Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dani,
mi se pare geniala ideea ta,sa stii!
in timp ce citeam imi imaginam totul facut din lemn.si nu-i deloc greu doar ca imi trebuie un Claudiu cu mai mult timp,da' cum a promis o casuta de papusi din lemn,vopsita in roz si mov de vreo 6 luni de zile...,renunt la idee de bunavoie
altfel,sa stii ca vom face si oraselul nostru (din cutii)si cand va fi gata voi pune poze
Laura,
pup nasucul mic de ingeras dragalas
Teo,
am scris un post in care muscam bucute de fetite dulci si nu mai stiu care din hackerii mei l-a sters.abia digerand discutia de la tel,mi-am dat seama ca mes meu nu a ajuns si ca eu n-am apucat sa-ti spun cat de scumpe sant puicile tale si cat de dulce este Maia,bufla scumpa si Alexia fetita mare si ascultatoare.mi-ar fi placut sa fim la fel de aproape ca pe vremea fetelor mari,cu borcanele de mancare in parc,cu razatoare si copii adormiti in carucior dar uite ca deja etapele astea s-au dus.avem copii mari,crescuti ca din apa...,parca nu de mine...,nu stiu cine mi-a crescut copiii asa repede...
Roxanica,
"David butona cu mare spor telecomanda in cautarea postului cu desene, era pe la programul 1 si desenele sunt pe la 30, ma rog, si ma intreaba disperat: "mamaaaaaaaaaa, unde-i minimasc???" eu : "cu tupeu, in sus" , adica sa butoneze mai departe ca e drum lung, si el : "cu tupeu' de sus sau cu tupeu' de jos? " = cu butonu' de sus sau ala de jos?"
foarte tare...

" ma gandesc la voi si ma simt mai insiprata si mai buna, mai calma si mai putin isterica daca ma gandesc la voi, parca ma supraveghezi asa...si incerc sa fiu fata cuminte "

asa ma simt si eu cand ma recitesc.si da,recunosc ca uneori ma citesc si recitesc continuu,caci da,si eu sant uneori isterica,mai putin buna si deloc calma si...si mie mi-e teama ca ma supravegheaza cineva,dar mai ales ca ma aud vecinii(asta-i mostenire de familie...,sa nu ne auda,sa nu ne vada,la,la...

iar cu educatia data de fratiorul mare,ai asa mare dreptate!si pe langa toate certurile lor,cand ii vad cat de frumos se iubesc/ajuta unul pe altul,ma topesc!cand vad cu cata dragoste ii cuprinde Crinuta umerii lui de barbatel si isi apleaca capul pana aproape de obrajorul lui sa-l jumuleasca
si dragaleasca un pic pentru ca este cel mai scump fratior din lumea asta mare,lesin,ma stropesc,imi revin...iar lesin iar ma stropesc,iar imi revin.traiesc sau visez?sant mamica,am doi copii dragalasi,cand?,cum?...doamne sant plina de iubire si recunostinta!
Lacramioara,
,simt ca ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani, dragelor, minunatelor! O primavara frumoasa, sanatate, liniste sufleteasca si multa iubire!
Laura, pup bebelul scump din burtica! Sa creasca mare si sanatos puiul mic!
Lizzy, sanatate micului muschetar, sa treaca repede bubitele!
Yagmur,
Roxanica, e mortal David! Te ajuta cu educarea Mariei, asa-i?
Lavinia, chiar imi amintea sotul zilele trecute ca vara trecuta, pe cand transpiram si cand respiram , am promis ca nu ma voi mai plange niciodata ca e prea frig sau ca iarna e prea lunga. Asta pentru ca spuneam ca m-am saturat de iarna, de frig si vreau sa vina caldura!!!! Pupam urechiusele lui Mihaita, sa scape odata de pacatoasele de otite.
Ruxandra, "cand sangele rosu se opreste la o bariera si vine alt sange, te duci la dr.?"
Dandusa, va pupam si va imbratisam strans, strans, cu mult drag! Si noua ne-ar fi placut la nebunie sa fiti aproape de noi, sa ne vedem cat mai des.

Copiii astia cresc atat de repede, incat ma iau prin surprindere. . Alexia e o domnisoara in toata regula, iar Maia are deja un dintisor si al doilea va iesi zilele astea. Alexia nu stie ce sa mai faca, ca sa-i capteze atentia Maiei (nu ca ar fi prea greu, pentru ca oricum Maia e numai cu ochii pe sora-sa atunci cand sunt in aceeasi camera, si radeee). Mai are din cand in cand momente de gelozie, dar trec repede, din fericire. Ne luptam cu raceala inca, dar simt eu ca e pe trecute. Duca-se, ca ne-am saturat de ea! Alexia a fost anul asta doar o saptamana la gradinita, in februarie, pentru ca a tot fost ba racita, ba cu varicela, ba cu otita. O mai duc pe la sfarsitul lui martie, poate mai trec virozele pana atunci.

Pupici tuturor!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

o primavara frumoasa si calda tuturor.
va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata fetele. haideti la cafea .

o saptamana usoara.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Japonia: doua vaccinuri produse de Pfizer si Sanofi-Aventis, interzise dupa ce patru copii au murit

Autoritatile japoneze au suspendat utilizarea a doua vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer si, respectiv, Sanofi-Aventis, pentru a investiga o posibila legatura a acestora cu moartea a patru copii.

Vaccinurile sunt Prevenar produs de grupul american Pfizer, folosit impotriva pneumoniei si ActHIB al firmei franceze Sanofi-Aventis, care previne meningita bacteriana, a anuntat Ministerul Sanatatii citat de presa internationala.

Dintre cei patru copii mici, cu varsta mai mica de doi ani si care au murit intre 2 si 4 martie, trei au murit la trei zile dupa administrarea ambelor vaccinuri acum interzise. Doi dintre ei au primit, de asemenea, vaccinul DTP.

Al patrulea copil, in varsta de un an, a fost vaccinat cu Prevenar si DTP in ajunul mortii sale. Ministerul a spus ca unii dintre acesti copii au suferit de diverse afectiuni.

Prevenar ca ActHIB sunt comercializate in Japonia de aproximativ doi ani si au fost injectate la aproximativ 1,5 milioane de copii.

Autoritatile investigheaza o posibila legatura intre administrarea celor doua vaccinuri si moartea copiilor.

http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-8366925-japonia-doua-vaccinuri-produse-pfizer-sanofi-aventis-interzise-dupa-patru-copii-murit.htm

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani doamnelor! Sa fiti fericite, sanatoase si implinite si sa aveti parte de foarte multe bucurii in viata!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi ani dragelor. sa fiti fericite.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Dragele mele, va doresc sa primiti in dar sanatate, iubire,fericire, liniste si momente cat mai placute alaturi de cei dragi voua. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

la multi ani, mamici.
gasca, ma intorc in butoi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura... nu stiam cine ma inghesuie... tu si rotunjoara ta burtica

doamnelor... stiti ceva cazare ieftina in barcelona, pt exact 3 nopti, in iunie?

Mergi la inceput