Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Am revenit si eu de la eco...Deci, bebelina mea are 3200 la 38 de sapt si 4 zile si e deja cu capul spre iesire de nu putea sa o masoare...Ca drept dovada ca miercuri ma asteapta la maternitate ptr internare, facut analize si consultare iar pe joi-vineri posibil cezariana...la ce ma cheama la internare cu o zi-doua inainte habar nu am, dar cica asa se obisnuieste in Bt...Sa va zic ca m-a luat groaza de pe acum?? nu de nastere, ci de internare...Cred ca am o fobie cu spitalele ca numai la gandul ca tre sa dorm acolo imi vine sa ma urc pe pereti...dar nu am ce face...
Cu Deea am vb mai devreme, avea contractii la 10 min si mergea spre dr. Spera sa nasca pana maine dimineata. Deci pana la urma vom sta impreuna in spital, eh, o parte buna in toata chestia asta de dinainte de nastere.
Nu scoateti motatele inca. Voi suna pe Simo cand se va hotara cezariana si abia atunci le puteti scutura in voie!

HAI,DEEA!!!
HAI,VAS!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+4z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, de ce frison? Esti racita... Poti lua paracetamol... Pup mamica viteaza (FOARTE VITEAZA, MIE UNA IMI DAI CLASA!).

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

doloress ma bucur ca sunteti bine si ai si laptic !!! Bravo tie, meritai din plin dupa cate ai tras cu sarcina, ai mai si nascut racita , offf, bine ca a fost rapid. ai fost haioasa rau cu "nu pot", "mais oui, tu peux" !
lorich sper sa fie asa, sa treaca de la sine, ma mai documentez pe net. of, chiar, ai ramas singura fara ajutor, multa bafta, rabdare si copii cuminti
mirela bine ca iti vine ajutor sambata, poate mai reusesti sa faci un filmulet cu piticii sa ne mai arati, ca tare haios a fost ultimul.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Gabi,bine-ai revenit si multa multa sanatate tie fifitei nr 2.
Acu vazui comentariu:)))Nu e fata trucata,ma duc sa mai pun unele la fix o luna de la nastere

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Multumesc la fel, mamico!

Cu burta, esti super tare! Adica, fara burta...

Eu am ajuns ieri seara la spital la urgente (va zisei ca-s leguma vomitacioasa) ca mi-era rau sa mor, sa zac pe jos, nu mai puteam. Si acolo, sa-mi faca ecograf, sa ma pipaie pe burta etc. Le zisesem ca-s lauza de 2 saptamini... Cu toate astea sa vezi cum se holbau la burtoiul meu... mie imi venea sa-i bat... desi mai bine m-as bate pe mine! Nu scade neam!!! Am si-o spinare de barbatoi asa... fara talie... desi am doar 4 kile in plus...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde, Wudy, welcome home, acomodare usoara si muuuuuult laptic

Tunde frumoasa fifitza ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:

Cu burta, esti super tare! Adica, fara burta...

Te hotarasti o data?
Io am 5 kg in plus,primele 10-11 au zburat in 2 saptamani.Restu...cu timpu si cu niste ajutor.La botez doar tre sa fiu "pesa".
Lasa ca scapi si de alea 4.Si pe mine ma deranjeaza spatele si aripile de la maini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo gagici

Bine ati venit aksa mamicicu buburuze. Tunde, Doloress, Wudy

Andri

Eduard,Ana Isabela multe lunite inainte si sa va faceti maari si voinici

Simo sa treaca supararea. sper ca ai glumit carenunti la cont si ne parasesti, nu?

noi suntem mai bn. am scapat de tuse, am ramas cu mucii. dar sunt p duca. in rest...ok. ieri si alaltari a avut doua partide de urlat urate rau de tot.de nu stiam ce sa-i facem.azi a fost mai linistita. ne-am jucat cu toate zdranganele,ne-am facut prieten p Guffy cu care ne pupam de zor si vb de zor cu toti care vin si ne baga in seama.
avem poze noi la semnatura

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

sexy mama shubu
bebelu ma bucur ca ati scapat de raceala, rezolvati voi si cu mucisorii ! ce poze frumoase, mai ales alea cu noul prieten al bubei !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!...

HAI DEEA!
HAI VAS!

sa aveti nasteri usoare si copilasi sanatosi!...

Tunde, bine ai venit acasa...e greu cu lapticul asta, dar daca nu cedezi totul va fi bine pana la urma..eu nu prea sunt in masura sa-ti spun asta, eu personal am cedat, Tudor nu prea tragea bine, obosea foarte repede, ar fi stat toata ziua la san, asa ca eu mulg lapticul in sticluta si ii dau asa, nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar merita, imi este mie mai greu dar copilul e tot timpul satul si doarme foarte bine...

Doloress, ce bine e cand totul se termina cu bine..
si eu sunt obsedata sa nu raceasca fetita sa-i dea si lui Tudor, ma bazez si eu pe anticorpii din laptic..

Bebelu, ma bucur ca sunteti mai bine
am vazut pozele, ce mare si frumoasa e Natalia!..

ah, si despre lohii, nici eu nu am, la cezariana in felul in care te aspira, clar ca nu prea mai ramane mare lucru..un lucru bun si la cezariana asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

am incercat sa pun si eu poze cu copiii, dar imi tot spune ca nu am nu stiu ce program si nu ma lasa..de parca pana acum il aveam, doar am reusit acu ceva vreme..oi fi eu nepriceputa..

Mergi la inceput