Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Chato are idei bune pentru ca respira aer de Franta, minte limpede fara stiri cu topoare`n cap la tot pasul ca la noi in romanica...

Simonapro, m-am uitat in mailul comun si nu am gasit nimic ,,Parinti straluciti,profesori fascinanti'' ... doar cateva pagini brazelton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

hello fetelor!

Am vazut-o pe Ada vorbind, e fantastica!!!!

Noi am petrecut frumos de Valentine's. mi-a facut Pisic surpriza si am fost la munte de duminica pana luni, la o pensiune smechera, am fost la Paradisul acvatic in Brasov, a fost super.

Sambata am avut si primul eveniment organizat integral de noi, nu botez, poze puteti vedea pe magiaflorilor.blogspot.com.

In rest, sunt trista si dezamagita de mine. In loc sa aleg oferta cu 4 salarii compensatorii si sa nu ma mai intorc la serviciu, am ales sa ma intorc, sa imi manance tot timpul, in loc sa ma ocup de afacearea mea si sa am grija de copilul meu. Am lacrimi in gat si in ochi de dimineata, nu stiu de ce sunt asa de lasa si ma gandesc numai in viitor, la rate, credite si nu am incredere in mine. Scuzati butoiul dar sunt rau

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Chatonel, eu zic ca daaaaaaa!!! Vii???

Saby, multa sanatate!

Pisik, of, sa treaca supararea!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Anamaria- E buna ideea cu piedicile puse la "locul cu pricina" si apoi strategiile de mutare a atentiei catre alte zari.
Anastasia adoarme cu degetul in gura (ne linisteste partial faptul ca restul noptii nu mai are treaba cu el). Cum e domnisoara delicata, acum vre-o luna gasise de cuviinta sa si-l bage in acelasi timp si pe ala mic in nas. Dupa ce ne-a trecut amuzamentul, am inceput sa cautam solutii. A functionat doar una: s-o tin eu de degetul mic. Eram ca la prosti(cel putin eu asa ma vedeam), dar dupa 3 nopti uitase de chestia asta si n-a mai incercat de atunci. Stiu ca nu e o solutie pentru tine, dar poate facnd o paralela gasesti una asemanatoare. Noi numai pijamale "cu totul" avem (si de vara si de iarna) si nu le schimb decat cand o sa faca la olita.
Saby- Medicii stiu cei mai bine pentru tine, dar sper sa gaseasca repede solutia.
Simply- Dai de baut!
Anaan-Sunteti pe drumul cel bun. E doar primul pas, dar daca nu va grabiti si esti atenta la semnalele emise de el, nu vor fi multe accidente.
Simona- Sub vraja artistului, uitasem sa-l laud pe Luc care-i suuuurperb. O sa fie ceva fete pe la coada la usa ta, asa ca nu vinde casa ca sa aiba fetele unde face coada in mod "civilizat". (glumesc)

La noi e nebunie totala....Alex e in vacanat si isi pune in bucla filme cu dansatari si imi face numai scheme pe canapele. Billy Elliot e preferatul, dar si pe Staying Alive cred ca si l-a pus de vreo 4 ori cel putin din we incoace.

Sambata o ducem si noi pe Madmoazea la tuns....Le pun desene animate acolo, asa ca sper sa stae cuminte

Edit: Pisik-Trimit eu ploaia de pupicuri in locul Gianinei. Nu ai fost lasa. Doar prevazatoare...Afacerea se va dezvolta cu pasi mici si intr-o zi sunt convinsa ca o sa-ti dai demisia ca sa te ocupi de Minune. Pentru ca va fi sigura "afacerea"...atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Andiaroro,

Anaan, uitasem sa zic ce m-am distrat cu "Sezi!" si restul comenzilor! Noi ramanem tot in coada cozii cu limbajul, vad. Dar las', ca urma scapa turma!

Si LA MULTI ANI, ILEANA!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

hello fetelor!

Am vazut-o pe Ada vorbind, e fantastica!!!!

Noi am petrecut frumos de Valentine's. mi-a facut Pisic surpriza si am fost la munte de duminica pana luni, la o pensiune smechera, am fost la Paradisul acvatic in Brasov, a fost super.

Sambata am avut si primul eveniment organizat integral de noi, nu botez, poze puteti vedea pe magiaflorilor.blogspot.com.

In rest, sunt trista si dezamagita de mine. In loc sa aleg oferta cu 4 salarii compensatorii si sa nu ma mai intorc la serviciu, am ales sa ma intorc, sa imi manance tot timpul, in loc sa ma ocup de afacearea mea si sa am grija de copilul meu. Am lacrimi in gat si in ochi de dimineata, nu stiu de ce sunt asa de lasa si ma gandesc numai in viitor, la rate, credite si nu am incredere in mine. Scuzati butoiul dar sunt rau

Mami de minune mica

Offf, Pisiko, lasa ca te faci bine. Poti oricand sa renunti la serviciu. Bine ca ai avut de unde alege.

Eu am primit astazi un refuz, dupa ce trecusem deja de doua interviuri (HR si Director Executiv)...cica "nu va putem oferi postul corespunzator studiilor si experientei dumneavostra". Sper sa fie raspunsul clasic de refuz ca altfel nu stiu ce ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Anaan, andiaroro: multumim tare mult

Pisik: felicitari pentru primul eveniment, la cat mai multe

Saby: insanatosire grabnica, imi inchipui ca e tare greu cu ametelile astea.

Cartea pe care am trimis-o pe mail intrase in spam, am mutat-o in Inbox mai devreme.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!
intru si eu sa va salut. nu am citit nimic din ce ati scris, asa ca nu-mi pot da cu parerea.
la serviciu deocamdata e bine. ma simt cam alien, dar incet si cu treaba buna, voi ajunge si eu pe linia de plutire. in lipsa mea, de data asta, s-au schimbat multe. schimbarile au inceput inainte sa o nasc pe ioana, dar atunci nu am vrut sa-mi bat capul cu nimic. am venit deja cand s-au tras concluziile. asa ca am sarit etapa de ape tulburi .
recunosc ca ma bucur ca m-am intors la serviciu. simt ca incep sa redevin "om normal la cap". deocamdata am program de cucoana, cu 6 ore. si e tare bine.
ioana sta acasa cu mama. nici nu ma baga in seama cand plec. de saptamana viitoare va sta cu socrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, nu are rost sa te acuzi de lasitate: atunci cand ai copil mic e mai greu sa-ti asumi riscuri. Andiaroro bine a zis ce-a zis: afacerea ta e de asa natura, incat se va dezvolta si daca mergi la celalalt job, ideea e sa ai tu energia necesara pentru amandoua...si eu cred ca o ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, imi pare rau de refuzul alora, dar sunt convinsa ca-ti gasesti tu jobul potrivit. Daca tu nu reusesti -sigura pe tine si increzatoare cum esti- atunci nu reuseste nimeni.

Mergi la inceput