Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Buna dimineata! Bruni,cum esti? "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
cristina sunt mai bine azi , sper sa fiu si mai bine!
astept sa vina dr , sa vad ce mai zice!
trebuie sa mi vina niste rezultate la analize azi!
alina nastere usoara , se apropie termenul , sa ne ti la curent
gravidutelor, fiti cumintele
uratica de la tine vreau musai 2 liniute! bafta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
offfff mai brunule!ai grija fetita de tine!si ai grija sa nu faci candida de la atata antibiotic!apoi e musai sa mananci numai chestii sanatoase si multeeee fructe!!
eu nu am luat nici vitamine nici alte chestii-ceai sau alte nebunii desi imi trecea prin cap!eu cred ca de asta ovocitele au fost de calitate!si asta e si secretul..embrioni de calitate!si..daca mai ai si endometru ok sunt sansele cele mai mari..apoi intr-adevar e mana lui Dzeu!
insa partea cea mai naspa e sresul si statul la pat
cat despre 2 liniute-nu stiu ce sa zic..nu cred ca voi veni cu ele ptr ca ma deprima faza cu pipi pe bat!
dar cu siguranta voi veni cu beta mareeeeeee mareeeeeee-cat ptr 2!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Duminica frumoasa!
Bruni,speram ca te-ai facut bine,refacere rapida ca apoi o urmezi pe uratica cu beta de
Uratica
Ainutaaaaaaa,iti tii deja printesa in brate?
Fetele,Andra a lui Maruta a nascut?
Ca am vazut-o la "Romanii au talent" si nu parea gravida sau or fi emisiuni mai vechi?
E super tare emisiunea asta,daca nu v-ati uitat v-o recomnad,e vineri seara pe protv.
Corina,edenooa
la toate fetele
larissa_me spune:
buna..sunt incepatoare pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine..sunt o aspiranta la titlul de mamica, dar saptamana trecuta am aflat (in rma unui HSG) ca sansele sa raman insarcinata pe cale naturala sunt sub 1 % (asta sa nu spuna ca sunt nule)..trompa dreapta o am scoasa din cauza unui chist pe trompa, iar stanga este infundata, cu sindrom aderential..m-a pus sa aleg intre un FIV la Cluj si unul la Debrecen (eu fiind din Suceava, amandoua imi sunt peste mana). Ce imi recomandati? o zi buna si felicitari celor care au reusit...sper ca intr-o zi sa-mi tin si eu puisorul in brate...
brunadria spune:
buna ziua...
pe unde ati disparut toate?
alinuta nastere usoara! hai cu vestea cea mare!
eden , cori cum va simtiti?
uratica hai ca ti tin pumnii stransi ! abia astept sa te declari graviduta oficial
cristina eu sunt ok , am iesit dn spital! hmm ce bine e acasa...
va pup bafta in tot ce faceti!
uratica spune:
bruna-ce ma bucur ca esti cat de cat bine si ca ai ajuns acasica-acum sigur iti revii!hai fetita-insanatosire grabnica si pune-te pe treaba!astept si eu 2 liniute de la tine cat mai repede-cadou de ziua ta!
pup fata curajoasa!
eu azi nimic nimic..nu stiu frate parca sunt nesimtita-ca nu ma doare nica!in fine.....sa vedem miercuri cum o fi..mai e putin..Doamne ajuta!
cristinuta-sarumana ptr sustinere!
pup gasca de fete!
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_me buna..sunt incepatoare pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine..sunt o aspiranta la titlul de mamica, dar saptamana trecuta am aflat (in rma unui HSG) ca sansele sa raman insarcinata pe cale naturala sunt sub 1 % (asta sa nu spuna ca sunt nule)..trompa dreapta o am scoasa din cauza unui chist pe trompa, iar stanga este infundata, cu sindrom aderential..m-a pus sa aleg intre un FIV la Cluj si unul la Debrecen (eu fiind din Suceava, amandoua imi sunt peste mana). Ce imi recomandati? o zi buna si felicitari celor care au reusit...sper ca intr-o zi sa-mi tin si eu puisorul in brate... |
buna larissa ! imi pare rau ca ai probleme!
cine te a pus sa alegi intre Cluj si Debrecen?
FIV ul il faci unde vrei tu , nimeni nu te pune sa alegi , e alegerea doar a ta!
dar sa raspund la intrebarea ta: eu am facut un FIV la Cluj! al doilea nu l as mai face acolo! dar nici la Debrecen nu am facut ca sa ti spun incotro sa o iei!
parerea mea e sa citesti pe forumi si sa iei decizia singura!
clinici bune sunt si in Austria (citeste fiv europa)
iar in tara e sibiul!
dar cum am mai spus , tu decizi!
bafta maxima!
scrie repede 10 mesaje (primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu) ca dupa, sa ti apara in timp real!
uratica spune:
fetele-maine fac beta!tocmai am facut un test de sarcina si azi in z7 de la et imi iese pozitiv..nu e liniuta la fel de intensa ca cea de control dar se vede fff clar!
Doamne ajuta maine!!!!!!!!!!
bruna-sarumana fata frumoasa!stii ca in mare parte meritul e si al tau..si a tuturor fetelor care m-au ajutat sfatuit,incurajat sustinut!va multumesc din suflet!si va doresc un martisor ca al meu!Doamne da sa fie bine maine la beta cat si dupa!!sa fie 9 luni usoare cu o sarcina dusa pana la capat!
Doamne ajuta!