Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 22
antoni spune:
la noi azi e prima zi de gradi, sper sa fie ok pana-n capat, adica cu somnicul acolo, am trecut-o direct la programul lung ca ea era tare doritoare de somn cu copii, acum sa vedempana acum nu m-au sunat![]()
David de azi oficial merge in patru labe, e mortal, asa e de fericit, si cand vede ca te uiti la el, tot se imprastie cum incearca sa mearga.e mortal,hihi.cum Timi e la gradi, e incredibil ce lejer e cu unul, hihi, am timp sa mai fac si una-alta prin casa, e de visssss......
sa aveti o saptamana frumoasa!
Meli
kitzy spune:
Azi am fost la gradi s-o inscriu pe Diana. Mi-a zis ca sa stau linistita ca sigur este loc, dar nu-s asa linistita ca am auzit faze ca pe cand s-au dus cu dosarul, nu mai avea loc. Mi-a zis ca in mai trebuie sa confirm daca ramane sau nu, eu cred ca ma duc si cu o cafea dupa mine, ca am auzit ca se asteapta atentii. Voi aveti careva inscrisi copii la gradinita " Micul print" pe Herculane? Nici nu stiu care-s criteriile de alegere, nu mi-a spus, doar ca sunt locuri si ca daca n-ar fi mi s-ar spune, dar sunt cam nelinistita totusi....
anca.b spune:
Raluca, si eu acolo il inscriu pe Stefan. a fost Ovi si a vb cu directoarea, la fel i-a spus si lui, ca sunt locuri, fara pb.
inca nu stiu daca il inscrie in grupa mica sau in mijlocie...ramine de vazut...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
ciao fetelor...am uitat sa spun ca mi-a parut bine s-o cunosc pe MIHA,si imi pare rau ca n-am avut timp sa vorbesc cu toate la fel de mult..oriucm cred ca noi nu ne-am termina niciodata povestile,am avea atatea de povestit..![]()
DULCINEEA bine ai revenit,scrie-ne mai des.imi pare rau sa aud ca nu sunteti intocmai bine.clar,bine ca sunteti sanatosi.ce bine ca abia acuma numa sa racit.ALEES s-a racit deja de vreo 8 ori dupa sara.e groaznic,si mai rau e ca face bronsiolita de fiec data.multa putere iti doresc.si eu zic sa stai linsitita in legatura cu nervii....cred ca asa sunt baietii in general.si alees e tare nervos si incapatanat.si el musca,trage de par,cand simte ca cineva ii e supus cat de cat,inceraca sa faca mai mult rau,mai mult sa-l traga de par,sau sa-l stranga
.cat am stat in spital era un baietel cu un an mai mare decat el...a simtit ca ii e frica de el,si de cate ori il vedea pe coridor mergea la el si-l strangea,sau tragea de par..pana l-a impins si pe el baietelul..daca nu-l las sa meraga unde vrea,sa faca ce vrea..e tare nervos...fuge de-adreptul,plange..
e mai greu decat cu fetele oricum
mai vb....somn usor
antoni spune:
La multi ani fetelor si mamicutelor, sa aveti parte de fericire si muuuulta iubire alaturi de cei dragi voua!!!
Meli
dariandra spune:
LA MULTI ANI, DOAMNELOR! SA FIM IUBITE, APRECIATE SI SA PASTRAM ACEEASI DRAGOSTE NEMARGINITA PENTRU COPILASII SI JUMATATILE NOASTRE!
Ioana13 spune:
La multi ani mamici de mamici!!! Sa traim si sa intinerim, sa ne imbogatim si sa iubim!!!
elenuta23 spune:
O primavara frumoasa pentru toate fetele si femeile:)!!!

P.S este film cu alba ca zapada pe disney chenel
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
alinabojuc spune:
La multi ani, sa fim sanatoase, fericite si iubite 
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.