Martipan de unde cumpar?

Martipan de unde cumpar? | Autor: alinusha06

Link direct la acest mesaj

As vrea sa ii fac fetitei mele un tort imbracat in martipan roz ,de unde pot cumpara martipan si cum il pot modela sa merg la sigur ,am inteles ca este destul de pretentios ...dar vreau sa incerc ,pe unde am intrebat nu am gasit ,aveti o sursa de unde il procurati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu n-am gasit pana acum martipan in Romania, imi cumpar din alte tari.
Insa pentru ornat tort eu am folosit pasta de zahar, da o cautare de google. Nu a fost foarte greu de facut si s-a lucrat usor.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nici in Kaufland,Penny nu se gaseste?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ok, dar pasta de zahar sau fondant se gaseste in magazine ??

Sorry Flori ca m-am bagat si eu cu intrebari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Inceraca la magazinul unde se vand produse wilton, in Bucuresti, zona Unirea... e o straduta in spatele magazinului Cocor, str. Patriei, care iese in blv. C. Coposu cumva vis-a-vis de Zara.

On line am vazut aici: http://www.bbsuperimport.com/

Mai gasisem ceva pe un alt site, dar nu mi-l mai amintesc acum... Daca il gasesc, iti zic cum se numea si celalalt site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

se gaseste la Tg. Mures, pe lumeabasmelor.ro
Eu fac pasta de zahar in casa dar am primit coloranti alimentari gel de la Wilton din magazinul lor de prezentare din Targu Mures.

Pe culinar gasesti retete f bune de pasta de zahar, mie mi-a iesit din prima. Succes!

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aveau martipan la Mega Image. Ma uit eu maine si te anunt daca mai are. E din ala alb/bej dar banuiesc ca-l poti face roz folosind coloranti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Celalalt site: http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/browse/50/materii-prime

Edit: acum am vazut ca acelasi lucru a scris si boticelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Aveau martipan la Mega Image. Ma uit eu maine si te anunt daca mai are. E din ala alb/bej dar banuiesc ca-l poti face roz folosind coloranti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Da...ala este si in mod normal in Kaufland se gaseste la sectorul cu cele necesare pentru copt!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Multumesc pt sfaturi ,o sa incerc cu pasta de zahar ,dar sa vad unde gasesc colorant roz sau cum diminuez intensitatea rosului ...,ca martipan am cautat si nu gasesc delocc...

Mergi la inceput