Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -
Raspunsuri - Pagina 13
Gliana spune:
Jade, mie mi le face sotul , eu fac de (0.6 mg /zi impartit in doua) una o fac dimin. de 0.4 si una seara de 0.2. Se uita sa nu fie venisoare, pe cat posibil, introduce acul, trage putin si daca nu iese sange, baga serul. Am pana acum vreo 70 facute si inca nu mi-a sarit sangele. Iti doresc rabdare si bafta. Mancarimile mele desi mai exista, parca sau mai potolit, iar vanatai nu au mai aparut.
pupicei

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 12+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
QiaoBing spune:
Gliana B12 vad ca e ok, deci nu din cauza ei e crescut.
mananci carne ? Am citit ca folatii sunt crescuti la vegetarieni. Cu fierul cum stai ? Deficitul sever de fier poate determina cresteri ale folatului printr-un mecanism necunoscut
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Gliana spune:
da, sunt carnivora, dar cu bun simt asa, peste, pui, vita, rar porc. Fier cred ca am suficient ca am scaunul cam inchis
si am intrebat daca e de la fier si mi-a spus ca da. analiza fierului cum se numeste exact pe buletinul de analize ca m-am uitat si nu am vazut scris simplu ,,fier''![]()
![]()
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
Lia73 spune:
miki: si ma duc de capu meu asha? sa fac analizele alea? 
pffffffffffffff 
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
QiaoBing spune:
Lia la cate analize am facut si eu dupa capul meu ... eheee
Dupa le arat la dr. Pana acum vad ca nu a comentat ca apare trecut ca dr care le-a recomandat ![]()
Gliana fierul apare ca Sideremie (fier seric), dar nu e inclus automat in hemoleucograma. se face separat, la cerere.
hmm ... nu stiu ce sa iti zic cu folatii tai. vegetariana nu esti, cu fierul zici ca nu ai fi in deficit, b12 e ok ... mai bine arati la un medic sa iti interpreteze el.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Gliana spune:
am 100 la Sidiremie, dar analiza e facuta in iunie 2010. (Valorile sunt 37-145). De atunci nu am mai facut la fier pt ca nu mi-a dat. Am facut doar ce mi-a dat.![]()
pupicei
SARA_HS spune:
Lia, si eu stiam ca Prot.C globala sub 0.80 inseamna ca e clar o problema de trombofilie.
Mergi la Synevo si fa-ti "Profil trombofilie ereditara II", care costa 690ron si continte printre alte analize si mutatiile genetice FVL ( factorul V Leiden), MTHFR si factorul II.
Aici ai mai multe informatii despre analizele cuprinse in acest pachet:\http://www.synevo.ro/profil-trombofilie-ereditara-ii/
Mergi la Synevo din Plevnei, pt ca acolo nu ti se cere trimitere, ci doar sa completezi un formular unde e solicitat si numele medicului care-ti va interpreta analizele ( acolo o vei trece pe dna. U, pt ca dansa te va ajuta mai departe).
balanta_tm spune:
gliana,lipsa de fier se vede si in formula leucocitara (hemoleucograma, sau cum se mai numeste): daca ai o valoare scazuta a hemoglobinei, cel mai probabil ai lipsa de fier.
Daca vrei sa iei Femibion si esti in sapt 13 de sarcina, trebuie sa treci pe Femibion 2.
Gliana spune:
Hemoglobin este buna, 13.1 (Val de referinta 11.7-15.5)
Am sa intreb medicul sa vedem ce stie despre folatii serici.![]()
Pupilici
carmen_ch_12 spune:
Buna seara.Va rog sa-mi trimite-ti si mie MP cu mail-ul dr. Uscatescu(e cu t sau tz?).Am fost marti la un consult la un hematolog in Galati, care nu mi-a facut o impresie ca ar sti ceva despre tombofilia mea.
Cand am intrebat-o( e o dr. tinerica) daca din cauza trombofiliei mi se umfla picioarele, a zis ca nu...din ce citesc eu cred ca habar n-are de nimic...problema e ca ma doare si mijlocul de imi vine sa urlu.Cat am stat la rand sa intru(avea program de la 12 si a venit dupa 13, am intrat la 14.30) m-a durut mijlocul si picioarele, mi s-au umflat ca doi butucei...
Nu stiu cum sa procedez sa ajung la dr. Uscatescu, daca ii trimit mail ma cheama la Fundeni? Trebuie sa ajung dimineata si sa mai fac si alte analize? Nu le-am facut decat pe cele de trombofilie ereditara la Matei Basarab, ca mi le-a recomandat ginecologul.
MTHFR A1298C heterozigot,nicio sarcina, o IA nereusita in iulie 2010, o IA pe 10.02.2011, sotul- OATS