Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica arinna-cum sa nu te tin minte?esti fata cu fetitele!!te-am tot citit si stiam ca esti cu bebe..insa eu nu am zis nimic ca nu aveam ce!insa ma bucur nespus cand o fatuca de aici "paraseste" topicul asta! |
Ehe....acum sunt fata cu fetita
la ce beta ai avut ...tu vei fii fata cu fetitele sau baietii
te-am urmarit aici la subiect si am asteptat sa aduci vestea cea mare.
15 + ........ cu
Bebe
uratica spune:
hihi..dap..se pare ca inversam rolurile!sau poate o fi si la mine unul dar baban rau de tot-o fi avand deja un kg!ca la burta care o am..zici ca sunt in 2 luni cel putin!dar asta de la stimulare mi se trage!
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
O ZI BUNA!
Uratica,multumesc frumos,sa ne tragi dupa tineeeeee
Bruni,nu stiu nimic,n-am mai vorbit de cand a plecat in hu.
Cred ca e cu printesucaaaa,pupa-le-ar mama!
Edennoa
la toate fetele
Corinaaa sunt ,nu ne tine pe jar
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica hihi..dap..se pare ca inversam rolurile!sau poate o fi si la mine unul dar baban rau de tot-o fi avand deja un kg!ca la burta care o am..zici ca sunt in 2 luni cel putin!dar asta de la stimulare mi se trage! |
...si eu am o burta ...zici k sunt in 7 luni ,bine nu eram nici o slabatura inainte
acum nu mai conteaza bebe sa fie bine si tu
15 + ........ cu
Bebe
alinutahu spune:
saluatre fete dragi
uratica....felicitari fata draga....sarcina usoara
edennoa,corina...va imbracisez proaspete gravidute
cristina...tu esti sufletul forumului
brunadria....pup fata draga si te asteptam cu vesti bune
eu inca nu am nascut dar durerile de spate nu ma lasa sa stau la cal nici 5 minute pe zi .....acum doua sapt am fost la eco si bebita avea 2700 kg si 47 de cm
acuma merg in fiecare sapt la control si asteptam sa se iveasca afara
doctorul zicea cxa sta foarte bine si ca nici gand sa iasa
oricum pana in 16 martie mai avem
mai intru si va tin la curent ...cand pot ....sa stit ca imi lipsiti foarte tare
va pupacesc tare ,tare pe toate si aveti grija de voi
+36 fetita fetita
Ennni spune:
uratica ce veste minunata , nici nu putea fi altfel, doar asa ne-am inteles, ca-mi faci doua nurori
Unde ai facut fiv? Scuze dar n-am mai intrat de multa vreme si nici acum nu am timp sa citesc din urma. Am inceput si serviciul, deci sunt cam ocupata. I-am inscris deja pe puiuti la gradi, dar vor merge numai din toamna. In rest toate bune si frumoase, astept sa veniti toate cu vesti minunate.
bruni, mara72 voi urmati acum.
tuturor fetelor vechi si noi
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
uratica spune:
fetele-multam si pupicei!
enni-sarumana!pupicei tie si piticilor!am facut la sibiu!sui se pare ca mi-a purtat noroc!
si asa e..acum urmeaza fetele!
cristina3343 spune:
Alinuta draga,iti tinem pumnii sa nasti repede cand va fi termenul!38
Sa fiti fericiti!
Ennni si copilasii,naty,bruni,petruta,uratica,corina,edennoa si bebicii si restul fetelor