de sf.valentin
Raspunsuri - Pagina 4
valentinag spune:
[quote]citat din mesajul lui kariguld
e sf Valentin azi? aaaa, asa se explica de ce barbatul mi-a trimis un buchet de trandafiri!
si nici nu ma sunat bestiuta!
[quote]
Nu e
A intarziat cu o zi!Ce putin confrm calendarului romano catolic, Sf.Valentin este pe 13 februarie!In calendarul ordodox, este Sf.Valentina pe 10 februarie, si Sf.Valent pe 16 feb.
Eu anul asta n-am vazut asa mare agitatie de valentine's day, poate pentru ca nu ma mai uit la stiri de ceva timp...
Da nici de martisor vad ca nu sunt semne!Ar fi trebuit comerciantii sa isi intinda tarabele prin oras, da nimic deocamdata!
Celor care serbati, sa va iubiti mult!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
blackpanterro spune:
In fiecare an aceleasi mesaje..."ce porcarie e sf Valentin, ce porcarie e Halloween"...am inteles, sunt sarbatori imprumutate si unii le urasc, ok, viata merge inainte dar nu va mai tot vaicariti atat (cei care se vaicaresc) :-D
Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
pearljam spune:
Pentru cei ce sarbatoresc Sf. Valentin era adresat acest subiect, cu mesaj pozitiv si frumos, dar ca de fiecare data trebuie sa vina unii sa arunce cu pietre. Ar fi mai bine sa respectam deciziile fiecaruia si sa ne spunem parerea politicos si decent. Nu inteleg ce e asa oribil sa sarbatoresti dragostea,ca e de Sf. Valentin, Dragobete sau orice alta zi sau poate in fiecare zi.
Sunt uimita de cum gasesc unii motive sa se tot planga.
Mami fericita de
si
my baby
petra spune:
Da, asta vroiam sa spun si eu! Initiatoarea subiectului a inceput frumos, adresandu-se celor care nu sunt impotriva Valentine Day! Din a doua postare s-a aruncat bomba si s-au scris 4 pagini aici cu pro si contra acestei zile. Pentru cei care contesta aceasta zi, nu inteleg de ce strtiga in gura mare ca nu trebuie sa-si arate iubirea doar intr-o zi fixa.Daca nu m-ar interesa aceasta zi, nu as intra nici pe subiectele cu aceasta tema.
Si ceea ce ma distreaza cel mai tare este faptul ca romanii contra zilei de Valentine, striga sus si tare ca vai de mine s-a uitat de Dragobetele nostru romanesc, pur tradintional.....bla, bla, bla. Dragobetele asta a fost readus la viata doar ca au carcotit unii impotriva lui Valentine.Nu s-a sarbatorit niciodata inainte de 89, chiar si asa in particular, nici la tara nici la oras. Aproape ca nici nu se mai stia exact cand este, asa ca romanii traditionalisti ar trebui sa multumesca importatei zile de Valentine, ca datorita acestei zile a fost readus la lumina si Dragobetele.
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petra Da, asta vroiam sa spun si eu! Initiatoarea subiectului a inceput frumos, adresandu-se celor care nu sunt impotriva Valentine Day! Din a doua postare s-a aruncat bomba si s-au scris 4 pagini aici cu pro si contra acestei zile. |
Este ceva obisnuit. Asa a fost, asa este si asa va fi in fiecare an de sf. Valentin (cel Groaznic
Mie nici nu-mi place Dragobetele. Se "adreseaza" celor tineri, fete si baieti, cica se fugaresc pe campuri, daca fetei ii place de urmaritor se impiedica...pai, la varsta mea asta-mi trebuie?
E clar, mie mi se potriveste Valentin.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
gabidaniela spune:
| citat din mesajul lui Rufus Mie nici nu-mi place Dragobetele. Se "adreseaza" celor tineri, fete si baieti, cica se fugaresc pe campuri, daca fetei ii place de urmaritor se impiedica...pai, la varsta mea asta-mi trebuie? E clar, mie mi se potriveste Valentin. |
[emoticoane care se tavalesc pe jos de ras, da' nu le mai gasesc]
DarkBendis spune:
Apropo, ce zice cocosul fugarid gaina:
"Daca o prind, i-o trag, daca nu, fac conditie fizica"
Ce zice gaina fugarita de cocos:
"Daca stau zice ca-s c..va, daca fug zice ca-s proasta, asa ca mai bine ma impiedic"
Gaina fugarita de cocos iese in strada si o loveste o masina, omorand-o pe loc. Doua fete batrane,stand pe bancuta la o poarta:
"Vezi, tu, a preferat sa moara!!"![]()
![]()
![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
XIO spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mi se pare foarte tare ca majoritatea n-am stiut de Dragobete (si nici acum nu se stie de catre toti semnificatia romaneasca a sarbatorii), dar o iubim de numa! Tisina a exprimat frumos adevarul : cand iubesti nu strica niciodata o sarbatoreala. Americaneasca, romaneasca...cui ii pasa?? Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Era vorba de ideea in sine de a sarbatori alta tara, nu Romania.
Nu cred ca e cineva care sa urasca o zi.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
liliana83 spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis Apropo, ce zice cocosul fugarid gaina: "Daca o prind, i-o trag, daca nu, fac conditie fizica" Ce zice gaina fugarita de cocos: "Daca stau zice ca-s c..va, daca fug zice ca-s proasta, asa ca mai bine ma impiedic" Gaina fugarita de cocos iese in strada si o loveste o masina, omorand-o pe loc. Doua fete batrane,stand pe bancuta la o poarta: "Vezi, tu, a preferat sa moara!!" |
calipso_zeus spune:
Zi importata asta e.Macar am luat si o sarbatoare a dragostei de la altii ca in rest numai ce e rau am preluat de la celelalte natii.