Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Olim, daca esti in zona, ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

la noi azi e prima zi de gradi, sper sa fie ok pana-n capat, adica cu somnicul acolo, am trecut-o direct la programul lung ca ea era tare doritoare de somn cu copii, acum sa vedempana acum nu m-au sunat

David de azi oficial merge in patru labe, e mortal, asa e de fericit, si cand vede ca te uiti la el, tot se imprastie cum incearca sa mearga.e mortal,hihi.cum Timi e la gradi, e incredibil ce lejer e cu unul, hihi, am timp sa mai fac si una-alta prin casa, e de visssss......

sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Azi am fost la gradi s-o inscriu pe Diana. Mi-a zis ca sa stau linistita ca sigur este loc, dar nu-s asa linistita ca am auzit faze ca pe cand s-au dus cu dosarul, nu mai avea loc. Mi-a zis ca in mai trebuie sa confirm daca ramane sau nu, eu cred ca ma duc si cu o cafea dupa mine, ca am auzit ca se asteapta atentii. Voi aveti careva inscrisi copii la gradinita " Micul print" pe Herculane? Nici nu stiu care-s criteriile de alegere, nu mi-a spus, doar ca sunt locuri si ca daca n-ar fi mi s-ar spune, dar sunt cam nelinistita totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Raluca, si eu acolo il inscriu pe Stefan. a fost Ovi si a vb cu directoarea, la fel i-a spus si lui, ca sunt locuri, fara pb.

inca nu stiu daca il inscrie in grupa mica sau in mijlocie...ramine de vazut...

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao fetelor...am uitat sa spun ca mi-a parut bine s-o cunosc pe MIHA,si imi pare rau ca n-am avut timp sa vorbesc cu toate la fel de mult..oriucm cred ca noi nu ne-am termina niciodata povestile,am avea atatea de povestit..

DULCINEEA bine ai revenit,scrie-ne mai des.imi pare rau sa aud ca nu sunteti intocmai bine.clar,bine ca sunteti sanatosi.ce bine ca abia acuma numa sa racit.ALEES s-a racit deja de vreo 8 ori dupa sara.e groaznic,si mai rau e ca face bronsiolita de fiec data.multa putere iti doresc.si eu zic sa stai linsitita in legatura cu nervii....cred ca asa sunt baietii in general.si alees e tare nervos si incapatanat.si el musca,trage de par,cand simte ca cineva ii e supus cat de cat,inceraca sa faca mai mult rau,mai mult sa-l traga de par,sau sa-l stranga.cat am stat in spital era un baietel cu un an mai mare decat el...a simtit ca ii e frica de el,si de cate ori il vedea pe coridor mergea la el si-l strangea,sau tragea de par..pana l-a impins si pe el baietelul..daca nu-l las sa meraga unde vrea,sa faca ce vrea..e tare nervos...fuge de-adreptul,plange..e mai greu decat cu fetele oricum

mai vb....somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani fetelor si mamicutelor, sa aveti parte de fericire si muuuulta iubire alaturi de cei dragi voua!!!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, DOAMNELOR! SA FIM IUBITE, APRECIATE SI SA PASTRAM ACEEASI DRAGOSTE NEMARGINITA PENTRU COPILASII SI JUMATATILE NOASTRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani mamici de mamici!!! Sa traim si sa intinerim, sa ne imbogatim si sa iubim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

O primavara frumoasa pentru toate fetele si femeile:)!!!

P.S este film cu alba ca zapada pe disney chenel

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

La multi ani, sa fim sanatoase, fericite si iubite

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput