Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Eu nu sunt de acord cu biscuitii obisnuiti pt copii, pt ca au: grasimi hidrogenate, zahar si nu stiu cate feluri de amelioratori si E-uri. Eu nu i-am dat cereale lui Victor pt ca nu ma grabesc sa-i bag tot ce se poate si oricum in alimentatie, astept pana cand am voie, dupa mai multe pareri avizate. Cerealele totusi nu trebuie sa fie neaparat indulcite sau rafinate, nu ne opreste nimeni sa macinam orez integral pt bblasi, cand au voie gluten, o intreaga varietate de faina integrala. Asta e valabil si pt noi, faina alba, zaharul rafinat, nu ne aduc prea multe beneficii, asadar, pt bb cu atat mai putin.
Roxana, ma bucur ca v-au iesit bine analizele.
Paula, si-a reluat Raul activitatile la viteza maxima?
Ilinca, LMA sotului!
LML Iulia, scumpica norvegiana. (Niste poze, ceva?)
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
crissy, sunt de acord cu paula. multa sanatate familiei tale! o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma!
eu cred ca sunt optimista siteului dar asa am trecut peste multe asa ca nu ma injurati daca tot timpul zic ca "O sa fie BINE"
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
alice, da si la mine niste optimism :)
mai fetelor..eu is bulversata rau cu indemnizatia asta, mi se pare mica.
eu dc am nascut in 16 iulie se ia in considerare sal. din 10 iulie?
la voi cat e diferenta fata de salariul luat ultima data? nu concediu medical, salariu intreg..la mine indemnizatia e cam cu 1000 lei mai mica, ceea ce mi se pare cam mult
tre sa mai fac rost de inca 2 fluturasi si ma apuc de calculat :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Bumblebee, da si-a reluat Raulica al meu, vechile obiceiuri, sarim cat ii ziua de lunga, ne deplasam incontinuu, dar nu-i nimic...nu ma mai plang, sanatos sa fie !!!!
Victo, bine faci, apuca-te de calculat, ca fratelui meu i-au gresit aia calculul si prima data i-au dat mai putini bani decat ar fi tb. Bine ca si-a dat seama si a sunat si a remediat situatia.
Oana, sa-mi spui si mie cand iti intra banii, ca sunt curioasa daca mi baga si mie luna asta.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Merci, Eladea ![]() ![]() ![]() Of, acum citesc si eu de Crissy, cu Bea... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Crissy, si noi suntem langa tine!!
![](floare.gif)
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
La multe lunite Daria Cristina, frumoasa Natali, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea, Radu, Albert Simon, Maeva Caterina,Tudor Stefan si Iulia!
Si LML si La multi ani pentru sarbatoritii zilelor trecute!!
Crissy, ne e tare draga Bea!!Suntem o familie aici si membrii ei se ajuta!!tie si la fete!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Neata girls... am venit a va urez asa: sa fiti iubite, fericite, implinite si viata in doi (3, 4 sau 5)sa fie o permanenta poveste de dragoste... ![]() LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
si de la noi MULTA IUBIRE SI FERCIRE pentru fiecare mamica draga mie
![](floare.gif)
cum sarbatoriti?
noi acasa...face lasagna...ceva praji(cumparata)...si un vin rosu
![](olala.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Am delfinas cu 6 dinti! 6!in ritmul asta pana pana la un an ajungem sa ne iasa si maselele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi OANNA eu am observat ca in a 2a poza esti mai luminata la fata ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=43uhNm5PAMY" target="_blank">Cum mi-am facut eu bunicii sa planga :D Bytz si Ovi, parinti fericiti de ![]() |
da, mare diferenta intre un om odihnit si unul care nu a mai dormit de 1 luna cum trebuie
![](icon_smile_big.gif)
nu imi vine sa cred cum cresc copiii astia...au un ritm care pe mine ma depaseste!
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
citat din mesajul lui lalala13 [b]Am delfinas cu 6 dinti! 6![/b] in ritmul asta pana pana la un an ajungem sa ne iasa si maselele ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! ![]() |
Felicitari!!! Va ajungem si noi.. Vlad are 5 dinti, si al 6-lea e pe traseu, maxim 3 zile si e afara!
Sa-l ajutam pe Alex