Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Salutare!
Bianca, e alergie, ca i-au aparut petele alea si pe burta si picioare. Azi dimineata cand s-a trezit nu mai avea niciuna. Numai ca, stupoare, dupa ce si-a baut laptele, i-au aparut iar cateva.
Sa fie de la lapte? n-am schimbat absolut nimic la el, e acelasi Milumil pe care-l bea de cand s-a nascut...Zau de mai inteleg ceva. Ficateaua mea e in concediu (nu ca m-as baza nu stiu cat pe ea), iar la spital nu prea m-as duce, ca te duci cu una si vii cu alta in perioada asta. Acum i-a disparut iar eruptia aia...
Anaan spune:
Gianina, Floric, felicitari pentru slabit!
Eu sunt cam nemultumita si in directia asta, ca nu am mai slabit deloc
, in afara de alea trei kg slabite initial.
Gianina34 spune:
anaan - cand se declanseaza o alergie, trebuie tinut regim macar 1 saptamana pentru a ajuta ficatul care nu mai are nevoie de "stresuri" suplimentare (deci dai de mancare cat mai light, laptele praf cred ca este cam gras sau poate are ceva in compozitie care "incomodeaza")
si nu uita de ceaiul meu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Gianina, Floric, felicitari pentru slabit! Eu sunt cam nemultumita si in directia asta, ca nu am mai slabit deloc , in afara de alea trei kg slabite initial. |
nu descuraja
dupa inceputul in forta, sincer, ma si asteptam la stagnarea asta
stai sa vezi cu ce rezultate te prezinti saptaman viitoare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Floric spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule - pai eu am slabiiiit am spus cumulat pentru ca ma refeream la toata perioada (saptamana trecuta raportasem -0.3 iar in asta ar fi un -1.6 deci pe total un -1.9) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Gianina, pai...auzi aplauzele?

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Anaan spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 anaan - cand se declanseaza o alergie, trebuie tinut regim macar 1 saptamana pentru a ajuta ficatul care nu mai are nevoie de "stresuri" suplimentare (deci dai de mancare cat mai light, laptele praf cred ca este cam gras sau poate are ceva in compozitie care "incomodeaza") si nu uita de ceaiul meu ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Gianina
. De ceai nu uit, deja mi-am delegat
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Bianca, e alergie, ca i-au aparut petele alea si pe burta si picioare. Azi dimineata cand s-a trezit nu mai avea niciuna. Numai ca, stupoare, dupa ce si-a baut laptele, i-au aparut iar cateva. Sa fie de la lapte? n-am schimbat absolut nimic la el, e acelasi Milumil pe care-l bea de cand s-a nascut...Zau de mai inteleg ceva. Ficateaua mea e in concediu (nu ca m-as baza nu stiu cat pe ea), iar la spital nu prea m-as duce, ca te duci cu una si vii cu alta in perioada asta. Acum i-a disparut iar eruptia aia... |
Daca e de la ceva ce a inghitit, poate sa tot reactioneze la el, pana iese din sistem. Seara si dimineata sunt mai puternice reactiile alergice, atunci cand se preda stafeta intre sistemul nervos central si ala vegetativ. Poate faptul ca a baut lapte e doar o coincidenta. L-ai scimbat cumva si de haine? A schimbat incaperea? Observa tot-tot ce se schimba, nu numai ce inghite.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
ANAAN, ce sa zic...ia-o pe incercate. Ca si la doctor tot o sa te intrebe una si alta.
Eventual, ca sa nu il manance si sa fie iritat stiu ca la alergii se da Zyrtec. Poti sa iei sa ai in casa si ii dai dimi si seara.
Pune-ti memoria la incercare si ia-le pe rand:mancare noua, loc de joaca, schimbat detergent, copii cu varicele, mai stiu eu...
Sa va faceti bine repede!
Ela78 spune:
Anaan, si eu zic ca e de la miere
E foarte bine cum a zis Geanina cu un regim mai light si ceai de curatare (poti sa i-l dai cu seringa ca pe un medicament, nici Ianis nu e amator de ceaiuri
) Vezi ce zice Ficateaua cand se intoarce din concediu....
Iar apropo de ce ziceai mai demult, eu sincer NU CRED ca Andrei are rahitism (nici urma de cap imens, coaste tesite in afara, picioare subtiri, dinti iesiti tarziu etc), este un copil sanatos, perfect, dolofan si rumen ca niste mere coapte

Am vazut si eu vorbaretele Pisilinca si Ada
Pisigri arata exact ca mama mea in tinerete
, Ilinca e dotata cu toti dintii
(Ianis n-are nici un canin
) si vorbeste....
Si Ianis ne povesteste multe, pacat ca nu intelegem noi
Iar cand ai rugat-o sa-ti arate cum da cu aspiratorul, Ianis a alergat sa scoata obiectul muncii
Asteptam si povestea cu motanu'incaltat
De Alexandra ce sa mai zic... m-am topit cat de gingasa si finuta e, si cum gangureste ea si povesteste de toate

Am vazut si pozele blondinului Platinatu', care are niste ochi frumoooosi
, si el e frumos ca o fetita
De Gretzia: cand i-am citit lista participantelor, Dan a completat "si Ela"
S-a inflacarat tare al meu sot, unde? in Corfu parca zicea Pisi, nu?, incepuse sa-mi zica de booking.com, earlybooking etc, sa rezervam direct la hotel, caci e mai ieftin decat prin agentie etc. Eu desi imi doresc foarte mult un concediu cu ghioceii, sint mai rezervata, sunt prea multe necunoscute in ecuatie: 1) eu abia voi fi inceput serviciul, nu stiu daca voi avea tupeul sa deschid gura deja de concediu
(daca era pe la sf.august-incep.septembrie, era altceva, aveam cateva luni lucrate la activ
); 2) sa nu coincida perioada cu licenta sotului (ca anul trecut cand a avut practica exact atunci); 3) si noi "lucram" la proiectul mutat in casa noua, asa varianta "buget de criza cu demipensiune" suna bine pentru inceput...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
Fetelor, va dati seama ca ne-am scotocit memoria si-am intors pe toate fetele ce a mancat, unde a fost, ce a facut, ce-am schimbat, ce n-am schimbat
. Doua chestii apar ca potentiale cauze: mierea aia si mancarea de la pranz ( ma gandesc, cum zicea Chatonel, la posibilitatea vreunui ingredient alterat - ca le-am cumparat noi cu buna credinta, dar nu stii niciodata chiar cu ce te alegi!)