Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mrnscmnc eu cand am avut problema aia cu baiatul nu ma gandisem la ortoped, desi poate era logic sa ma duc si la el. Nu te mai gandi la asta, ca oricum nu ai ce face acum. Stiu ca e greu sa te detasezi, si mie mi se spune mereu acelasi lucru si totusi...
Legat de neurolog - eu cred ca la nastere fiecare copil ar trebui sa fie vazut de un neurolog, fie ca a fost o sarcina perfecta, fie ca a fost cu probleme. Si eu o sa solicit asta, dat fiind ca o sa nasc la un spital mare care are toate specializarile, nu e doar maternitate. La prima nastere nici nu mi-a trecut prin cap, acum, insa, mai ales dupa problema de care ne-am lovit si noi, o sa fie primul lucru pe care o sa il cer dupa ce nasc si ies de la reanimare. Eram hotarata sa incerc nastere normala, dar parca ma tem sa nu se intample ceva cu bebe sau cu mine, desi medicul mi-a spus ca uterul arata f. bine dupa 3 ani de la operatie. Nu m-as ierta niciodata daca as pati ceva si ar trebui sa stau prin spital in loc sa imi ingrijesc copiii, mai ales pe micuta care va avea cel mai mult nevoie de mami. Uite asa ingrosam randul celor cu cezariana
Fii puternica si ai incredere in Dumnezeu.

32+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

fetelor stie careva unde gasesc Sulfat de magneziu? e urgent.

o duminica placuta va doresc.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Am vazut ca au la farmaciile Dona, dar nu stiu unde ti-ar fi tie mai aproape. La sensiblu doar cateva au, in Bucuresti si Timisoara parca. Eu cand cautam clexane mi-am scos de pe net o lista cu toate farmaciile din orasul cel mai apropiat si am inceput sa sun pe rand. La a 3-a am si gasit.

32+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Neata fetelor.
Floaredemac , cezariana o faci cu anestez. generala sau cu rahi? Cum ai fost sfatuita??? ca si eu sunt in aceeasi situatie ca multe dintre voi( adica sub Clexane 2x0.3/zi) si am mari semne de intrebare in legatura cu modul cum va decurge nasterea.
Poate dintre fetele mai cu experienta poate cineva sa-mi faca un pic de "lumina", plssssss
Duminica placuta tuturor!!!!

S31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Floare de mac, cred ca acel produs nu e bun, ca nu scrie fiole ...

Fetelor care sunteti din Cluj ce medic Ginecolog imi recomandati?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici
Fetelor care sunteti din Cluj ce medic Ginecolog imi recomandati?

Eu am auzit ca dr Surcel e bun.

Mergi la inceput

P@ulici, nu stiam ca trebuie fiole, cred ca nu am observat detaliul asta.

Adri28, eu am discutat cu medicul despre asta si avem urmatorul plan de bataie: daca reusesc sa intrerup clexane in timp util, adica daca bebe e cuminte si asteapta pana la data programata, voi face anestezie rahidiana. Daca nu, va fi generala. Eu prefer prima varianta, desi poate fi mai riscanta - sunt pareri si pareri, dar stiu 100% ca vreau sa imi vad bebelusul imediat cand il va scoate din burtica, asa cum s-a intamplat si la prima nastere.
Oricum, cezariana nu este obligatorie in cazul nostru, poti foarte bine sa soliciti declansarea nasterii sau chiar sa nasti natural, important e ca atunci cand incepe travaliul sa nu iti mai administrezi anticoagulantul si sa anunti personalul medical ca esti sub tratament. Tu trebuie sa discuti cu ginecologul cu care vei naste si impreuna stabiliti ce varianta e mai potrivita. Majoritatea ginecologilor prefera, insa, cezariana.
Vad ca avem cam aceeasi varsta la burtici, iti doresc numai bine si tie!

32+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca ati petrecut zilele astea si nu ati mai dat pe aici.
Am o intrebare: cand am fost joi la Fundeni mi-a recomandat asistenta Claudia sa iau magne B6 3 pastile /zi. Motivatia a fost prevenirea starilor de anxietate, a insomniilor . Poate cu insomnia avea dreptate (ca dovada ora la care scriu eu, dar nu dorm din motiv de durere de spate si de picioare din cauza pozitiei, nu ca nu mi-ar fi somn).
Intrebarea mea este: daca analizele au iesit bune, exista un alt motiv pt care ar trebui sa iau atata magne B6, in afara de linistire? Ma gandesc sa nu mai fie vreun motiv ca in cazul no-spa-ului, pe care credeam ca trebuie sa il iau doar ca antispastic, si cand colo avea si alte indicatii. Sincer nu as mai baga atatea chimicale in mine si in bebe...
Multumesc!

32+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Floricica MgB6 reduce contractiile, fetele care fac FIV iau si 6/zi deci nu-i mult 3/zi.

Eu nu m-am lamurit de ce mi-a dat sa iau 2 Natalvit/zi pe langa Femibionul luat De ce atatea vitamine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

'Neata !
Si eu iau o tona de medicamente ca "pregatire". MagneB6 imi dadusera in dec 1/zi iar in ianuarie m-au ridicat la 2/zi, nu am primit explicatii de ce. Ma intreb cat timp o sa tot iau asa, cu pumnul ?!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput