Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore, are David varicela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Lore e varicela sau alarma falsa? Sanatate multa, tu cum te mai simti?

Ioana si Ana are zile in care plange mai mult decat Tudor, desigur plans fara lacrimi, mai mult o asa o descatusare de nervisori!!!

Miha interesante linkurile, de la boribon am mai luat si eu, fff faine cu pret pe masura...Apropo de diferentierea de mama si de toate etapele cate urmeaza, noi am ajuns la etapa la care Ana isi doreste sa se faca mireasa si sa se casatoreasca fie cu tatal ei, fie (mai nou) cu Tudor

Pentru fetele nehotarate la bb2, vin si eu sa confirm ca resursele se inmultesc proportional cu dragostea pt copilasi. Sincer, eu simt ca ma organizez mai bine acum decat atunci cand eram doar cu Ana, chiar daca timpul e mult mai fragmentat pana la urma le rezolv pe toate.

Noi profitam de vremea prietenoasa si plecam la tara, la aer curat. E prima iesire in formula de 4, sunt curioasa cum se va comporta Tudor care e tare atasat de patutul lui si foarte tipicar. Ana e in al 9lea cer ca merge la bunici.

VA pup si va urez un w-end de vis cu aer de primavara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult de recomandari!
Am fost saptamana asta la dna.Nitu , care ne-a dat un tratament si sper sa mearga.

Frumoase pozele de la intalnire!

Am vazut ca vorbiti de al doilea copil.Daca imi permiteti....pentru noi a avea un copil , la un moment dat, a parut un vis greu de atins dar pana la urma a venit Razvan in viata noastra si am fost fericiti.In cativa ani simteam ca lipsea ceva...eram o familie dar lipsea Maria.Cand a venit Maria a fost asa ca si cum ultima piesa de puzzle s-a asezat la locul ei si e complet totul.Fericirea noastra s-a dublat cu toate ca e mult mai greu cu doi copii.
Eu mi-am dorit totdeauna 3 copii insa acum simt ca sunt implinita, ca sunt completa cu minunile mele.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Da, vor veni probabil peste un an - 2.la noi mai este o problema: incertitudinea in ceea ce priveste locul de munca. Nu stiu exact ce va fi si chiar nu ma pot gandi acum la inca un copil. Sunt preocupata sa nu-i lipseasca Dariei nimic si sa fiu cat mai mult alaturi de ea.
Intr-adevar, poate repetam faza de acum 3 ani si 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Va anunt fetele ca am nascut in data de 1 martie o fetita de 3600 g, 57 cm, apgar 10 la Stanca sub supravegherea dr. Ciortea Razvan si a d-nei moase Iulia. Am nascut natural , fara epidurala,fara taietura. Totul a decurs foarte rapid. La 1 m-am trezit cu dureri ca de ciclu, la 3.15 m-am internat si la 5.30 tineam comorica in brate. Mi-a placut tare mult personalul cu care am nascut, si unele asistenente. Pe cele aiurea nu le-am bagat in seama. Va pup fetele !

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Va anunt fetele ca am nascut in data de 1 martie o fetita de 3600 g, 57 cm, apgar 10 la Stanca sub supravegherea dr. Ciortea Razvan si a d-nei moase Iulia. Am nascut natural , fara epidurala,fara taietura. Totul a decurs foarte rapid. La 1 m-am trezit cu dureri ca de ciclu, la 3.15 m-am internat si la 5.30 tineam comorica in brate. Mi-a placut tare mult personalul cu care am nascut, si unele asistenente. Pe cele aiurea nu le-am bagat in seama. Va pup fetele !

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOASE, SA VA BUCURATI DE PRINTESA SI SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA IN 3!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea...LA MULTI ANI cu fericire pt toate mamicile si gravidutele,fie ca primavara sa ne aduca numai bucurii si caldura in suflete,scuzati intarzierea

LORE cum mai esti?are D varicela?

ALEX vin si eu sa te incurajez si sa iti spun ca e minunata viata cu 2 copilasi,clar mult mai grea si mai plina de resonsabilitati...dar nesperat de frumoasa,nici eu n-as putea sa-mi imaginez acuma viata doar cu sara.bafta in continuare...

ANDREA ce fain ca vin parintii tai la cj,vor fi mai aproape de voi

Felicitas felicitari pt piticuta..super repede a decurs totul.asteptam poze cu bebelina

MIHA da,si noi ne luptam cu limitele...etc.dar eu il simt oricum pe alees mult mai mamos si mai atasat de mine ca si cum era sara...ea parca intoitdeauna a fost mai independenta.poate asa e cu baietii..nu stiu,sau ca sunt doar eu cu el mai mult acasa.interesant site-ul,si eu as vinde unele chestii...

IOANA intotdeauna ne faci sa radem...

GABY f frumos descri tu viata voastra.a fost figura sara cu banii...

NOi suntem mai bine,sara in continuare lal gradi...cateodata merge cu chef,altadata ar sta acasa.ii spun ca si alees merge la cresa,ca sa nu se simta altfel...alees e mai bien cu raceala.ma bucur nespus ca vine primavara si mia scapam...si mai scapam si de atata facut ordine in casa,daca stam mai mult pe-afara..

nopate buna tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Marturii pentru botez? Brose crosetate manual? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).

Mami a lui Cristi

Marturii UNICAT

www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele

www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Felicitari,
Felicitas, ai primit cel mai frumos martisor din lume!
Sa fiti fericiti, sanatosi si plini de iubire, cu totii!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

IOANA

NATALIA

RALUCA

felicitari Felicitas pentru printzesa! Sa fie cuminte si sa creasca mare!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput