Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -
Raspunsuri - Pagina 23
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_cluj
Pai si cu HSG ok pot sa fie infundate trompele? Cu se poate? Pai aunci de ce mai facem analiza asta? ![]() [ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 3 IA nereusite, nici o sarcina[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma] |
Pai asa au reusit sa interpreteze o gramada de dr celebri. Am vazut singura pe radiografii, dupa multtt timp, ca sunt infundate si am dat si peste un dr care le+a rezolvat repede. Asa imi ziceau toti ca sunt permeabile bilateral, dar substanta intra in ele dar nu iesea. Iesea putin din una care nu era f infundata, dar era prinsa in aderente (s+a vazut la laparo) asa ca tot nu era buna. La laparo se pot vedea si rezolva probleme care altfel nu cred ca ar putea fi descoperite.
Oricum daca ai mers la o anume dna dr
, ea spune aproape tuturor care au probleme de infertilitate ca au anticorpi antispermatici.Iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe repede. Sa te rogi la sf Nectarie.
19+
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Dragi prietene, am bucuria de a va anunta ca: Ruxandrada este mamica fericita a unui baietel voios de 2700 g si 50 cm, apgar 9, nascut azi dimineata la ora 8:30. Amandoi sunt foarte bine si fericiti! Sa dea Dumnezeu sa avem mereu vesti din acestea bune! 32+ DPN 15 aprilie 2011 ![]() FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Mi+au dat lacrimile.
Ruxandra sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos, ca frumos e sigur, sa aiba o viata implinita si fericita, sa isi bucure parintii.
19+
QiaoBing spune:
Sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii !!! Mamica sa se refaca repede si sa se bucure de puiul ei. 

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
aristica spune:
Felicitari! Floricxca ce veste buna ai adus, ca un ghiocel
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
carla_cluj spune:
| citat din mesajul lui mamutz Pai asa au reusit sa interpreteze o gramada de dr celebri. Am vazut singura pe radiografii, dupa multtt timp, ca sunt infundate si am dat si peste un dr care le+a rezolvat repede. Asa imi ziceau toti ca sunt permeabile bilateral, dar substanta intra in ele dar nu iesea. Iesea putin din una care nu era f infundata, dar era prinsa in aderente (s+a vazut la laparo) asa ca tot nu era buna. La laparo se pot vedea si rezolva probleme care altfel nu cred ca ar putea fi descoperite. Oricum daca ai mers la o anume dna dr , ea spune aproape tuturor care au probleme de infertilitate ca au anticorpi antispermatici.Iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe repede. Sa te rogi la sf Nectarie. 19+ ![]() |
Mie nu mi-a zis nimeni de anticorpi antispermatici, dar i-am facut de capul meu, au iesit negativi. Nu stiu la ce medic te referi, eu sunt din Cluj, aici am facut toate procedurile. Problema la mine e asa: am facut postcoital care a iesit negativ, dupa 9 ore nici un spermatozoid nu mai traia. Nu mi s-a dat nici o explicatie pt asta, doar ca trebuie IA. M-am gandit ca nu are rost sa mai investighez si sa fac tratamente, mai bine fac IA si rezolv treaba. Din pacate nu asta e solutia, ca cred ca ramaneam dupa 3 IA daca doar asta era problema. Si acum vreau totusi sa vad care ar fi cauza testului postcoital negativ si sa remediez situatia, sa raman natural daca se poate. Eu acum tot sper ca trombofilia a fost piedica la mine.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 3 IA nereusite, nici o sarcina
Gliana spune:
iuhuuuuuuu, ma bucur, eu ziceam ca maine dim sa ne gandim la ea, oare nu am inteles bine si trebuia sa ne gandim azi dimi![]()
, daca am inteles gresit scuze, de varsta isi spune cuvantul
. nu mai conteaza ce si cum, important este ca Ruxi a scapat si acum e o mamica fericita
.
Felicitari!

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 13+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui floaredemac Dragi prietene, am bucuria de a va anunta ca: Ruxandrada este mamica fericita a unui baietel voios de 2700 g si 50 cm, apgar 9, nascut azi dimineata la ora 8:30. Amandoi sunt foarte bine si fericiti! Sa dea Dumnezeu sa avem mereu vesti din acestea bune! 32+ DPN 15 aprilie 2011 ![]() FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Ce frumos! Felicitari din inima, sanatate multa Ruxandrei si bebelusului!

Va
fetelor, ninge ca-n povesti! 
16+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mamutz spune:
Test postcoital negativ inseamna, cel putin teoretic glera cu anticorpi. Din cat m+am informat eu pana acum din cauza trombofiliei nu tii sarcina, dar nu te impiedica sa ramai. Eu, dupa experienta avuta, recomand laparoscopia.
Nu am obervat ca esti din cluj. In Buc este o dna dr care are o obsesie cu testul postcoital. 
19+ 
floaredemac spune:
Am deschis capitol nou 53. Va astept cu drag!
32+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!