Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Vb de tzitze...si la mine iese zeama de-aia a la Bianca :)) daca insist! Ba mai mult, mi se trang imediat sanii daca plange Luca, daca se loveste (chiar fara sa planga)...Mimi inca nu prea are acces la zona, ca eu ii simt tot ai copilului. Dar eu am zis ca e din cauza ca nu am ajutat cu nimic oprirea lactatiei (pastile, ceaiuri, nimic-nimic) si ca mai stau si in permanenta cu copilul, inca ma trezesc de cateva ori pe noapte pentru el si sesizez instant cea mai mica foiala. De dependenta asta inca nu ne-am intarcat, am zis ca sigur intretinem secretia vreunui oaresce hormon.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Anamaria, nasoala treaba cu incuiatul. Noroc ca Eva e fata desteapta si vorbeste, adica va intelegeti.

Daca eram eu cu Vladimir cred ca faceam cucu bau pe balcon pana venea cineva.

Mergi la inceput

ANAMARIAME, chiar ca ai avut senzatii tari! "Nu poate Eva, gheu!" Bine ca ati scapat fara efecte adverse! Si Luca s-a invatat cu cheia, am uitat-o in usa de la intrare de cateva ori sapt. trecuta, si domnul a invartit-o tacticos si l-am pescuit de pe scari, ca plecase "pa".
Legat de ipsatie (ca parca asa ii zice la faza cu mana-n pampers) am vazut mai demult, din intamplare, topic la Partintii intreaba..., aici pe forum. Da un search.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Anamaria, nasoala treaba cu incuiatul. Noroc ca Eva e fata desteapta si vorbeste, adica va intelegeti.Daca eram eu cu Vladimir cred ca faceam cucu bau pe balcon pana venea cineva.
Sa stii ca am avut ceva emotii, ca i-am zis sa impinga in sus de clanta, si se uita cam pierduta, nu stia ce e aia. I-am spus apoi manerul alb (culoarea m-a salvat) si s-a prins ea despre ce e vorba.La mine nu erau sanse sa apara cineva (ma tot uitam dupa vreun vecin, ca usa de la intrare era descuiata, dar cine sa fie in zona intr-o dimineata de luni??)Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Simply, initial m-ai bagat in ceata cu termenul ala, dar e exact ce ma intereseaza. Ma pun pe studiat, desi am o gasca de treaba. Multu!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Floric, un tic de-asta ca al lui Rares a avut si o nepotica de-a mea: freca lobul urechii. Intai pe-al maica-sii, cand o alapta, apoi la somn, cand a inceput sa doarma singura (cam greu), a trecut la urechea proprie. Si a tinut-o asa pana pe la inceputul scolii (frecventa scazuse treptat, dar abia atunci a depasit complet faza). Nu are sechele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai fetelor, multumesc. Sincer mi-ati luat o piatra de pe inima. Nu cred ca avem toate adenom hipofizar...deci probabil ca e normal. Si la mine arata la fel, prima picatura e mai transparenta si mai galbuie, apoi devine asemanator colostrului.
Nu ma deranja, ca si eu am zis ca e normal, cred ca mai citisem aici pe forum. Da am zis ca daca tot m-am dus la revizie...
Bine, mai am la pachet "col accidentat". Am facut acum un Papanicolau...si cica luna viitoare sa facem unu mai smecher, Bethesda, sa vedem daca e ceva HPV. Am trecut prin asta si cu ginecologul anterior...

S-a dus pe apa simbetei cura mea, sper sa o reiau cit de curind.

Anamaria...nasol !!! Ieri am strins si eu toate cheile de prin usi...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Asa, si multumesc ca ati sarbatorit impreuna cu noi primul shushu din dragoste (adica la oala) al Broscului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

FLORIC, sa stii ca Vladimir cand adoarme ma tine deurechi. Si mi le freaca de mi le inroseste. Daca atunci cand sugea, cand se trezea lua tzatza-n gura, acum ma apuca de urechi...

Mergi la inceput

Tot citesc despre ipsatie pe DC, si sunt doua prereri diferite: - prima cum ca nu e nimic anormal, si ca cel mai bine e sa distragi atentia copilului intr-un mod finut. De aici o intrebare: cum sa ii distrag atentia atata vreme cat apare doar la somn?? Adica ea face lucrul asta cand e pe punctul de a adormi.- a doua spune ca acest comportament are o cauza mai adanca: e un mijloc de calmare, ceva il deranjeaza pe copil, iar asta e refugiul lui. E un semn al lipsei de afectiune. Cele doua pareri mi se par destul de contrastante, si nu reusesc sa o incadrez pe Eva la vreuna dintre ele. Ar putea insemna ca acesta e felul ei de a se linisti pentru a adormi, dar ce anume o nelinisteste de are nevoie de acest gest?Nu se mai confrunta niciuna dintre voi cu aceasta problema?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput