ce crema folosim pentru copii pe vreme rece?

ce crema folosim pentru copii pe vreme rece? | Autor: mariana_alex

Link direct la acest mesaj

Buna!
Ce crema folositi pentru fata copilului atunci cand iesiti afara pe vremea aceasta rece? Eu am avut, trimis de cineva din Anglia, Mustela special pentru vremea rece de afara dar mi s-a terminat si acum nu stiu ce sa iau!!! Am iesit afara si nu am dat fetita de 1 an si 4 luni cu nici o crema si pentru ca era cam frig cred ca i s-a uscat un pic fata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Noi folosim Weleda-vad ca se pot comanda si-n Ro produsele lor.E balsam de protectie pe vreme rece si vant,asa scrie pe ea.La nevoie poti folosi crema de galbenele de la plafar,e f buna.Ideea e sa nu aiba apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

noua ne-a recomandat pediatrul crema de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Weleda. Este naturala 100% fara parfumuri si alte chimicale pe baza de galbenele.
Acum se gasesc si in Romania aceste produse. In farmaciile Dona si Remedio si inca in alte locatii ... amanunte pe site in lb romana
http://www.weleda.com.ro/

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Nu folosesc si nu am folosit.Toate contin substante chimice nimic nu e suta la suta natural.Protejeaza-l de ger,iesi cu el cand e vreme optima si nu se intampla nimic.Cremele nu sunt indicate in timp afecteaza piela dand dependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Nu vreau neaparat sa o dau cu crema dar pe aceasta vreme cand noi, adulti, ne protejam cu creme hidratante si fond de ten, cred ca si pielea ei are nevoie. Nu pot sa astept sa vina primavara ca sa o scot afara si nici nu o scot la minus grade, pe vant si plaoie ...dar la 4-5 grade eu o scot minim 30 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si eu tot Mustela si o cumpar de aici.

Edit - trimit PM , de unde poti comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu trimit ca nu il ai activat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex

Buna!
Ce crema folositi pentru fata copilului atunci cand iesiti afara pe vremea aceasta rece? Eu am avut, trimis de cineva din Anglia, Mustela special pentru vremea rece de afara dar mi s-a terminat si acum nu stiu ce sa iau!!! Am iesit afara si nu am dat fetita de 1 an si 4 luni cu nici o crema si pentru ca era cam frig cred ca i s-a uscat un pic fata...

Se gaseste si la noi in farmacii aceasta crema. dar probabil o vei vedea doar la cele mari, ca e destul de scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex

Nu vreau neaparat sa o dau cu crema dar pe aceasta vreme cand noi, adulti, ne protejam cu creme hidratante si fond de ten, cred ca si pielea ei are nevoie. Nu pot sa astept sa vina primavara ca sa o scot afara si nici nu o scot la minus grade, pe vant si plaoie ...dar la 4-5 grade eu o scot minim 30 min.

nu te supara ca te intreb dar de ce nu o scoti afara sub 4-5 grade?

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Theo, o scot si la 0 grade si minus daca bate un pic soarele,dar cum au fost gerurile abia trecute eu nu am scos-o, nu ma induram eu sa ies darmite pe puiuta...Am gresit cand am scris 4-5 grade, aveam in minte zilele acestea si chiar am stat afara 1h, 1h si 30 min...uff, numai eu stiu cat de mult ne place afara

Mergi la inceput