Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_25 spune:
La multi ani spunem si noi bebeilor care azi au mai implinit o lunita!! VERONICA ELENA, MARIA, TUDOR-ALEXANDRU si TUDOR-STAFAN !
FISTIQULEEE vreau poze noi cu ginerica!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Buna. Si eu am absentat cateva zile, dar sper sa-mi motivati absenta pt ca am avut botezul Totul a iesit foarte bine dar inca nu ne-am revenit cu oboseala. La multi ani sarbatoritilor si indragostitilor!!! Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010 |
Felicitari pentru micutul crestin! Asteptam poze!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
M isi tine bine capul, oricum este si destul de marisor!
Caca face ca un omulet mare, am terminat cu "gelatinele"!
office spune:
Voi sarbatoriti ziua indragostitilor, dragobetele, ambele sau nimic (intrebare complexa dom'le, nu gluma)?
pop_adelina spune:
doina, felicitari pt micul crestin!!!!
office, pana acum sarbatoream ziua indragostitilor de sf. valentin, dar numai cand aveam cu cine
selenar, stiam ca e normal 3 kk pe zi, nu de nr lor imi faceam eu griji ci de consistenta lor! ieri a fost tare apos! azi e parca putin mai bine! am sunat pediatra si oricum trebuia sa mergem sa facem niste analize acum la 4 luni, asa ca maine dimi merg sa le fac!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Bianca-Elena spune:
office,noi ne iubim in fiecare zi la fel asa ca nu avem nevoie de o sarbatoare anume.
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/4Luni#
idalis spune:
citat din mesajul lui Bianca-Elena office,noi ne iubim in fiecare zi la fel asa ca nu avem nevoie de o sarbatoare anume. Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010 https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/4Luni# |
Asa zice si sotul dar eu am grija sa-i amintesc ca vine valentine's day ca sa fiu sigura ca primesc un cadou . De obicei ma intreaba ce vreau...anul acesta i-am cerut liber la shopping o zi, si mi-a raspuns zambind "ok dar cu pauza la 3 ore pentru alaptat"
Dragobetele nu-l sarbatorim, dar daca e rost de cadou ii amintesc si de asta
Apropos de asta, m-a sunat mama sa ma intrebe ce-am primit cadou si sa-mi spuna ca tata a rezervat masa la restaurant pentru ei diseara. Wow ce romantic la 60 de ani!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117608408908535939262" target="_blank">pozele noastre
http://lb1f.lilypie.com/Qhw5p2.png" target="_blank">varsta lui Tavis
Fistiq spune:
venim si noi sa va servim cu tort cu frisca si fructe, si cite un suculet apropo am comandat ieri tortul pt botez si sunt asa incintata de model asta e
asa, multumim pt urari, sper sa fie si la voi multa sanatate!
ii pupam si noi pt Tudorul Luanei, pe Maria a Alyntei, si pe Veronica, care speram sa nu mai fie racita si ca s-a facut bine
l-am vazut pe Darius la innot, si pe Darius actorul principal in filmulete sa-ti traiasca Adelina si sa fie sanatos! e un scump! ii faci si vaccinul acum cu analizele?
Anuto, o sa mai pun poze, facute cu telefonul, ca mi-a fost mai la indemina, dar o sa pun si niste filmulete (tot cu tel facute). tre' sa le dau mai intii jos in calculator stiu ca intodeauna am fost o lenesa cu pozele
donna, suntem si noi prin zona, doar ca nu prea avem o stare prea buna, mai mult cu grijile... incerc sa-mi mai ocup mintea cu jocuri diverse
Nike, felicitari lui Sebi, felicitari si sanatate multa tie.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
idalis spune:
citat din mesajul lui Fistiq venim si noi sa va servim cu tort cu frisca si fructe, si cite un suculet apropo am comandat ieri tortul pt botez si sunt asa incintata de model asta e |
foarte frumos modelul de tort. sa-mi pastrezi si mie o feliuta ca mor de pofta .
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui idalis
foarte frumos modelul de tort. sa-mi pastrezi si mie o feliuta ca mor de pofta . Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) pozele noastre varsta lui Tavis |
of course, si sa stii ca nici macar nu e din cel ce ingrasa! dar e bun!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)