Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
chinico spune:
nu pot sa-mi sterg ranjetul de pe buze..m-ati binedispus. sa traiti.
dlaura toate laolalta..dani e mai bine acum? cand e oaca bolnava cu febra doarme cel mai adanc dimineata, incapand de pe la 4..la 6 juma e treaza ca de obicei, dar macar doarme adanc o ora..
druxandra doamnele te saluta. si nu dau quote mesajului tau.
dyagmur? zi ceva pe turca. nu baclava.(incearc-o fierbinte, cu inghetata de vanilie )
ddandusa am uitat sa-ti multumesc pentru invitatie. nu venim, anul asta nu, dar poate la anul din nou.
bea se tzuca la gradi din greu cu un simon. n-am avut inca placerea sa-l cunosc, e in alta grupa.
cica o pupa pe gura. si cica e ok, ca doar a spus ca se insoara cu ea.
piromanul a disperat tot we, vroia sa sune la usa educatoarei (sarmana, sta peste drum de noi).
azi dimineata mi-am pregatit ditamai discursul, incepand cu e inadmisibil si terminand cu va rog sa luati masuri, dar iris (educatoarea) mi-a taiat tot avantul..cica e cunoscuta problema, simon tzuca toate fetele...si toate chicotesc si flutura din gene..
n-am priceput cum vrea sa rezolve problema, dar tre sa-i las si piromanului ceva de zis..
ninge. muuult.
Yagmur spune:
chinico, este o placere sa te citesc; pune mana si scrie in fiecare luni sau atunci cand imi vin rusii? . seni oputum
si cum m-am bine dispus, asa dintr-o data, pentru toate doamnele
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
fug acasa, sa stau in pat ca m-a prins virusul.
stiti cumva daca de prea multa tuse se poate rupe apa? la 20 saptamani?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ruxandra_sb spune:
buna dimineata ddoamnelor
si multa sanatate bolnaviorilor, mici si mari.
Laura, nu crez..
da incearca si niste bomboane de tuse, daca gasesti ceva din plante cu miere.. sa ti-o mai tempereze.
Felicitari pt !
Aka, si acu eu ma desfrienduiesc de George sau cum??
Chinico.. pai si Simon asta de le pupa pe toate.. se si insoara cu toate?????
auzi la ele.. si toate chicotesc si flutura din gene.... ntz, ntz tineretul de azi
Yagmur, sti ca acum mai nou se zice TOM?
Mami_Dani, ce dulce Eva cu mamicile cu plasture.
Kiki, toate bune cu voi?
Nu ma uita cu gradele prajiturii si cu praful de stevie.. please, please.
Roxanica, hai c-a trecut destula vreme raza de soare.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
tema cu scoala
Dar voi v-ati lamurit cum va fi? ca io nu prea pricep .. au mutat, sau n-au mutat acea faimoasa grupa pregatitoare la scoala??
Ce spune la lege? S-au hotarat?
tema cu 1 si 8 martie
Noroc cu voi.. nici nu ma gandisem inca.. probabil un buchetel de flori.
acea tema
Gandirea pozitiva/seninatatea/relaxarea/etc. poate ajuta la intarirea sistemului imunitar.. adica scapi mai usor de-o viroza, un guturai, o durere de cap, blabla. DAR cand e sa fie din acelea grele si urate.. ciu-ciu. (sa ma parafrazez )
Mi se pare.. cel putin nedelicata afirmatia: ca intr-o familie ca la carte, in care domneste numai iubirea si armonia nu se imbolnavesc copiii. In primul rand nu exista asa ceva, familia/cuplul ideal. In care toti sunt mereu senini si zburda pe campii, isi zambesc mereu unul altuia, mereu sunt de acord unul cu celalalt, nu sunt niciodata obositi sau plictisiti, lalala.. Apoi este de-a dreptul cruzime.. mai ales pt mamicile care au copilasi mai sensibili, unii chiar cu probleme serioase.
Da, este de dorit sa fi o natura luptatoare, pe care greu o dobori.. care se ridica si merge mai departe.. DAR nu suntem toti asa.
Iar daca ideile/conceptiile, mai rar modul de abordare,.. ti le mai poti schimba de-a lungul vietii.. structural nu prea te schimbi. Nu poti fi ceea ce nu esti. Si decat un fals optimist, prefer un sensibil autentic. Macar nu se preface... prefacatoria nu ajuta la nimic.
plus ca, vorba prietenei noastre.. cand dau de oameni care se bat cu pumnul in piept sustinand ca ei detin adevarul suprem ma ia cu tremurici.
_
Ah, si-o veste buna de sezon
.. citi de curand ca niste cercetatori germani au ajuns la concluzia ca este de dorit sa experimentam intr-un an cateva viroze (2-3 adultii, parca pana la 13 ?!! copiii). Cica ar face bine sistemului nostru imunitar, antrenandu-l si tinandu-l in forma. Sa fie pregatit cand vine un atacator baban.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
chinico spune:
dlaura n-am auzit (nu-i insa un reper, eu n-am auzit de multe)...incearca cu sirop de ridiche neagra..e ridiche, ce sa fie contraindicat..pe bea o ajuta cand tuseste precum magarul..
dani?
cumnata nu-i acasa..acum cine-mi traduce ce-a spus dyagmur?
si pana nu uit..daka misto poezia, a inceput si oaca s-o lalaie..
dlory da mai des pe la noi..de obicei e liniste si armonie..
ddanita vii?
dmami_dani ce face otita?
bea, ieri, cu piromanul pe strazi la plimbare. cartier cu case, multi oameni in varsta. un nene cu chelie deschide geamul la baie, flutura mana in semn de salut catre bea..flutura si ea..el flutura iar..bea striga cat o tin puterile " acum inchide geamul, uite ce putin par ai, o sa te doara capul!"
mami_dani spune:
Dchinico, esti mortala! Ca si DLaura, m-ai facut sa rad intr-o imitatie de hohote! Chiar! O sa mai pot rade normal vreodata? Ca acum suna ca un ras de adolescenta tampa din filmele alea americane.
Otita a plecat, au ramas urechile infundate. Aflam azi mai multe, ca o sun pe doctorita mea. Eu nu ies pe vremea asta, pe Eva o trimit la inghetat singura, in curte.
Bea e ca mama ei, o iubesc!
Eu nu stiu ce a scris Dyagmur, doar ca e de bine!
Druxandra, asa ma gadila degetele sa dezvolt...dar au fetele mele de la serviciu deadline la bugete (cum altfel???) si ma zbat de ieri dimineata sa le scot din...cacao si-s grabitaaa.
Dlaura, habar n-am cum e cu tusea, eu am facut pe vremuri o prietena bine cu..ceai de ceapa. Dar nu stiu daca e indicat cand esti insarcinata. Eram studinte si ioc bani de medicamente...ce vremuri!!!
1-8 martie? Ajutor, habar n-am! Martisor si flori?
Ma intorc la bujete, dar nu inainte de a va pupa apasat!
A! Cateva poze de duminica, parca, in mail.
Ddani
dianav spune:
ruxandra eu am rasfoit legea educatiei si la gradi ne-au confirmat faptul ca grupa 0 sau pregatitoare va fi la scoala. Teoretic la gradinita se vor urma doar trei ani, grupa mica, mijlocie si mare.
Acum, zicea directoarea ca, in fapt, nu stie cum vor efectua scolile aceasta grupa zero. Vor trebui invatatoare cu dubla specializare, vor fi sau nu banci sau masute, durata orei etc. Pe mine ma intereseaza subiectul pt ca sunt intr-o dilema. Nu stiu la ce varsta sa intre Oana in clasa intai. Daca o las sa urmeze tot ciclul la gradi, ea fiind acum grupa mica si nu mijlocie, va fi clasa intai la 8 ani fara 2 luni.
Mai e pana atunci, insa daca e sa fac o schimbare as face-o anul asta, sa o trec direct in grupa mare.
in fine
sanatate la bolnaviori
Yagmur spune:
dchinico, m-am intors sa ma uit ce am scris si observ ca am scris gresit ; deci seni optum... adica te pup; bea e mortala (eu inca sper sa va intalnesc face to face one day )
druxandra, azi am migrena, asta ca scuza ca n-am priceput nimic
dlaura, cum te simti azi? uite un pupic sa va faceti bine
dmami dani, eu am ras a 2-zi dupa operatie; mama nu a stiut ca nu pot manca nimic de la frigider si a adus o gramada de bunataturi la spital;
au venit prietenii in vizita, direct de la munca, si au mancat tot; radeam de ne prapadeam ca ce fain e sa vii in vizita la un om bolnav si sa pleci mancat bine . Cand ne vedem????
Lacramioara, nu ne mai dai cafea? Asa era pe vremuri
Pup toata lumea.. aici ninge, ma doare capul, azi am cursuri si n-am chef de vorbit in turceste...
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_dani Dchinico, esti mortala! Ca si DLaura, m-ai facut sa rad intr-o imitatie de hohote! Chiar! O sa mai pot rade normal vreodata? Ca acum suna ca un ras de adolescenta tampa din filmele alea americane. Otita a plecat, au ramas urechile infundate. Aflam azi mai multe, ca o sun pe doctorita mea. Eu nu ies pe vremea asta, pe Eva o trimit la inghetat singura, in curte. Bea e ca mama ei, o iubesc! Eu nu stiu ce a scris Dyagmur, doar ca e de bine! Druxandra, asa ma gadila degetele sa dezvolt...dar au fetele mele de la serviciu deadline la bugete (cum altfel???) si ma zbat de ieri dimineata sa le scot din...cacao si-s grabitaaa. Dlaura, habar n-am cum e cu tusea, eu am facut pe vremuri o prietena bine cu..ceai de ceapa. Dar nu stiu daca e indicat cand esti insarcinata. Eram studinte si ioc bani de medicamente...ce vremuri!!! 1-8 martie? Ajutor, habar n-am! Martisor si flori? Ma intorc la bujete, dar nu inainte de a va pupa apasat! A! Cateva poze de duminica, parca, in mail. Ddani |
JUR, am citit DOtita
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.