LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Selene, eu cred ca sunt mai degraba inconstienta Nu avem nici un ajutor.
Aici concediul de maternitate e maxim 3 luni platit si inca 3 neplatit (deci 6 luni), la locul actual de munca. Dar eu nu stiu dc mai ramanem aici prea mult ca sa beneficiez de asta. anyway alternativele la noi sunt 3 (sau maxim 6) luni de stat acasa cu copilul si apoi dus la cresa sau renuntat la servici si stat pana la 1 an (cam riscant in economia actuala). Probabil ca daca ne vom muta o sa pice bine pt ca nu sper sa gasesc job asa de repede. vom vedea

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Succes, si tie, si celorlalte fete!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am intrat si eu sa va salut si sa semnez condica sa nu ne dati disparuti

e fff mult de lucru si nu mai am timp sa intru :(
naty felicitari pt ap; sa il stapaniti sanatosi

ledi ledi robert nu ia nici un felde medicamente da in continuare se trezeste de cateva ori pe noapte, si dc dorm.dormim langa el; pur si simplu asa sunt unii copii; dimineata eu sunt zobi, el e fresh

bebelusi piticii alaptati stau si cateva zile fara scaun

just imi pare rau sa citesc de divort; putere iti doresc

mara bine ca nu s-a ars el

cristi f haios descrii de varicela aia desi nu ti-a fost usor ; fff frumoase hainutele

crisspy sa nu iti para rau; o sa fie f bine si cu bb 2

miere spor la bb 2 si sa ii treaca mai usor lui A problemele ; in sf am in eng cartea the happies kids on the block; mi se pare super super

lissa sanatate multa anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sa va zic si de noi;
bb 2 se lasa in continuare asteptat dar probabil ca e mai bine asa pt ca am avut/am ceva probleme de sanatate si tot investighez sa ii dau de cap ce naiba am;
sotu a fost si el racit, apoi conjunctivita;

robert a fost ok pana vineri acum are iar o viroza luata de la gradi cred si cu febra si mucios;

in afara de asta e un super vorbaret, turuie non stop; nu toate cuvintele sunt clare dar devin din ce in ce mai clar; vb in sf in propozitii lungi si pe inteles; e multtttt mai usor de cand vb; a devenit un pupacios si un iubaret;
se scoala in continuare noaptea in medie de 2-3 ori da deja m-am consolat cu ideea
la gradinita e super; ii merge tare bine; seara zice noapte buna la colegii de la gradi;
se dezbraca singur de ciorapi, pantaloni, la body mai are putin; mananca singur si nu mai vrea ajutor; la gradinita face la olita; noi acasa nu il incurajam deloc; am zis ca la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

ledi, faci o plangere ca scriu prea mult?
Iote am scos-o pe porumbita de la naftalina
just, imi pare rau si iti doresc putere. O s afie bine
Pe noi nu ne vede nimeni pe mail?
Selene trimis un pm.
Dark
Si eu tb sa il laud pe asta mic, ca da sa se dezbrace singur cand intram in casa. Spre deosebire de al mare, pe care ... o sa il imbrace/dezbrace frate-sau indata

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

arriel stiu si cipici, dar de fetie. speram sa fie cazul... degeaba

daca vrei iti fac

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Miere,sa fie cum va doriti.Sigur ca veni si bb 2 curand.

Dana,nu ma plang,dimpotriva..Ma bucur ca scrii mai des,imi place.Felicitari piticotului pt imbracat/dezbracat...

Arriel,nu se prea joaca cu bucataria..numai cu accesoriile:)))Nah,nu a fost un cadou inspirat,desi atunci puteam sa jur ca va fi super incantat,ca doar mereu bucatarea si facea el mancare in oalele lui si mesteca cu telul:)))

Dark,e bine daca-i liniste si pace..si nu ai batai de cap si cu jobul.

Porumbita,la voi asa a fost mereu,al meu nu a fost asa,a dormit ff bine si oricum ar fi 5 ore de somn in 24 de ore mi se pare al naibii de putin si pt un adult,daramite pt un copil de 2 ani.
De cateva zile doarme si el mai bine,se mai trezeste,nu prea vrea sa doarma ziua,dar e mult mai bine oricum.
Sanatate multa si tin pumnii sa vina si bb 2 curand.

Cristi,am vazut pozele,foarte fain lucrezi..

Va dorim o primavara frumoasa,cu bucurii si impliniri.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, azi e Martisorul, prima zi a primaverii! Va doresc sa aveti o primavara fericita, calda, plina de impliniri si liniste! Sa va dea Dumnezeu sanatate si pace!

Miere, spor la frumosul proiect bebe 2! Sanatate lui Aidan!

Just, imi pare rau ca lucrurile cu sotul nu merg bine...Iti doresc putere si speranta!

Crisspy, Razvi papa carnita cat trebuie?

Cristi, ce face burtica? Ai fost la dr?

Alexiuta vorbeste de toate, papa singura, are preferinte pentru haine, se joaca frumos, are dialoguri cu jucariile, cu desenele animate, ii place f mult sa mearga in vizita la alti copii si interactioneaza bine cand e "in deplasare". Cand primim noi vizite, e mai rezervata, i se pare ca toata lumea e dna asistenta care vine sa ii ia sange. Ma bucur ca i-am facut un mini-grup de copilasi cu care sa socializeze.

Eu tot astept sa fiu chemata la Viena insa dna dr. e f ocupata. Deocamdata mi-au venit rezultatela analizele prescrise de dr la care m-a dus Irina, sunt negative pentru lupus. Saptamana asta trebuie sa merg sa mi le interpreteze.

Va pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
am pus si eu poze pe mail, cu vesta facuta de strabunica:); dupa ce am auzit-o pe Daiopri, am fugit sa-i vad pisoiasul si motanelul, frumosi si iubareti foc .
Noi azi am impartit martisoare la doamne (cate un martisor clasic +o crema de maini de la Avon, sper sa fie multumite, ca mai vine si 8 martie)
Arriel, sa stii ca eu sunt f multumita de cresa de stat, Alex merge cu drag, mananca, mai sta si pe olita, desi, cum am zis si ieri, nu face nimic, dar macar sta :). A fost grea prima saptamana, a plans si la dus si la luat, dar acum si doarme acolo, e vesel mereu.
Crisspy, sunt toane de gravi, nu te speria de gandurile astea.. Poze cu Tzumpi, ceva?
Miere, bafta la bebe 2! si multa santate lui Aidan cel scump.
Ledi si Porumbita, ma mentin si eu in clubul insomniacilor.. asta e..azi i-am luat niste ceai de tei, sa-i dau dupa ce vine de la cresa...poate-poate. Am intrebat si eu mai multi dri..ceaiul de tei nu e bun pt BARBATI, ai nostri sunt COPII, ca ma sacaia soacra ca nu e bine sa-i dau ceai de tei...
cristi, nu mai fi dezamagita, stii ca bebe te aude, da? si daca tot repeti ca vroiai fata...
selene, sunteti mai bine? nu mai zici nimic de voi...

Mergi la inceput

Bee, bafta , sa fie totul bine cu sanatatea!
Am uitat sa va spun noua pasinue a Alexului meu: stafidele, adica "bobo"

Mergi la inceput

hai ca am uitat ce era mai important:

La multi ani!! sa avem o primavara frumoasa, cu dorinte implinite!

Mergi la inceput