LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
alinuk spune:
heeei
neatzaaaaaaaaaaaaa
avem bebe nou???
Anuc sa-ti traiasca printesa!!!
sanatate multa tututor!
va invit la o cafelutza de luni dimineatza!
PS: noi suntem bine
Andu vorbaret nevoie mare 'ata ce ete, ata ce ete...'
Teo campion la concurs de ski (a fost intr-o tabara de initiere ski si la final a fost un concurs la care a luat premiul 1)
in rest ..un fel de rutina:
serviciu (unde, aveati dreptate...parca nu as fi lipsit niciodata)
gradi
patinoar pici + diverse alte activitati de dupaamiaza
si d'ale mele / stiti voi in ce ma mai implic eu /
va imbratisez cu drag pe toate
si parca mi-e dor de 'timp mai mult'
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
roxanaz spune:
buna dimineata!
Anuc felicitari draga mea!! sa fiti sanatosi cu totii!!
la multi ani Ainoa!!!
Lissa, cum e Ana?
Iulia, dar Carla?
sper ca sunteti toti ok.
Alinuko felicitari skiorului!! ce bine ca a fost in tabara.
noi nimic nou - pe acasa, prin vizite.. din pacate deloc pe afara ca e o vreme ingrozitoare, vant, ploaie... bleacks.
pupici tuturor!
crisspy spune:
AINOA
Felicitari Anuc pentru fetita frumoasa! Am admirat-o pe FB. Dar nu aveai programata cezariana pe 21, adica azi?
Noi suntem cu nervi nene cat casa, daca nu faci cum vrea el e de belea...ar sta toata ziua la calculator / laptop, nu vrea sa manance, nu vorbeste, alearga toata ziua.
Azi-noapte a plans toata noaptea...cred ca a visat urat sau ceva de genul ca dormea 5 minute si plangea 20 si tot asa a tinut-o...acum am vb cu mami si era mort de somn.
gascha, o zi linistita sa aveti
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
crisspy spune:
Patricia voi ce mai faceti? Irina e mai bine cu colicile?
Cristi tu cum te mai simti?
Fetele din Buc, unde ati fost la control la ORL cu picii? Vreau sa-l duc si eu pe Razvi sapt asta si nu stiu incotro sa o apuc.
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
bebelusi spune:
In primul rand vreau sa o felicit pe Anuc pentru nastere, sa intrii repede sa ne dai vesti
Acum vreaus a va spun ca am vb cu Naty la tel si a zis ca e f ocupata dar ca fetele sunt bine sanatoase
Eu am fost internata in spital cu Irina, a racit Vlad si am luat toti de la el, nu a fost grav dar ne-am internat,fiind de doar o luna si jumatate. A facut febra 38.5 o data si atat, in rest a avut muci si inca mai are, a avut o mica otita si icter. Bilirubina ia iesit 4 asa ca am pus-o la lampa. Acum e ffff frumoasa, s-a curatat la fata f bine, este alba ca varul, cu ochii albastrii si parul blond roscovel.....
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Acum e ffff frumoasa, s-a curatat la fata f bine, este alba ca varul, cu ochii albastrii si parul blond roscovel..... |
si poze sa vedem frumuseteaaa???? imi pare bine ca sunteti ok acum. mi se pare mie sau esti si tu mai bine?
micola spune:
salutare
nu am citit decat ultima pagina
Anuc, felicitari! sa iti traiasca frumoasa familie si sa fiti fericiti impreuna!!!
Bebelusi, imi pare rau sa aud de spital, dar ma bucur ca e ok acum. si Vlad e bine?
Eu am fost gripata moarta, am crezut ca din asta o sa mor,m-am tinut tare sa nu iau antibiotic, si i-am dat si copilului virusul. Pana nu am luat antibiotic nu mi-a trecut...am ramas totusi cu muci si o tuse sacaitoare...
A facut doar febra si cand am ajuns la dr n-e spus ca are grena in gat, acum e pe gentamicina si axetin injectabil, dupa ce Klacidul nu a avut niciun efect. in sfarsit e si el bine, dar va trebui sa lipseasca si saptamana asta de la gradi si ii placea asa de mult...
sper sa mai intru curand, ma bag la nani sa prind si eu macar o jum de ora...
bpaula spune:
Alinuk felicitari skiorului!
Patricia ma bucur ca sunteti mai bine acum. Cu colicile si plansul cum mai stati?
Crisspy si al meu ar sta non stop cu desene animate la televizor. Noi l-am invatat ca dupa un timp li se termina bateriile la Jerry, Thomas sau cine mai e pe acolo si ca trebuie si ei sa doarma sa se incarce. Sau ii pune mama mea putin dimineata, apoi ii zice ca trebuie sa astepte pana vine tati de la servici, sau pana se trezeste tati si alte variatiuni pe tema asta. Asa procedam si cu jucariile galagioase ca sa nu ne termine noua nervii, li se termina lor bateriile .
De alergat si tropait ii place si lui. Iar mofturi la mancare are tot mai multe, mai ales la masa de la 18 cand refuza cam orice i-as da.
In week-end am inceput si noi sa avem putin succes cu facutul la olita, e o adevarata distractie prin casa cu intrebari: vrei sa faci, nu vrei?, vreau, nu vreau, trage apa, curge apa. Am plusat si cu faptul ca daca face la olita apoi trage el apa la WC. Si ca murdareste chiloteii cu Mickey daca nu spune. Na, sa vedem daca ne iese in perioada urmatoare sa scapam de pampers.
bebelusi spune:
Fetelor spitalul se pare ca a avut si leac pentru colici, suntem mult mai bine, mai are colici dar nu asa de rau.
Acum dorm amandoi, nu imi vine sa cred, am avut si eu timp sa mai pun ceva bijuuri noi pe blog ca nu o mai facusem de mult, asa ca daca doriti sa faceti cadouri de martisor sau 8 Martie va rog sa aruncati un ochi si aici, trebuie sa trag tare cu vanzarile....ce sa fac....am doi copii acum.
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/
Ma duc sa mai citesc din urma si revin
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"