Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 6
alinutahu spune:
salutare fete dragi
corina....felicitari pt puiuti si multa sanatate sa ai parte de o sarcina frumoasa si lipsita de probleme ...super semnatura
edennoa...odihna cat de multa si non stres ...graviduta frumoasa
uratica....felicitari fata draga ...eu zic ca doua oute sunt suficiente dar tu decizi ....sa vi si tu cu vestea buna cat de curand
cristina...pup fata draga
brunadria....pup
eu astept in liniste venirea printesei ....noaptea nu am somn si am dureri de sale ingrozitoare
am fost la control si bebeita este in pozitia de iesire dar nici gand sa vrea sa iasa
va pupacesc si mai vorbim
+35 fetita fetita
edennoa spune:
Alinuta, mai e un pic mic de tot si va intilniti printesa. Sa ai o nastere usoara si sa fii curajoasa. Totul va fi bine.
Nu reusesc sa pun semnatura de pe telefon, dar e aceeasi :-).
simonia spune:
buna, ma poate lamuri si pe mine cineva, cum e cu estradiolul? am citit pe prima pagina, ca nu trebuie sa se dubleze de la o zi la alta, dar are legatura cu numarul de foliculi? mai ales in zilele de la inceputul stimularii?
multumesc
toate fetele
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
uratica spune:
hey fete frumoase!multam ptr sustinere!
hmm.eu am incercat sa stau linistita ptr ca ma doare inca burtica si spatele..si o simt inca umflata..plus ca am fost sa fac eco si nimeni nu imi face fara programare care e abia luni!!!!!
in rest..sunt oki..imi impun sa fiu optimista desi mi-e teama de hiperstimulare-mai ales ca aveam multi foliculi-oare e posibil sa fi crescut cei mici si de aia ma simt asa?
uff..sper sa nu cad tocmai acu cu fundu in butoi!mai ales ca m-au sunat azi de la clinica si mi-au zis ca marti e embriotransferul ptr ca toti ce 8 copilasi sunt de calitate si toti s-au divizat ca la carte!
da Doamne sa fie puternici si sa reziste toti!ca la anu vreau bebe2!
pupici la gagici!
cristina3343 spune:
Buna dimineata,
Pupici la toate fetele si duminica placuta!
Alinuta,chiar mai aveti putin si va tineti printesa in brate,nastere usoara,va fi bine,vine ea cand trebuie sa vina!
Cand v-a zis doctorul ca ar trebui sa vina,prin 15 martie?
Ai vazut-o pe nepotica in albumul meu?
Ieri a fost nepotica la mine,i-am pus pe DESENE,tv-ul.
Fetele,va doresc si imi doresc sa mearga tv-ul toata ziua numa' pe desene
Edennoa,corina,uratica,bruni multi
Uratica,chiar esti fenomenala ,sa fie marti intr-un ceas bun si sa ne faci 2 gemelasi!
Bruni,speram ca esti ok.
Petruta,littlegirl,naty76 si restul fetelor
uratica spune:
hellou gagici!
bruni-cum esti???hai iubita da un semn de viata!sper sa fii ok
cristinuta,alinuta,nbaty,simoonia-va multumesc din suflet de sustinere!
eu acum sunt mai bine si mi-au zis ca pot lua nurofen ptr dureri-asta pana la embriotransferul care va fi marti!plus de asta mi-au mai zis ca copilasii mei sunt in continuare ff cumintei-mancaiar mama pe ei!am 6 embrioni de 8 celule si 2 de 7 celule-dar recupereaza si cei doi-stiu eu!ptr ca alea sunt fetitele lui mami si a lui tati!
mai e un pic..marti la 11 am embriotransferul!Doamne ajuta!
va pupacesc cu drag si va doresc ce imi doresc si mie!
hihi..cristinuta-sper sa ai gura aurita-ca eu l-am inebunit pe al meu sotulache cu gemenii!tare imi doresc sa fie gemeni!!a zis ca el se ocupa de unul iar de celalalt trebuie sa ma ocup eu ca sa facem fata!
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
O ZI BUNA!
Uratica,doamne ajuta,chiar esti tare cu embrionii!
Da,sunt faini gemenii,putin cred ca e greu,dar e fain!
Se scapa dintr-un sut cu gemenii,plus ca nu-s singuri pe lume!
Un fost coleg are tripleti,doi baieti si o fetita,ei zic ca natural a ramas
Bruni,cum esti?
Alinuta,edennoa,corina
la toate fetele