Mamici si Gravidute Italia -94-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Stefi, vezi ca scrii cu contul comnu...da, na te iertam azi

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bai ce zapacita...eu eram

va pup gata ma duc la ale mele.. is mai varza, ca varza murata

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Din pacate prima sarcina s-a oprit in evolutie la 9 saptamani.Eu nu am simtit nimic doar pe la 12 saptamani am sangerat putin si m-am dus imediat la proto socorso unde mi-au dat teribila veste.
A fost e perioada grea mai ales de sarbatori cand ne inchipuiam ca va fi cel mai frumos craciun impreuna
Doctorii mi-au spus sa astept doua menstruatii si dupa aceea sa incerc sa raman din nou.Insa cum prima data am ramas abia dupa 4 ani am zis ca doar nu sunt eu chiar asa de norocoasa sa raman din prima,dar s-a intamplat.
Acum ies intru mai tarziu ca ma duc sa-mi iau sotul de la munca.

Mergi la inceput

ali D reteta
- 2kg de faina
-120 ml ulei de masline,
-40g sare si )
- 1 cub lievito di birra fresco
-1L de apa cca.(pui cat cuprinde,te orientezi tu in fuctie de cum iti place sa modelezi aluatul.
poti injumatati reteta.
altii mai pun si zahar(3-4 lingurite la cantitatea de mai sus).
mie una nu mi-a placut niciodata retetele cu zahar inauntru ca mi se floscaieste aluatul prea tare,adica tinde sa se inmoaie si nu-mi place. nu il pot modela cum vreau eu.

intre timp, am facut si programare pt pasaport la pice.
georgi vroiam sa-ti spun ca stiu cum e sa fii zapacita de pice, poi tu si graviduta de 2 ori mai mult. te
deci te bagi si tu la intalneala?

maria_scueu tot am intrebat de tine, da' tu nik
bine ai revenit sa speram ca de data asta, sa fie totul bine!
sarcina usoara fara probleme ! si te asteptam la taclale!
nu vreau sa par invadenta sau sa iti creez amintiri urate, eram doar curioasa ce s'o fi intamplat...
daca vrei si nu te deranjeaza poti sa ne spui..

pentru maternita a rischio intrebi?
uite aici ti-am trimis un link sper sa-ti foloseasca.
http://www.impresalavoro.eu/lavoro/maternita/soluzione-ai-problemi-lavoratrici-madri.html

hai ca intre timp am mai corectat scrisul meu matematical-literar a se citi scris de graba

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetele...sunt cu carnea de chiftele pana in gat asa ca de simtiti o dara de miros de usturoi si alte alea sa stiti ca de la mine e!

Am aruncat un ochi sa vad ce mai ziceti, ma bag si eu la intalneala ...dar unde va fi? in ce oras?

Socrii mei au venit , Riccardo era f fericit sa vada atata lume in casa.

Acum ma intorc la pregatiri ca mai am de prajit chifetlele, de facut snitelele si salamul de biscuiti.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-trece-ma,trece-ma pe lista!
petro-cand ai timp,vreau si eu datele de la blog.

Nu stiu ce sa mai fac cu raceala asta a lui Ambra,a luat 6 zile antib,si tot nu-i bine...am o ciuda!!!Nici nu stiu ce sa fac,s-o trimit de luni la gradi',sau nu....de 2 sapt. sta acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Elisa, spor la pregateala

Andreea, offff..., dam mai multi pupici ca sa treaca in cele din urma!

...fii-miu e prea destept pt mine....stie de unde sa stinga si sa deschida laptopul, telefonul mobil digital, telefonul de casa...si ce-o mai fi...
Asa ca, de multe ori ma trezesc ca sunt inchise sau deschise, de cum are el chef...

va las, ca acusi vine barbati-meu si tot la calculator sunt si-apoi sa vezi

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

andreea off cum te inteleg.. mama ei de iarna..
si noi am reinceput cu tuse seaca de data asta
la Ambra sa se faca bine!si tie rabdare multa mamico!ti-am trimis datele.

nafi am simtit deja mirosul.. de asta am mai ramas pe aici, poate imi trimiti o chiftea telepatic deci te adaug la listutza?

ale.. las ca pe mine chiar m-a prins tot ma intreaba.. hai mai ai? asta e.. am suferit eu, da' acu imi iau revansa
faza proasta ca e unu' si acela prost si tot de aici cand merge tre' sa-l impartim in trei... unu' deseneaza, altul se joaca, celalalt pe forumuri si Fb .. deh.. cat sa mai poata si el

Stela, stelina..

Mergi la inceput

maria imi pare rau de sarcina! nustiu ce sa zic, dar imi imaginez ce ai simtit..
sper sa fii pozitiva si sa de data asta sa fie totul bine ! DD ajuta!

andreea datele erau re-trimise de la petro.. vroiam sa precizez

numai bine tuturor!

va pupsi va salut pe toate si sper sa ne mai "auzim" si maine.. acu fug sa nu mi-o iau

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-mersi!cand ma lasa strumfi ma uit la date.

Nu-mi vine sa cred ca bunica mea e bine!Au operat-o ieri si nu au fost complicatii in timpul operatiei.Multumesc lui D-zeu!

Mergi la inceput