LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelusi spune:
mai fetelor pe unde umblati??
Eu tocmai am culcat copiii, de fapt eu pe Irina, Mircea pe Vlad, Mircea a adormit si el, iar eu am facut pate de ficat de pui si o prajitura, intre timp am mai leganat-o si pe Irina ca doarme cam iepureste.
Va pup...si hai la apel, ce faceti.....
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mara95 spune:
andru a reusit azi sa bage in priza fierul de calcat si sa imi arda bunatate de covor din sufragerie. bine ca a avut „bunul simt” sa il si scoata.eu trebaluiam de zor, amandoi piticii in sufragerie, fierul de calcat e oarecum la indemana, iar priza e prelungitorul de la calculator.plus ca stecherul intra si greu. am vazut fapta dupa ceva timp.de invatat minte
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lisssa_ana spune:
wow mara...bine ca nu s-a intamplat mai grav,da-l incolo de covor.
de dimineata repejor,Ana,si-a aruncat suzeta la gunoi,ca i-o mancasera cateii. Biata suzeta era toata roasa plus deja se dezlipise la capat si imi era frica sa nu se inece.
Vai vai ce suparare acum la somnul de amiaza,a plans vreo 30 de min,s-a vaitat mai mult dupa ea...ma durea cand o vedeam cum se vaiata,dar ma si busea rasul cand stiam de ce si incercam sa fiu serioasa cand ii aducceam aminte ca ea singura si-a aruncat-o la gunoi de dimineata.
Bebelusi,si eu am facut pate sapt asta ca mi-a fost pofta
chiar asa fetelor,pe unde umblati?
Mama de Ana si 20+
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Maya!!
Suntem si noi pe aici, sanatosi voiosi, voinici, toate-s bune, vine, vine primavara (cel putin asa sper)...
Mara, bine ca nu a patit ceva el, vorba ta, sa fie invatatura de minte la cei mari!
Bebelusi, daca Irina e alaptata exclusiv nu ar trebui sa fie nici un bai. Tin minte ca si Mister avea cate 2-3 zile cand nu facea deloc, nu am facut nimic, s-a reglat de la sine. Ma rog, asta a fost la noi, daca tu crezi ca e motiv de ingrijorare intreaba un medic.
Multa sanatate la toata lumea!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Mara, vorba Lisei, bine ca nu a fost mai rau.....
Dark sper sa nu fie o problema, ieri iar nu a mai facut
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mara95 spune:
da, inca nu imi vine sa cred.pentru ca flavi are un fier de calcat pentru fetite, andru il utiliza pe cel mare, asa ca nu mi s-a parut iesit din comun ca l-a luat.numai ca restul ...se putea arde sau sa luam si foc.tocmai aveam un chef de treaba de zile mari
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
miereamara spune:
Noi am reinceput dansul cu astmul, nu imi vine sa cred ca o luam de la capat cu steroizi si restul...au inflorit pinii si Aidan e mai rau ca anul trecut, tuseste noaptea in continuu, nu poate sa doarma, se sufoaca, ziua e nervos din cauza oboselii. Credeam ca anul asta o sa fie mai bine, dar e mai rau ca anul trecut...nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca i-am facut in sfarsit vaccinul ala nenorocit ROR-ul, mai bine imi ascultam instinctul si nu-l faceam..vineri l-a facut si vineri noaptea a inceput sa tuseasca urat. Azi i-am facut aerosoli cu albuterol si parca e mai bine.
lisssa_ana spune:
ooof miere,tu cand intrii ne dai bomba...sanatate multa lui A.
DEci am trecut prima noapte fara suzi cu brio,de stiam ca va fi asa usor de mult i-o scoteam...nu-i nimic si asa e bine. Aseara cand am pus-o in pat si-a luat elefantelul si a zis "nu avem tzoca"s-a intors pe drapta si s-a culcat cu elefantelul in brate,pana la 7.30 n-am auzit-o,s-a trezit cu 1h mai repede,dar eu ma declar fff multumita
Mama de Ana si 20+
bpaula spune:
salutari si de la noi,
Mara bine ca nu a fost mai rau. Si eu sunt patita cu fierul de calcat, am scris si aici atunci cum mi-a ars salteaua dar m-am invatat minte
Miere tare imi pare rau ca ati luat-o iar de la capat cu problemele. Sper sa fie mai bine curand
Lissa felicitari ca ati scapat de suzeta. Si la noi cand s-a intamplat sa o lase a fost usor.
Mai nou Marius adoarme foarte greu. Trebuie stai cu el si ii ia si o ora si ceva pana il prinde somnul. Plus ca nici vorba sa il bag in pat mai repede de ora 22 ca n-am cu cine ma intelege. Asa ca el adoarme abia pe la 23, ceea ce mi se pare prea tarziu pentru un copil. E drept ca nici la 20 n-as vrea sa adoarma ca noi ajungem la 18 de la munca dar nici la 23.
Poate dupa ce o sa iesim mai mult afara si o sa inceapa si el gradinita sa se culce mai repede si mai usor. Bine insa ca doarme noaptea.
Ledi nici nu stiu ce sa zic de voi cu somnul. Sper doar sa se linisteasca cumva si sa doarma si el mai mult si mai bine.
lisssa_ana spune:
nici la somnul de amiaza nu au fost plansete,doar un nu este tzoca si gata
Mama de Ana si 21+