Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ruxandrada NASTERE USOARA ! sa fiti o familie in formula completa fericita si mai ales sanatoasa !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ruxi - te astept cu prima impresie din postura de mama

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ruxandra iti tin pumnii. Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si te asteptam cu vesti bune.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

RUXANDRA nastere usoara, bebe sanatos, frumos, papicios si necolicios!

HAI RUXANDRA

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Ruxandra eu ieri nu m-am simtit bine deloc, la 5 seara imi facea sotul NoSpa injectabil ca nu mai puteam de burtica si mijloc, dar vroiam neaparat sa intru si sa-ti urez "NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI MAI ALES SA AI LAPTIC PT BEBE SI SA TE REFACI REPEDE DUPA CEZARIANA"Si te rugam sa nu ne uiti si cand o sa poti tu sa intrii sa ne scrii cum a fost operatia ca sa stim si noi sa ne pregatim si mai ales eu vreau sa ne vedem sa plimbam carucioarele pe bulevard cand or inflorii teii.
Mamutz sa stii ca si eu iau 2 Magneziu Forte cu B6, iar Elevitul si Acidul folic l-am schimbat la 28 sapt cu Femibion 2 de care nu sunt f incantata.Pe mine ma deranjeaza cand merg la toaleta, ca imi cade si parul si intr-adevar nici eu nu dorm dar nu am facut legatura.Ce sa mai vb de greutate ca am luat 6 kg cu totul pana la 36 sapt!!! dar cica e mai bun asa ca iau in continuare. Daca medicii decid sa luam asta cred ca ar trebui sa facem.
Astazi am facut 36 saptamaniVa pupam pe toate si sa ne dati vesti bune

Mergi la inceput

am citit ca exista si MagneB6 Premium care contine dozele duble. am putea sa il luam pe asta, ca sa nu mai inghitim atatea pastile ? Il ia cineva ?

http://www.farmacistul.eu/2010/11/diferenta-intre-magne-b6-si-magne-b6.html

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

mrn scot majorete si pt tine. Mai ai inca putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danylini BHCG-ul unele pers il elimina f greu, de ex Sunshine4you l-a eliminat f greu. Sper ca nu esti graviduta, iar dc esti DOAMNE AJUTA sa fie ok. Am citit ca CM vine dupa chiuretaj si la 60 zile, eu astept ca nu am ce face dar sunt mai mult ca sigura ca data aia de 17 tb sa fie zi 1 conform calculelor. Cred ca si hormonal arata ca tot zi 1 sunt numai ca mie mi s-a pus "dop" .

Ruxandra nastere usoara, bb sanatos, laptic mult-mult si te asteptam sa ne spui cat de fericita esti .

QBing am dat si eu o cautare dupa Mg B6 Premium si am obs ca e putin mai rentabil. Mg B6 are 50tb si costa 32lei iar Mg B6 Premium are 30 tab (adica 60 tb din Mg B6 simplu) si costa 36 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetele!
Uite ca iar am venit pe capul vostru! Ar reusit intr-un final sa-mi fac analizele de trombofilie! Am facut cele 2 pachete de la Synevo( profil sindrom antifosfolipidic si profil trombofilie ereditara).
Dintre toate doar o sg chestie a iesit aiurea: gena MTHFR, C1289A, genotip heterozigot!
In rest totul ok, cu toate ca in octombrie am fac analizele la Fundeni si aveam un SAFL de toata frumusetea!
Iau tratam cu aspenter, acid folic si vitamine- din octombrie!
Voi ce ziceti..... aceasta gena sa fie cauza pierderii celor 2 sarcini?
Ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc mult ptr ajutor!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciao, fetelor!
of, chiar nu stiu ce sa fac cu magne b6 asta! o sa mai studiez...
Azi am avut testul de non stres la bebe, am primit calificativul: de aviator! asa de bine a iesit. Bubulina a fost cuminte si receptiva, s-a miscat intr-una si bataile inimii au crescut corespunzator, contractii minimale doar. Si dupa lungul drum de Bucuresti nu s-a mai intors, de data aceasta, este in pozitia corecta - craniana.

Ruxandra probabil acum esti deja la Bucuresti si poate nu mai citesti urarile noastre, dar toate ne gandim la tine si tinem pumnii pentru marea intalnire!!!!

Mrnscmnc, sa va ajute Dumnezeu sa mai stea bebe in burtica macar o saptamana si sa se simta bine acolo! Hai, ca mult a fost, putin mai este si la voi.

32+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput