Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Gabi, vorba lui Diana si eu as mai schimba Turcia...ne dai mai multe detalii despre concedii in Italia, ca am inteles ca nu sunteti la primul.Noi am fost in Sardinia in 2008 organizat de o cunostinta dar nu mia placut prea mult.Insula e frumoasa dar statiunea in care am fost era destul de murdara,gen litoralul romanesc,iar soparlele m-au ingrozit cu totul, aveam peste tot, in baie ,in dormitor, pe terasa ce sa mai zic ca seara ne faceam veacul impreuna...

Meli, cum sunteti ? Ne ti in tensiune,da-ne ceva vesti bune si f. bune.

Mihai de azi s-a intors la gradi, desi nasul mai curge,dar asta e, cu amandoi e f. greu nu mai au somnul la fel, iar mai nou Mi nu mai vrea sa stea singur in camara deloc,ma dispera ca daca urc sus sa aduc ceva si simte ca nu sunt pe aproape urla de zici ca sa ars.

David a scapat de raceala dar il termina gingiile roade tot ce prinde si nu mai vrea sa adoarma decat in hinta dupa care il iau si-l pun in pat.

Voi va-ti confruntat cu frica copilului ? Si cum a-ti gestionat-o?
Ca eu nu stiu ce sa mai fac cu el si nici nu reusesc sa scot de la el de ce sau cine se teme.

Dana,mami deMi(28.09.2007) si David(11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

DANAIULIA - Si noi am trecut prin ceva asemanator.Cu multa rabdare, explicatii si calm va reveni la normal.Noua ne-a trebuit cam o luna sa ne revenim (la Daria exista frica de a nu o lasa undeva singura; plangea si urla de nu stiam ce are).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetele!

nu dati va rog cu rosii, dar parca nici sa suflu n-am avut timp.Copii, lucru, la sala(ca m-am apucat si asa ma bucur,hihi), prin casa una-alta si gata ziua...

la piciul a zis doctorita ca s-ar putea sa aiba ceva anomalie de canal si ca ar necesita operatie cand creste mai mare daca nici data viitoare nu reuseste sa-i desfunda canalul, dar deocamdata de luni nu mai are deloc secretii, asa de mult m-as bucura daca s-a reusit ca deja imi faceam griji.

in rest noi bine, ieri am platit taxa pt gradi pe martie, ne pregatim si noi, am fost pe acolo si am vazut fete maaaaari de Carina si Stefi!

piticii mei cresc, sunt bine, asta micu gangureste o gramada, e mortal, asa ma bucur ca am avut norocul sa ne iasa sa avem doi, nici nu concep sa avem doar unul, asa e frumos.Cel puti pt noi! Timea mai are gelozie in ea o gramada , dar si momente de tandrete, se ruga pt David cand am mers la spital am crezut ca o pap.

Raluca-ma bucur ca ati scapat cu bine!Doamne ajuta mai departe sa fie totul ok!

Alex, Ramo-unde ati disparut?

sa aveti o saptamana frumoasa!

noi anul asta iar ne facem de cap, avem in plan in august o saptamana la un festival, septembrie cu copii Turcia iar in decembrie in India-Goa...numai noi.va pup!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Meli, ma bucur ca sunteti cat de cat bine,da cum mai iti incape timpul si pt sala daca ai inceput munca, ca eu stau tare prost la capitolul organizarea timpului...

Dana

Mergi la inceput

Felelor, nu stiti mai sunt ceva reduceri prin Polus ca as evada sambata sau duminica la stricat niste bani si altfel mi-e groaza sa trec tot Clujul si ma impotmolesc la Iulus ca e mai la intrare...

Mergi la inceput

Asta daca nu incepe din nou sa ninga ca ma dispera cutia automata fiindca la cea normala foloseam mult frana de motor da la asta na-i cei face decat de vrea ea sa se opreasca...

Tare slaba miscarea pe aici si inca nu-i de ne plimbat prin parcuri...

si cu vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dana, nu stiu ce reduceri mai sunt, ca au inceput demult. DAca vrei alte magazine decit cele care exista in Iulius, merita sa mergi in Polus, daca nu, nu De cind s-a deschis ZAra, Berscha si Ecco in Iulius, s-a mai ridicat valoarea Iuliusului... ca era cam gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dana, fara grija, ca mai gasesti locuri de stricat bani, chiar aseara ne-am mai racorit putinEu prefer clar Polusul.

Cat priveste Italia, noi nu am mai fost, Co e clienta veche si ea ne-a inspirat. Oricum, era o destinatie la care visam de mult. Imi pare rau de experienta voastra din Sardinia

Am optat pt Lignano, ca e si relativ aproape, dar mai ales ca sora mea a fost anul trecut acolo cu fetele si au avut o experienta super. Sunt multe locuri de agrement pt copii, o gradina zoo f frumoasa, parc acvatic,parc tematic si multe altele. Biletele le-am luat printr-o agentie din Deva, dar exista si Calibra din Cluj care oferteaza Lignano Sabbiadoro.
Poti sa studiezi pe site-ul lor mai multe daca te intereseaza

Meli, tare mi-as dori sa fi scapat micutul David de interventie, prea l-au chinuitSucces gradinaresei

Unde va ganditi sa ne vedem?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, cam asa vad si eu evolutie la P! Sint din ce in ce mai curate si mai bine executate fisele
M-am uitat pe am fost acolo .ro dupa ce mi-ai zis de Lignano si mi s-a parut ca sunt in niste poze nepotelele tale. Noi prin booking ne-am gasit cazare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Gabi, cam asa vad si eu evolutie la P! Sint din ce in ce mai curate si mai bine executate fisele
M-am uitat pe am fost acolo .ro dupa ce mi-ai zis de Lignano si mi s-a parut ca sunt in niste poze nepotelele tale. Noi prin booking ne-am gasit cazare.

Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Acum ca ai zis,m-am uitat si eu, chiar ele sunt, nebunul de cumnatu a postat

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput