Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -
Raspunsuri - Pagina 8
balanta_tm spune:
Eu sunt de principiul ca trebuie sa ma tin de capul medicului pana obtin ce vreau . Ok, nu fac nimic fara acceptul lui, dar daca cred ca undeva nu apreciaza corect o situatie care ma priveste, insist pana il aduc unde vreau .
Pana la urma, e corpul meu, timpul meu, speranta mea, banul meu...Pt el am fost, sunt si voi fi o simpla pacienta (poate un pic mai dusa decat altele , dar altfel, just one of them), asa ca eu trebuie sa imi stiu cel mai bine interesul.
QiaoBing spune:
asta cand stii ce vrei. eu vreau bebe. la capitolul IA/FIV sunt novice 100%
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
balanta_tm spune:
E destul de simplu: FIVul are sanse mai mari de reusita decat IAul, iar IAul se recomanda de obicei in cazurile mai simple si pt care, daca mai trece inca un an fara bebe, nu simt ca a inceput numaratoarea inversa.
Eu IAuri nu as fi acceptat nici de mi le-ar fi propus pe gratis.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Eu sunt de principiul ca trebuie sa ma tin de capul medicului pana obtin ce vreau . Ok, nu fac nimic fara acceptul lui, dar daca cred ca undeva nu apreciaza corect o situatie care ma priveste, insist pana il aduc unde vreau . Pana la urma, e corpul meu, timpul meu, speranta mea, banul meu...Pt el am fost, sunt si voi fi o simpla pacienta (poate un pic mai dusa decat altele , dar altfel, just one of them), asa ca eu trebuie sa imi stiu cel mai bine interesul. |
subscriu
alla76 spune:
Aristico, bafta la inseminat!
mrnscmnc ma gandesc la tine. Maine sa fie si ceva vesti bune pentru voi ... sa ne spui ce si cum! sa nu ne lasi sa ne ingrijoram pentru voi!
floricico, eu tot nu inteleg ce bai are apa sarata cu trombofilia noastra?
danylini, la primul avort nu am facut chiuretaj, am eliminat cu mic ajutor (meds) si mi-a venit la fix 42 de zile. la a doua, mi-a venit la 2 saptamnani de la chiuretajul prim aspiratie (m-am si mirat ca mi-a venit asa repede)
Ruxandrada, azi maine e 22!!!Bravo bravo bravo puiut de Ruxandrada! Ai vazut ce a crescut el intr-o saptamana??
brotacel83, ce mari sunteti si voi!
SARA_HS, de ce sa opresti prestatul pentru o simpla raceala??
citat din mesajul lui balanta_tm Eu sunt de principiul ca trebuie sa ma tin de capul medicului pana obtin ce vreau . Ok, nu fac nimic fara acceptul lui, dar daca cred ca undeva nu apreciaza corect o situatie care ma priveste, insist pana il aduc unde vreau . Pana la urma, e corpul meu, timpul meu, speranta mea, banul meu...Pt el am fost, sunt si voi fi o simpla pacienta (poate un pic mai dusa decat altele , dar altfel, just one of them), asa ca eu trebuie sa imi stiu cel mai bine interesul. |
jos palaria pentru atitudine!
Lia73 spune:
neata fetele
am luat rezultatele
homocistina este mare
si inca una
nush ca nu inteleg, mi-a explicat dar mi-a intrat pe-o ureche mi-a iesit pe cealalta
nu pot sa retin mai ales ca vb in termeni medicali
mi-a dat tratament: aspenter, acid folic, femibion 1, magne b6, cetebe
din punctul ei de vedere : pe cai
si o sa-mi fac programare la dr albu, alcosan
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
adina_28 spune:
Lia tu ai avut trimitere pt doamna U?Am inteles ca acum cere trimitere...sper sa ajung si eu luni.:0
Lia73 spune:
citat din mesajul lui adina_28 Lia tu ai avut trimitere pt doamna U?Am inteles ca acum cere trimitere...sper sa ajung si eu luni.:0 MTHFR-ambele mutatii heterozigote, PAI 844G homozigot,Factorul XIII sub limita;2 sarcini oprite in evolutie |
am avut trim de la medicul de familie
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
danylini spune:
BROTACEL,MRN,FLOREDEMAC o sarcina usoara in continuare fara probleme si nastere usoara cu bebei sanatosi si frumosi
SARA MS insanatosire grabnica!!
QIAOBING Doamne ajuta sa se prinda luna asta si sa scapi de FIV
BALANTA bravo! asa si trebuie ca este vorba de corpul nostru, si eu mi-am schimbat dr din cauza asta am vrut mai mult dialog sa pot discuta si sa fie cel mai bine pentru mine
ALLA merci de raspuns , imi este frica ca am facut o prostie cu gandul ca vine la 30 de zile nu ne-am protejat si imi este un pic frica dar nu sunt eu chiar asa fertila
restul fetelor, va doresc o zi superba
--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui adina_28 Lia tu ai avut trimitere pt doamna U?Am inteles ca acum cere trimitere...sper sa ajung si eu luni.:0 MTHFR-ambele mutatii heterozigote, PAI 844G homozigot,Factorul XIII sub limita;2 sarcini oprite in evolutie |
Buna dimineata fetelor!
Lia eu am avut trimitere de la med. de familie, dar mi-a dat-o inapoi la plecare! Am fost la sf. de ianuarie.
Pup toate fetele, va citesc si bag la cap!
aristica bafta multa!
15+