Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Buna dimineatza si de la noi.
La multi ani Miriam Sofia, Mihai Teodor si BB de Iazmin! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!
De 2 saptamani am nopti de cosmar. Tudor se trezeste toata noaptea pentru a sta la san.Cum isi da seama ca nu mai are sanul in gura, incepe se foieste, se trezeste si plange si nu stie sa adoarma la loc fara sa stea la san.Nu mai ma pot odihni deloc.Imi vine sa plang de oboseala. Sunt necajita, caci ziua parca nu simt ca as mai avea aceeasi disponibilitate sa stau sa interactionez cu el nonstop si il mai abandonez la tv sau in centrul de activitati. Am inceput sa ma simt vinovata. Nu stiu ce nu fac bine si cum ar trebui sa procedez noaptea ca sa doarma. Sa-i dau ceai? Suzeta nu vrea. Si cum sa-l fac sa adoarma singur?
In alta ordine de idei...
Lora, minunatia Manduca e vre-0 400 lei, cauta pe hiphip.ro.E excelent pentru plimbari pe munte.
Multumesc pentru raspunsul privitor la piureul mixt.
La 4 luni, Tudor avea 5870 si 62 cm.Acum are 6350 si de 2 saptamani sta pe loc. Ma tenteaza sa intram la diversificare, pana acum a mancat numai lM.I-am mai dat ocazional suc de mere, morcov, portocale.Ieri l-am testat cu primul piure de caise.A mancat jumatate de borcanel si dadea din maini ca mai vroia, dar mi-a fost teama sa-i mai dau. Azi ii dau si cealalta jumatate. Nu mi-a venit sa cred cat de usor l-a primit si cu ceplacere a mancat.Astept sa vedem cum va fi si cu legumele.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Multumim pt urri!

referitor la somn, eu am aceeasi problema cu cautatul de tzitzi prin somn si am ajuns la concluzia ca miriam creste si pur si simplu are nevoie de mai multa mancare.

de azi am inceput diversificarea, cu mar, abia mai puteam sa-i smulg lingurita din gura.

prietenele mele mai experimentate in crescut copii m-au sfatuit sa ii dau la masa de seara cereale. nu neapart cu lapte, pot fi preparate cu apa si apoi san, astfel incat sa-i tina stomacelul mai plin noaptea. dar eu o sa ii dau mai intai cerealele ziua cateva zile, cu mar, iar apoi o sa-i dau si seara. nu cred ca au ce rau sa-i faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Poftiti la discutii intr-un CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu sa va salut.
Referitor la indemnizatie, se plateste de la data suspendarii contractului de munca. Nu e neaparat sa fie ziua urmatoare concediului de maternitate, pentru ca e posibil sa mai aveti zile de concediu de odihna restante pe care trebuie sa vi le acorde inainte de suspendare.
Singura conditie este sa depuneti dosarul in termen de 60 de zile...daca depasiti termenul, indemnizatia se accorda de la data depunerii dosarului (nu mai primiti retroactiv). Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

daca mai e cineva si vrea pe FB sa spuna.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

ati creat un grup ceva? sau o listuta cu fetele de pe fb? dar nu fugiti toate acolo nu?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Ziua buna la ora 12 fix! imi fac si eu timp sa va mai citesc din cand in cand, constat ca aveti bebelusi foarte activi si precoce...felicitari!!; al meu e cam lenes abia se intoarce pe o parte, pe burta nu prea ii place, in schimb vrea doar in fund si la verticala.
In ultima vreme doarme prost ziua, cate un pic, daca ii pica suzeta din gura incepe sa urle, iar seara dupa ce adoarme are momente in care urla,asa in somn si din senin; dar e mare smecher ca daca il iau in pat cu mine nu mai zice nimic si doarme bine.
La 4 luni, Adrian avea 7300 si 66cm; ma gandesc sa incep diversificarea undeva aproape de 6 luni, nu de alta, dar am auzit de multe cazuri de copii alaptati exclusiv la san timp de 6 luni, care au acceptat foarte greu alimentele atunci cand s-a inceput diversificarea.
Tutz, dar esti indirjita rau daca vrei sa te judeci! eu am depus dosarul in ianuarie abia, as ca sunt curioasa cand o sa primesc indemnizatia.

Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010)

:))) nu ajung eu sa ma judec, pt ca se dau banii din momentul in care intrii in CIC sigur. Si eu am depus in 10 ianuarie, cum s-a deschis primaria. Probabil vom primi in martie banii.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput