau sa merg acasa?
ca-i expira pasaportul anul asta si mie buletinul.....si sa vad ce imi convine mai mult
daca nu-i bataie de cap sa-l schimb aici atunci cind merg imi fac buletinul
daca tre' sa-l schimb acasa iar procura de pasaport si procura de calatorie...si iara umblat o gramada
please cind ai vreme scrie-mi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineata fetelor,speram sa fie buna ,la noi a iesit soarele dar e cam frigut.
STEFANIA-ms de cafea,iar despre reteta am aplicat-o...partial,in sensul ca am injumatatit totul dar am adaugat putin zahar,mie imi place aluatul asa mai moale,chiar daca fac fatica sa lucrez cu el iese pizza mai buna,mai morbida la gata.oricum,rezultatul a fost optim.ms,te.
ABRAMBURIKA- pentru s,acum tre sa astepti cateva zile,sa vezi ce are.i dai ceva??speram sa fie pasagera treaba,sa treaca repede.
NAFI-cum a fost la botez??asteptam pozici.
KEMSY-cum ai mai combinat pana la urma cu asilo...ai mai rezolvat ceva???
ALE-te asteptam si pe tine cand prinzi momentul de libertate de la pici.
noi am avut un sf de sapt linistit,am avut musafiri la ziua dar au venit pe rand asa ca ne-am organizat destul de bine.multumim ptr urari ,tuturor.
eu de azi ma intorc la munca fac 12-18,doar ca nu stiu cat rezist.antibiotic nu mai am de aseara dar ma deranjeaza gatul,nici sa casc bine nu pot,si nasul parca e robinet...ma trog vad eu.ar trebui sa rezist pana pe 4 cand am vizita la otorino dar eu stiu...
davide a dormit mult ,ieri s-a trezit abea la 9.30,el de obicei la 7 era sus.meno male,sper sa-l tina asa ne mai odihnim si noi.
ma bag la blog,sa vad ce combin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - da, ma incanta, dar, cum a zis si kemsy, nu ma bag acum la lista pt. ca nu imi fac planuri pe termen asa lung. Adica pana in iulie mai e ... astept sa vad ce decideti, loc, data etc. si apoi ma pronunt. Plus ca iulie e la risc cu mersul acasa.
Si eu vad mai potrivit mai-iunie ... si de preturi si de disponibilitate.

Merci .

alina - la multi ani sotului (la spartul targului, scuze).
Deocamdata ii dau nurofen pt. febra si aerosol cu fluibron pt. muci ... si sirop de brad pt. tuse. Astept si azi sa vad cum e cu febra asta care urca si coboara (de ieri a luat-o) si maine eventual merg la dr. Da' ma enerveaza ca aceeasi schema mi-o da si ala ... na, daca sunt de ceva nemultumita in Italia asta, e pediatrul. Nu am nimerit pana acum nici unul mai breaz (la stat, ca la privat, da).

stefi - ce schema de imunizare? Nu am fost pe faza ...
Si eu vreau detalii pt. pasaportul fetei (expira anul asta).

Ce aduce iepurasul de Paste copiilor vostri, v-ati gandit? Eu fac acum ricerche ...
S. e tare nerabdatoare ... Carnaval, Paste ... da' azi e Carnaval, da' intai e Pastele si apoi Carnaval etc.??? Numai cu intrebarile astea ma bombardeaza .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Alina(D)-si eu cu intiriere iti urez La multi ani! pt sot
am tot vrut sa scriu si tot uitam
imi place de tine ca esti gospodina tare faci atitea in casa,dulciuri,retete noi
eu cu dulciurile...aproape deloc.....nu-s
f rar fac
tort diplomat am facut de citeva ori si a iesit tare bun
iti spun ce a functionat de minune la mine la durere de git
e f buna
fa-ti intr-un pahar apa cu sare,,pune o jumate de pahar de apa si 2-3 lingurite de sare
iti faci gargara cu apa aia de citeva ori,iei apa in gura si stai cu capul pe spate si o tot buclacesti
de faci chestia asta de 2 ori sa vezi cum iti trece una doua
normal se face dimineata si seara,eu mi-am facut intr-o seara ,a doua zi m-a mai durut gitul putin si nu mi-am mai facut iar a treia zi nu ma mai durea deloc
incearca si tu,e neplacut ca e f sarat dar trece f repede asa
Brambu-eu ma gindesc ca mai-iunie sint lunile cele mai bune
multe mergem si in tara si fiecare are deja in plan ceva
nu e ca te pui pe lista sau nu
ca doar incercam sa ne organizam sa ne putem intilni si daca reusim f bine...daca nu ...altadata...si eu zic ca vreau si zic ca vin si ca si la voi daca nu intervine ceva major,stiou eu ce probleme pot aparea pina atunci...tocmai ca e pe termen lung programat
eu zic sa ne dam idei care pe unde stie vreun loc si decidem cind si daca e sa ne urnim toate atunci ne facem fiecare rezervare pe data respectiva si ne intilnim acolo toti
pe cont propriu sa ne rezervam si sa mergem si ne vedem acolo ca nu putem pune pe careva organizator

che ne so....zic si eu,veniti si voi care vreti cu idei/sugestii

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Brambu-nu stiu inca ce sa luam
eu vroiam patine/rotile-
sotul zice ca e prea mica de ele si atunci cred ca o bici noua
asta deja pare ca e mica
de carnaval-biancaneve
pun citeva poze mai incolo daca apuc

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!
Daca e intalnire pentru mai-iunie...mai discutam
Noi o luam de la capat, alta saptamana, aceleasi activitati
abramburika, sanatate!Noi suntem relativ multumiti de pediatra...dAR CRED CA EI TOTI INVATA LA SCOALA SA APLICE ACEEASI METODA...Rar ca ies din schema...
Oferta la kiabi, iei 5 platesti 1!!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

abramburika, si eu incep sa ma gandesc la cadou de Paste...M-am uitat dupa o tricicleta, dar nu stiu daca nu zic pas. In rest caut jucarii educative:) TREBUIE SA CAUT BINE, sa nu mai patesc ca si cu masuta de Craciun...cam neatractiva pentru Loris

La multi ani snowbunny!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

harnicutele..ah, ce-mi place!!!

revin sa va spun ca am reusit sa fac aproape toate date si ceva in plus. i-am facut acum cica asa se face, la pici mici...
un fel de carte de identitate
se cheama legalizzazione de la fotografia si daca are apostila(stampila) de la tribunalul de rezidenta, e valabila ca un certificat di riconoscimento(tip buletin la noi )
chiar daca pe fata scrie de la comune ca e valabil 6 luni cu stampila de la tribunal e valabil 5 ani si poti circula oriunde in UE, doar cu ea fara sa-ti tb pasaport.. acuma na' asa am inteles eu..

oricum tb sa merg sa-i fac pasaportul, ca programarea deja am facut-o si m-am agitat atat... bo.. oi vedea ce zice si soatza..

trimit asta si poi va trimit datele cui actele mnecesare pasaportului.

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - beata te (despre pediatru vb)!!

Oferta Kiabi e atractiva, da' eu nu gasesc masuri pt. S. ... asa, mai mici sunt, ca pt. L. al tau. Sapt. trecuta am fost la K. si nu am gasit nimic din oferta asta.

Daca nu te deranjeaza si vrei, iti ofer eu tricicleta Silviei. E www.biemmegiochi.com/indice.htm" target="_blank">asta, numai ca e galbena si fara "acoperis", deci nu o sa ai probleme ca e L. fetita .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

5. Pasaport pentru minorii cetateni romani cu domiciliul în Italia - documente necesare:
- permisul de sedere sau atestatul de inscriere în registrul de populatie rezidenta de la primaria italiana al parintilor, în care sa fie inclus minorul, sau avand ca titular minorul, ÎN ORIGINAL #351;i copie,

- certificatul de rezidenta pe numele minorului, ÎN ORIGINAL,

- cartea de identitate italian#259;, pentru minorii care au împlinit varsta de 15 ani, ÎN ORIGINAL #351;i copie,

- certificatul de nastere romanesc, ÎN ORIGINAL si copie,

- certificatul de casatorie romanesc al parintilor, ÎN ORIGINAL si copie (daca este cazul),

- sentin#355;a de divort, ramasa definitiva si irevocabil#259;, ÎN ORIGINAL #351;i copie, din care s#259; rezulte c#259;rui parinte i-a fost încredin#355;at copilul (dac#259; este cazul),

- certificatul de deces românesc al p#259;rintelui (în cazul în care un p#259;rinte este decedat), ÎN ORIGINAL #351;i copie,

- car#355;ile de identiate romane#351;ti/pasapoartele CRDS ale parintilor, IN ORIGINAL #351;i copie,

- pasaportul anterior al minorului în ORIGINAL #351;i copie (daca este cazul)

datele daca nu se vad clare le gasiti si aici..

http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=63662

acum ma duc sa-i duc cafelutza soatei la munca si sa mai fac niste fotocopii.

revin sa ma aggiornez cu ce ati scris...

va pup

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput