Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Is foarte incoerenta vad... Paula, tipa asta cu copilas cu infectie a zis ca a avut copilul si febra... dar, coincidenta, la 2 zile de cand a inceput tratamentul, i-a iesit copilului un dinte... si acum nu e sigura daca dr a dat bine diagnosticul... SI eu is stresata de fimoza... io cred ca roseata ar trebui sa fie nu la baza, ci la varf- zona unde face pishu... nu??? habar nu am..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ai dreptate, acolo este rosu
scuze! scriu de la orizontala ca R doarme si suge...off!

Eu stiu ca orice infectie in corp sa temperatura!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babiela

salut!
tina tu spuneai ca ii dai Fe lui Radu... cum il dai ca mie mi-a zis sa il dau la 30-45 min dupa masa iar in prospect scrie ca se da in timpul mesei sau imediat dupa (ferrum hausman)

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

dupa mesele principale, dimineata si la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, esti tare, cred ca majoritatea mamicilor viseaza la asa ceva... dehh, macar vu visele.

Lalique, felicitari pt dintoci! Si noi cred ca o sa numaram mai multi, cat de curand, dar pana atunci mai trebuie nitel frecusi pt mami, ca sa nu se culce pe-o ureche, sa simta ca are copil.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Tina, mie mi-a recomandat pediatrul la baietel cand era micut sa-i decalotez cu blandete preputul la baita sa se rezolve fimoza de la sine. Daca faci asta o sa observi putina rosata si ca nu se decaloteaza complet. La noi s-a rezolvat repede fara nici o interventie sau tratament.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fete dragi, mii de
Mi-e greu sa vb
Va pup si multumim ca va ganditi la noi si vreti sa ne ajutati. Avem banii pt proteze, sotul meu nu si-a primit salariul din nov, asa ca acum a prins bine, fosti colegi de facultate si prieteni dragi ne-au ajutat si ei.
Pomeniti-o pe Beatrice-Teodora in rugaciunile voastre, rugati-va pt sanatatea ei nu pt "boala" pe care o are.
Sa speram ca protezele vor rezolva pb si ca nu o sa fie nevoie de implant cohlear, ca atunci chiar o sa avem nevoie de ajutor.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy, suntem alaturi de Bea si ne rugam pt sanatatea ei.
Sa va dea DD multa putere si sanatate!

Noi suntem aici si te sustinem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Tina, De la infectie urinara face febra? Si daca are fimoza creste probabilitatea de a face infectie? . Acum mai am un stres pe cap... Dar unde e rosu? Si Raul mai e rosu la baza putei...uneori, dar pe a 2a zi ii trece.
Tinem pumnii sa fie totul ok.
Racusorati facut poze la munte?Ai dus si patut si tot cu voi?
Crissy, iubita , nu te mai incapatana si ascult-o pe BTZ.
Si spune-ne mai multe despre Bea. Esti suparata pe noi? Noi nu stim cum sa te ajutam si facem cum ne taie capul si poate tu ne poti ghida mult mai bine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

haideti ca m-am specializat si in infectii urinare!

da se face febra!

tina parerea mea este sa nu ii dai antibiotic pana nu ii faci o urocultura in caz ca e sa vezi la ce e sensibil!

Eu asa am procedat si bine am facut!

In perioada cat a luat antibiotic i-am dat Protectis pt protectia intestinelor!

Ai observat daca cumva se vreaca cu burtica de paturica...adica sta cu genunchii sub burtica si se freaca cu putica de calcaiul de la piciorus????????????

E un semn ca il mamamca putica!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Anca, iti multumesc mult!

Au ajuns analizele si se pare ca nu are infectie. Maine ducem si proba pt urocultura.

Nu ii dau antibiotic pt ca e posibil sa faca febra de la dintisori. Vedem si in noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_deea spune:

Buna! Ma numesc Andreea si as vrea sa fac si eu parte din grupul vostru. Sunt mamica unul delfinas pe nume Matteo Stefan, nascut la data de 15 august 2010.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Tina, mie mi-a recomandat pediatrul la baietel cand era micut sa-i decalotez cu blandete preputul la baita sa se rezolve fimoza de la sine. Daca faci asta o sa observi putina rosata si ca nu se decaloteaza complet. La noi s-a rezolvat repede fara nici o interventie sau tratament.

Asa ii fac si eu de fiecare data la baitza, iar in seara cand nu facem baitza, ii spal putica cu ser fiziologic.

Nici nu stiu ce sa fac si cum sa mai fac sa fie bine. Nici nu stiu cum arata fimoza, nici decalotata si uite asa..........sa nu radeti de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici dragi!

Multumim pt urarile de ieri. Ieri am fost plecati toata ziua de acasa. Am sarbatorit-o pe Natali la un cumnat cu tort, sampanie si o masa imbelsugata. Am facut si o plimbarica in IOR, sta vizavi de parc. (cred ca la vara il vizitam mai des).

Ramo, La multi ani fericit alaturi de familie si multa sanatate iti doresc!

Crissy, offf, imi pare tare rau ca aveti necazuri. Multa sanatate ii doresc lui Beatrice si bunelului si mamicii tale. Suntem alaturi de tine si poti conta pe noi.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI delfinasilor frumosi de ieri si azi:
Sa cresteti marisi isteti:

Natalia - de Cris2010
Andrei - de emushi
Bogdan Andrei
Ema Andreea
IULIA

RAMO,multi ani fericiti !!!

Mergi la inceput