Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51
Raspunsuri - Pagina 5
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Mary trimite un forward pe mail-ul comun sa vada si ochii nostri :) mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
vera: TRIMIS:)!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui biajitaru Neata, Cred ca am nevoie de o galeata de . Nici azi noapte nu a dormit ca lumea. Jumatate din ea a urlat si s-a marait. Zau ca nu stiu de la ce. Dinti noi nu avem inca desi gingiile sunt inflamate. Sa fie de la dinti? Febra nu, crampe nu pare sa aiba.. Deja de doua sapt sunt zombi. De mancat mananca bine si roade tot ce prinde. Ce as putea sa-i dau sa doarma? Rocsy dulce tare mandra ta Sanatate multa piticilor bolnaviori Alex unde nu are voie sa mearga acolo se duce. Are o viteza in premergator de numa. Se ridica in picioare si daca are de ce sa se prinda merge mai mult. In patru labe nu prea merge mai mult ca o rama. Nu zice inc nimic cu directie. Noi scaun de masina am luat de la targ. nu are isofix ca nici al nostru logan nu are (2005). Se pune cu fata la sensul de mers dar suntem multumiti de el. Are mai multe pozitii de inclinare si se regleaza si pe orizintala. Se poate folosi pana la 36kg. In scoica nu mai incapea ca e destul de lung si grasan. Statea chinuit cu picioarele indesate in bancheta si am decis ca mai mult rau ii face. Mai ales la un drum de 3 ore cu masina. Voi cum va mai jucati cu ei? sarbatoritilor. Nu nominalizez sa nu uit pe careva. Va si o zi frumoasa cu bebei sanatosi. aaaaa ma intrebase cineva de zumba mai demult da acu mi-am adus aminte. Nu am nici un cd. Doar ca in minte miscarile in functie de melodie. Stiu ca nu prea sunt pe youtoube Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
BIA, EU intrebasem!
Bravo ca ai invatat miscarile - acum poti sa ZUMBAI in timp ce pui/scoti rufe, faci mincare sau te plimbi
succes cu lupta ta, in continuare!
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui rosanne Salut Tocmai ce ma laudam acum ceva timp ca nu a fost Diana bolnava pana acum....Saptamana trecuta amrti spre miercuri la ora 4.30 m-am trezit si copilul frigea, temperatura 38,8, dat panadol si dormit la loc, apoi pe la 12 din nou temperatura 39,5...mers la medic: diag. inceput de viroza, tratament in continuare cu antitermice alternand panadol cu nurofen, ospamox daca incepe sa tuseasca sau sa-i curga nasul si reteta pt diazepam sa am acasa. Seara a facut febra 39,9, care nu a scazut la panadol, asa ca i-am dat novocalmin si si-a revenit....a inceput sa aibe scaune moi apoi diareice, voma tot ce manca. Joi facea febra din 4 in 4 ore si doct a zis sa-i dau ospamox ca poate fi ceva infectios totusi....vineri am consultat-o eu si avea amigdalele rosii , fara sa se auda ceva la plamani....am schimbat antibioticul cu augmentin, eram deja pe regim si sambata a inceput sa scada febra, iar duminica dimineata a fost ultima data cand i-am dat antitermic. Ina afara de tratament de fiecare data faceam baita mai rece cu 2 grade dar febra scadea doar adca temp era mai mica de 39 gr. Duminiaca a dormit aproape toata ziua si ieri a aparut eruptia... pete roz marunte si diseminate pe fata, cap si trunchi....s-a scarpinat in jurul ochilor...probabil ca o supara si prin alte locuri dar nu stie sa se scarpine....m-am gandit si eu la roseola infantis sau rubeola. Dar doct a zis ca este exantem viral si foarte posibil sa fi fost infectie cu cocsakie. Vivela cel mai bine e sa-l vada un medic...care a vazut mai multe cazuri.....revin eu mai tarziu cu diferentele dintre roseola si rubeola daca am timp..... Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Off... mai spunea o cunostinta astazi ca ambii copii, dupa o calatorie, sunt febrili si vomita...
E clar ca e ceva in aer - si ma refer la virusi,clar...
Sanatate multa si la voi!
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui Vivela aoleu, parca e epidemie pe net - vad ca sunt mai multe floricele atinse de febra urmata de bubite. rosanne , eu evit sa ies la medic pt ca e si vremea nasoala si nu stiu cat de bine ii face sa iesim asa; plus ca nu pot sa nu ma gandesc si la ceilalti, care n-au nicio vina ca are copilul meu o boala contagioasa. sanatate multa tuturor . [font=Comic Sans MS] Traiesc in Orasul Alandala [/font=Comicp Sans MS] |
PIna si pe net a ajuns viroza, deci:)!
Asa se explik slaba activi,tate, care va sa zica?
CUM NU-S CERTURI, cum e slaba miscarea... NU-I BUN!
SANATATE multa la mamici si floricele!
Fericita, puiul
Madamar spune:
nu strig CATALOGUL, ci numai citeva nume, demult vazute:
THEO!!!
R CATA???
VIRGINIA!!!
SABINA???
NANA!!!
SI VOI, TOATE MAMICILE DE FLORICELE: haideti aici, sa fim ce-am fost odata! SI MAI MULT DECIT ATIT;)!
o noapte frumoasa!!
Fericita, puiul
NicoletaB spune:
Neata!
Eu sunt cu cafeaua! Fara numar!
O zi frumoasa!
brrr, ce frig e afara!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
lenabum spune:
buna dimineatza
multumesc de cafea
legat de activitate,intradevar e slaba,dar poate din cauza virozelor sau poate ca nu ne mai ajunge timpul
noi suntem bn multumesc lui dzeu,nu avem dinti,mergem cu premergatorul doar in spate pt ca ii e mai usor sa dea din fundul ala gras si sa se duca 2 metri inapoi
mananca binisor nu foarte bn asa cum manca inainte
noaptea dormim foarte naspa,desi nu se trezeste,maraie din ora in ora sa ii bag suzeta si sa o intorc,desi ziua se rostogoleste tot patu
va pupam
maribel
alina
si inca o data va pup pe toate
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Vivela spune:
neata
Mary, vrei putina valva?
pai sunt destule subiecte: premergatorul, olita, vesnicul alaptat, in curand palmutele la fund, interdictiile de a scoate de prin dulapuri, sertare, etc...ehe, cate nu sunt.
da' eu nu mai am energie si nici disponibilitatea sa combat, imi canalizez energia catre ceva mai interesant .
damian pare ok, i s-au mai estompat bubitele, se mai vad doar cand plange si se mai inroseste. nu cred ca mai sufera.
o sa-i fac analiza inainte de ror, merita efortul pt a fenta vaccinul .
Traiesc in Orasul Alandala
lenabum spune:
ziua buna
vad ca desi sa strigat catalogul absentele se inmultesc ora de ora
sa nu fiti exmatriculate
maine plec la predeal la un curs si ma intorc duminica
bia va ramane cu clanul,mamaia,matusa,frate+tata
iam pregatit (cumparat)mancarica la borcanel,sa fiu sigura ca va manca si nu va refuza papica
eu ii pregatesc aproape zilnic cate un meniu care rare ori e refuzat,dar acum ca sa nu mai complic lucrurile am apelat la mancarica de la nestle
oricum de foame nu moare ea,cred ca seamana cu mine care sunt oricum o gurmanda
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Virgi17 spune:
PREZENT !
Nici bine n-ati strigat, ca am sarit si sunt pe forum!
Am fost 10 zile la Busteni, tati s-a dus nitel pe la ski, io cu fata prin casa, pe afara, am prins si zile insorite. I-am montat un leagan de o barna si am dat-o, era extaziata, tare mult ii placea, s-a lasat cu plansete cand am luat-o din el.
Acum am intrat in vrie sa gasesc o sursa de unde sa pot procura carne si oua de tara. Cunoasteti pe cineva care sa aduca in Bucuresti sau la care chiar sa putem merge noi sa luam? Am zis sa intreb, ca cine stie de unde sare ...producatorul. Nu de alta, dar nepotica de 6 ani a unei foste colege are chisturi ovariene si se trateaza la Parhon, am inteles de la ea ca e plin de copilasi cu probleme hormonale de la carnea de pui din comert(discutasem si noi aici pe forum, mai stiti...), baietei cu sani crescuti, fetite la 6-7 ani cu par pubian...numai nenorociri...iar daca am cazul apropiat, acum parca si mai mult am intrat in vrie...nici ficat nu stiu de care sa ii dau, i-am dat ultima oara de vitel, habar n-am daca e mai bun sau nu...voi de care dati?...
In rest, suntem bine, avem 4 dintzoci, sambata control de 9 luni, i-am comandat antepremergator care se face si tricicleta mai incolo, plus o casca de protectie pt cap, stiu, multa lume rade de faza asta, insa cand o vad cum da cu capul de parchet cand cade si cum plange de mama focului, nu mai rezist, ca da mereu numai cu ceafa de parchet...
cam asta de pe la noi.
O sa mai citesc din urma, ca nu mai stiu ce s-a mai discutat. Sanatate multe puilor bolnaviori!!!
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)