Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
saryta spune:
Laura - acu venisem pregatita sa intreb de echo si cand dau refresh ... a aparut mesajul ... ma bucur mult pt voi - a stiut el Dani ca vine un fratior, sanatosi sa fie.Mai ai un pic inca 20 sapt si ai scapat ... sa vezi atunci veselie. Sarcina usoara in continuare.
In rest ... no comment!
mamaana spune:
laura felicitari!
la noi e simplu cu scoala: aici e lege - in anul cand copilul implineste 4 ani intra in junior kindergarten, cand face 5 intra in senior kindergarted, cand face 6 intra in clasa intai; deci se duc la scoala la 5 ani si 9 luni
Lavinia_P spune:
Laura
Ma bucur..si stiu sigur ca te voi invidia peste vreo 2 ani cand te voi intalni cu juniorii tinandu-se de mana
Porumbita
Ti-am inteles pasiunea si felul de a gandi..dar de ce incerci sa incingi spiritele pentru ca nu ti-l impartasim in totalitate?Ce ai de castigat?Si unde e atitudinea pozitiva despre care vorbesti cand ne spui ca "iubim sa stam cu poala in brate si mainile in san?"- Ma simt vizata de tine,pt ca Mihai e un copil care se imbolnaveste usor,da...nu ma ajuti cu nimic cand imi spui ca eu port toata vina si ca iubesc sa nu fac nimic...din contra..
Fiecare are probleme,inca nu am intalnit om care sa spuna,sunt tot o lumina si o energie si totul e roz la mine...si ca sa le rezolvam depinde de o suta de variabile ,mai mult sau mai putin controlabile.
Yagmur,
Asa i-a zis educatoarea?Daca zici ca e genul comunist e de inteles..cand va mai linistiti si voi,ar trebui sa incerci un psiholog..iti va spune cum sa il ajuti.Gradinita nu are asa ceva?
Inca nu am inteles cum e cu scoala..sunt in urma..adica grupa pregatitoare va insemna de fapt inceperea scolii?Pai daca Mihaita acum e la grupa mijlocie,inseamna ca peste 2 ani,la 5 ani si noua luni incepe scoala?
Eu nu vreau sa grabesc intrarea la scoala..l-as da cat mai tarziu,nu ca nu ar fi capabil,dar vor incepe cu lectii,cu timp liber mai putin..sa mai copilareasca..:)
aka spune:
Laura felicitari pentru bebelusul bleu. fantastic, ce intuitie au copilasii. bucura-te de burtica in continuare.
in rest, nu comentez, am tot experimentat de cand sunt mamica, iar acum incerc sa ma mentin eu pe linia de plutire si stiu ca si fetitele vor fi bine.
eu am fost la scoala la 6 ani si 7 luni, a fost ok. dar pe cris parca as da-o la 7 ani si 7 luni. as vrea sa mai copilareasca putin, perioada asta nu se mai intoarce, scoala tot va fi...vom vedea atunci mai aproape.
mi-am gasit o noua activitate . am facut cont pe fb pe numele meu iar acum renunt la prieteni pe un cont si imi fac pe alt cont. era ciudat sa scriu ca nasc normal si am nume de barbat .
va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
mami_dani spune:
Buna seara!
Laura, iuhuuu! Sa va traiasca cei doi Feti Frumosi!
Dianav, uitandu-ma in oglinda as fi spus cam 6-7 cm, masurand au dat 5-5.5.
Am trimis poze cu operatia pe mailul comun pentru tine si pentru cine mai e interesat de ...senzatii tari. Subliniez ca operatia mea a mai fost deschisa inca o data la 8 ore dupa prima interventie, sa nu va speriati!
Apropo de poze: cand s-a intors tati de la spital i-a aratat Evei poze cu mine inainte si dupa operatie. Replica ei: "Pai, si unde sunt cele din timpul operatiei?????
Dandusica & Chinico: 15 minute e mult, eu cam 4-5 dupa generic am rezistat. Nu stiu sa explic de ce si, sincer, nu-mi bat capul, sa-mi fie cu iertare.
Asaaa:
Astazi - stare depresiva. Otita loveste din nou, de data asta din partea dreapta. O forma si mai urata! Am inchis telefonul, mi-am tras plapuma in cap si mi-am plans de mila pana a plecat bona.
Dupa aceea m-am jucat la relanti cu Eva pana a venit tati. Dupa aceea am realizat cat sufera copilul meu dupa jocurile NOASTRE, chiar daca se joaca in continuare cu toti ceilalti si, cand m-a intrebat plina de speranta "mami, facem biscuiti?", desi, cu jumatate de ora inainte as fi spus "sub nici o forma", am raspuns "bineinteles". Asa ca am plecat la bucatarie, am dat TV-ul TARE pe VH1 si am facut biscuiti dansand si cantand pe orice ritm: "da-le-n ma-sa de urechi!"
(intre noi fie vorba: sa nu va lasati copiii sa danseze cand au otita, senzatia e greu de descris...)
Lacramioara, sper ca esti bine!
Lavinia, pupici pe obrajorii lui Mihaita!
Yagmur, abia astept sa-l lasi liber pe destabilizator prin jucariile Evei!!!
Lizzy???
Ruxandra, huh? Ce? Cand? Unde? Cum?
Va pup si va imbratisez STRANS pe toate!
Dani, mami de Evi
...inca ceva si plec: toate mamele din desenele Evei au plasture la gat...
danutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_dani ...inca ceva si plec: toate mamele din desenele Evei au plasture la gat... |
Laura FELICITARI!!!
chinico spune:
neuronul din capsorul meu e obosit si putin depresiv...si produce energie negativa cu motoarele turate la maxim. e numai unul, tre' sa faca fata...saracul..
laura sa-ti traiasca bb mic, sa creasca mare si sanatos!
mami_dani otitele' s pacatoase tare..incearca cu ibuprofen intre antibiotice...nu mai doare bas asa..
biscuiti? si voi? si noi. marti. inimioare, stelute si iepuri. si ce-a mai ramas d'aia storciti prin masina. masina electrica. nu recomand. au iesit un soi de rame plate si strambe..dar important e ca bea a fost fericita.
eva deseneaza mamici??? si cu plasture????jdiu. bea e inca la faza un cerc, un bat, doua bete, iar doua bete..
lavinia ti-am mai pove eu de baietelul care are si el probleme cu urechile. pleaca la cura, 3 saptamani. cand se intoarce o sa-ti spun ce au facut.
capul sus.
iulia_stefy? sunteti bine? ce-ti mai face spatele?
ruxandra? si eu ca mami_dani...ce?unde?cum?cand?care?
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico eva deseneaza mamici??? si cu plasture????jdiu. bea e inca la faza un cerc, un bat, doua bete, iar doua bete.. Beatrice (13.12.2006) |
vine dani ieri acasa, mandru, nevoie mare, cu desenul de la gradi. logic, n-am inteles nimic din el. erau vreo doua cercuri (m-am gandit eu ca asta tre'sa fie ) si niste dungi.
si incepe pustiul sa imi explice ca aia e o capcana adica balonul (cercul mare), de unde pleca niste fire, care ajung la soare (cercul mai mic) si vine energia de la soare in balon si balonul prinde in capcana energia si lumina de la soare ... si uite asa capcana.
no .. ca si desen nu va lua niciodata premiu pentru el, dar ca si imaginatie ... ... ...
multam de urari, sa dea DD sa fie sanatosi amandoi. dani aseara a decis, again, alexandru tre'sa il cheme. eu am visat de cand eram mititica la o fetita alexandra ... nu prea imi vine sa "dau" numele , desi nu cred ca vom mai avea vreun copil ... nu prea stiu ce sa fac. pe de alta parte, dani numai alexandru a spus, de fiecare data cand am discutat subiectul ... cred ca va ramane ca el .. mai vedem.
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 19+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mami_dani spune:
Buna ziua!
Chinico, dar mamicile nu pot fi cercuri si bete? Ba da, pot! Iar plasturele - o mazgalitura Ca doar asta e, nu???
Cred ca "Alexandru/a" le suna tare bine copiilor! Cand ne jucam, numele papusilor, plusurilor sunt: Alex, Alexandru, Alexandra, Andra, Andru , iar cand sunt doar doua personaje: Alex si Andru.
Pupici!
Dani
aka spune:
noi stim si o poezie despre oamenii astia scheletici . si ai nostri arata la fel...
linie punct, linie punct
linie linie si-un rotund
linie linie si-o burtica
asta-i fata lui Ionica .
nu pot sa desenez dar e haioasa tare.
am gasit, cam asa arata .
Ruxandra
multa sanatate tuturor.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna