Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, femei frumoase si mamici puterice!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pt micuta Catinca Maria! Sa va traisca si sa va aduca nenumarate bucurii!

Simina, bine ai revenit!

Ioana, dragul de Alees! Sper sa vina vremuri mai bune, fara atatea viroze!

Si Sara e cu febra de ieri-noapte, e pe antitermice, acum sper sa nu agate si Sofi ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI mamicilor ,va doresc o zi superba cu multe flori si cadouri sau ....bani sa va cumparati cadouri (cazul meu ...tati al nostru nu prea sta bine la capitolul "cumparat cadouri ")

tare mult m am bucurat sa va revad

Elena draga mea arati superrrrrrr bine !!!bravo tzie

Tu fetelor am reusit sa mai citesc cateva dintre mesajele postate de voi si ma refer in special la mamicile cu doi copilasi ,ce minunat e sa ai un copil dar cu doi totul se dubleaza .....nu stiu de ce imi este asa de teama pt inca un bebe ...si de multe ori simnt ca lipseste ceva din familia noastra dar nu mai am curaj ,e un sentiment foarte aiurea ...nu stiu daca ma intzelegeti ,tare mult as vrea sa mi doresc al doilea bebe cum am dorit o si pe Tiadris si sa nu tot stau atata pe ganduri ...Clau clar isi mai doreste "macar"un copil dar eu ezit ...poate si faptul ca el pleaca dimineata si se intoarce seara tarziu ma face sa ezit atat si mai ales ca stiu din start ca asta este job ul lui si asa o sa fie tot timpul ...sunt tare confuza

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

MIHA ma bucur ca te am revazut si data viitoare poate reusesti sa ti aduci si minunatia
GABI sanatate multa mamarutzei .Ai luat o pe Sofia de la mami?cum se comporta Sara cu ea
ANDREEA felicitari pt finutza ta cum e Daria la gradi?
IOANA puiule ne ai lipsit de la intalnire :(

va imbratisez pe toate ,sper sa reusesc sa intru pe forum mai des

Mergi la inceput

Alex, eu zic ca nu-i rea nici varianta cardului la indemana, si C e mai pragmatic, la fel ca si Claudiu al tau, totusi stie cat ador florile de primavara, asa ca m-a surprins placut de dimineata.

Cat priveste bb 2, zic eu, e diferit momentul fata de bb 1. La noi a venit nepremeditat, si totusi lasasem o usa deschisa, ca doar ne doream un al doilea copil. Doar, ca si tine, nu indrazneam sa materializez dorinta. Poate pentru ca suntem femei care ne-am cladit o cariera? Poate pt ca acum stim ce job greu e sa ai un copil? POate din ratiuni financiare? Poate de teama? Poate? Poate Poate?
Mereu va fi un poate, asta e clar!

Si uite cum de fapt, lucrurile se aranjeaza de la sine. Cu ajutor divin, fara indoiala. Si cum exista un TIMP pt fiecare lucru, fiinta din viata noastra.

Si inca ceva, la bb 2, mai apare un factor hotarator in ecuatie, nu mai suntem doar noi, mami si tati. Mai e primul copil. La noi a fost Sara principala ratiune a bebelusului nr. 2. Nicio clipa nu mi-am imaginat-o copil singur la parinti. Asta pentru ca eu o am pe sora mea si a fost cel mai destoinic umar si sprijin, cel mai apropiat suflet al meu. Si stiu ca asa va fi pentru totdeauna, chiar atunci cand parintii nostri nu vor mai fi. Cum sa-i refuz Sarei asta?

Dumnezeu m-a binecuvantat cu doi copii frumosi, sanatosi, dulci...Ma crezi ca nu exista seara sa nu-i multumesc pt asta? Nu stiu cum a crescut Sofia si cand a trecut anul asta, dar au fost clipe superbe si deja mi-e dor de ele. ABIA acum simt ca nu mai lipseste nimic din familia noastra.

Da, am adus-o pe Sofi acasa, acum sper sa nu agate si ea ceva virus.
Ea si Sara nu mai interactioneaza acum asa de mult, e si firesc, preocuparile sunt diferite, dar nu exista ura, gelozii. Vor veni ani in care se vor juca mult impreuna, diferenta intre ele nu e mare, cred ca si asta e un considerent important.

Daca va doriti cu adevarat un al doilea copil, il veti face, eu nu am nicio indoiala. Din partea mea ai toate asigurarile, se gasesc resurse din plin si pentru al doilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex e absolut minunat cu 2 copii si mie mi-a fost frica la inceput chiar daca mi l-am dorit, dar sentimentul de implinire e infinit mai mare cu 2 copii. Uite, si la noi Alin merge dimineata la servici la 7.30 si vine seara dupa ora 18, asa a fost, este si va fi serviciul lui, dar ma descurc cu amandoi mai ales ca Diana e mai mare deja, deci daca vi-l doriti si pe al doilea nu ezita, o sa vezi ca dupa ce-o sa-l ai in brate, o sa razi de cat de ingrijorata ai fost inainte ca n-o sa te descurci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

DRAGELOR,
VA DORESC SA FITI IUBITE, FERICITE SI MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE!!!

anca, ioana, mersi de info...tot cautand pe net, am gasit gradinita Paradisul prichindeilor...e mai in zona mea, aproape de casa...imi place mult ce-am citit pe site...urmeaza sa merg sa vad live si sa discut cu directoarea...

vin si eu sa intaresc cele spuse de Gabi si Raluca...e minunat cu 2 copii...greu, dar frumos si n-as schimba cu nimic si pt nimic in lume viata mea de acum ...

va pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor pt incurajari si pentru ca ati scris ceea ce simntiti cu adevarat ,sper sa scap de teama si sa fiu mai sigura pe mine ,in privintza asta

ANDREEA succes cu gradinita ,nu este o decizie usoara ,sa ne spui daca ti place
DIANA macar al tau vine la 18 acasa dar al meu "no chance"asa devreme, oricum m as putea baza pe ajutoare din familie:)
GABI felicitari taticului pt flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce frumos ai scris! Esti cumva angajata la departamentul de crestere demografica a populatiei?
Fetele tale sunt minunate, tu la fel, pe C sa il tina numai cardu'! Sofie e atit de dulce, cum o iubeste pe Sara (ce am observat si eu din poze), chiar daca Sara are alte treaburi!!!

Noapte buna mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Fetelor,

Eu multumesc tare de primirea ce-mi faceti! Astept sa ne mai vedem.
La noi e un mare haos acum, Mara e intr-o perioada ff dificila, foarte maraita... pe langa dintisori [toate gingiile sunt super umflate] eu suspectez si alte elemente, date de varsta, incepe sa-si arate indepnedenta, cauta sa testeze limite, se distanteaza de mama si , pe de alta parte, vrea sa fie lipita de mine... oricum, mie mi se pare cea mai dificila perioada de cand suntem noi in echipa :)

Va sarut,

Mergi la inceput