LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Tocmai i-am pus filmuletul cu Ana si Carlei si a zis "Bavo, Ana", acum cere reluare :)

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

laterale nu le pot da,ma gandeam sa pun doar saltele pe jos,dar mai vroiam sa astept un pic. Asta e,n-am de ales o sa o fac

Carlei

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Andreea Raisa
Razvi
Paul
Sa fiti cu totii sanatosi si iubiti!
Eu de cand am inceput munca nu mai ajung prea des pe net. Si tot bolnava sunt, din ce in ce mai rau. Aseara am venit de la job cu frisoane si febra 39, am inceput sa iau antibiotic si azi sunt o idee mai bine. Thea in schimb se simte bine. Am reusit si eu sa o masor, are 89 cm si 14 kg.

bpaula imi place mult cum ati amenajat casa. Doarme Marius singur in camera lui? Ce frumos ca mergeti la Paris...
lissa pupicei Anuscai de la mine si de la Thea. Am vazut impreuna filmuletul, de doua ori.
Cristi multa sanatate. Ce ghinion cu varicela asta, nici eu nu am facut si tare mi-e frica sa nu fac acum la batranete.
Foarte frumoase pozele de la munte.

Ce voiam sa va intreb...In afara de Vladut care are teatrul in sange, ca sa zic asa, a mai fost vreun licurici la teatrul de papusi? As merge si eu cu mandra mea, dar nu stiu daca are rabdare sa stea la un spectacol intreg.

Mergi la inceput

Arriel, pupici voinicutei! Ai grija de tine, vremea asta e destul de inselatoare!

Lisa, nu prea cred ca ai de ales, nu mai poti s-o lasi in patut. Patutului carlei pot sa-i iau laterala, dar tot aman momentul, ca nu vreau sa se plimbe in loc sa doarma. Si pe ea am vazut-o punand piciorul peste marginea patului, dar nu s-a hazardat sa coboare inca.
Mai sunt niste crib tents, nu stiu daca merita http://www.amazon.com/Tots-Mind-Cozy-Crib-White/dp/B00014PLAY

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna seara!

Bine ca mai a mai trecut o saptamana si e week-end.
Arriel Marius doarme singur in camera lui de la 5 saptamani. Avut perioade in care adormea singur dupa ce bea laptele, apoi perioade in care stateam cu el langa patut sa adoarma, acum adoarme singur (cu ursuletii lui) la pranz daca e doar cu bunica si seara il adormim noi si apoi ramane singur.

Lissa poate ar fi bine sa o treci la saltea decat sa te risti, sau sa doarma pe pat pana vine mama ta si apoi pe saltea.

Marius tuseste in continuare si noi la fel. E un fel de flegma ce sta in gat si din cauza asta ( ca banui ca e acceasi situatie ca la mine), momentan am renuntat la orice siropele.

La teatru noi n-am fost inca, dar poate nu ar fi o idee rea, poate i-ar place. Dar nu stiu unde este in Timisoara.

Gata..trebuie sa ii pun masinile la calculator...ca mi-a facut si loc pentru laptop numai sa ii pun.

Mergi la inceput

CRistina,ce binbe seamana Thea cu tine...incredibil

Iulia,corturile alea nu sunt pt pisici ca sa nu sara in patutul copilului? O prietena de a mea are dar ea pt asta il foloseste

Am zis ca ii scotem o parte ca se trasforma pana la urma in pat normal de o persoana. Mai trebuie cumparate niste chestii.
E rupta fiica mea,am fost la inot.

azi a inotat singurica,doar cu bucatele de burete

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Bravo Lisa! Astazi i-am pus si la Marius sa o asculte cum canta si spune poezii si a stat cu ochii pe ea pana la final.

M-as duce si eu din nou la inot cu el dar e cam scump la noi. Totusi la cat ii place lui apa n-ar fi rau.

Mergi la inceput

Lisa, cred ca e pt. amandoua, scrie asa:
# Helps prevent injuries from falls
# Prevents climbing out of crib
# Keeps objects, pets out of crib

dar cica unii copii reusesc sa deschida fermoarul, eu sincer n-as mai investi in asa ceva ca pana la urma tot in pat normal o sa ajunga. Asa, pana vine bebe mic e obisnuita. Felicitari pentru micutza inotatoare, si noi avem maine inot, dar il sarim ca nu cred ca-i face bine la tuse, e cam frig in vestiar cand o scot din apa, cred ca de la asta i se trage.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

de aseara Ana e cu febra. Cred ca a luat ceva virus de undeva, tuseste uscat si urat,croupul ma'sii. Azi mergem la un botez...va dati seama ce chef am. I-am dat tylenol si nurofen azi noapte,acum inca doarme,dar am simtit-o a e iar cu febra. Asta e...trecem noi si peste asta.

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Sanatate multa si sa scapati repede de febra!

Mergi la inceput