Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex chiar imi pare rau. speram sa fie cu ochisori. ce o sa faci cu job-ul acum ?
eu sper ca organismul meu sa "se prinda" de ce vrem de la el din prima. dr a zis ca FSH-ul variaza de la un ciclu la altul, iar la mine ala urias era la 1 luna dupa chiuretaj. luna asta nu am reusit sa imi fac analizele in z3 pt ca eram cobza si nu am iesit din casa. amh-ul (care arata rezerva) e rezonabil inca Pana acum am ramas natural, sotul are gigeii ok, ghinionul a fost ca atunci cand puteam nu aveam cu cine, iar cand am avut cu cine au cazut atatea pe capul nostru si tot ne-au incurcat planurile pana am realizat ca am schimbat prefixul cu o cifra cam nefavorabila. ufff. nu stiu ce sa fac. sotul tot zice sa mai incercam natural inca 2 luni cum a fost planul de dupa chiuretaj, sa nu ne grabim cu procedurile. eu parca vad ca iar ma apuca panica/disperarea si il influentez si pe el. am constatat ca in ultima vreme intr-o luna trec prin mai multe stari, in functie de perioada si eu aveam pretentia ca pot sa imi tin neuronul in frau.
aristica cred ca o sa te urmez la d-na dr H

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gliana vreau de mult sa iti spun ceva si tot uit
Am vazut ca ai o fetita. din ce am citit pe net pe la strainezi, am vazut ca se recomanda, in cazul unei paciente cu trombofilie, efectuarea analizelor de trombofilie si la rudele de sex feminin . la tine nu e ceva f grav, dar eu zic ca dupa ce te mai lnistesti, sa o testezi si pe fata ta. in cazul in care o sa vrea vreodata sa ia anticonceptionale sau o sa aiba nevoie de vreo interventie chirurgicala, sau face vreun bebe etc e o informatie importanta daca are sau nu trombofilie.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Multumesc, voi lua in calcul si asta

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani
acum sarcina in evolutie 12 saptamani cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ce sa fac? Pun bebele pe planul 2 si caut job...acum ma sacaie ca menstruatia s-a oprit...s-au pus pe capul meu toate ciudateniile, zau!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Gliana felicitari pt cocosel
pop mutantele dragi mie

Mergi la inceput

Multumesc alla[
A vent si rezultatul la dublul test si totul este bin, multumesc lui Dzeu.
Am ajuns sa ma bucur alaturi de voi la bucuriile voastre si sa ma supar cand veniti cu vesti proaste. Sunt alaturi de voi toate si imi doresc sa auzim numai de bineee.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani
acum sarcina in evolutie 12 saptamani cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

MeAlex, imi pare rau pt testul negativ, dar nu te intrista, vine si bebe. Cat desppre menstra, fiind atat de scurta, ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce se intampla.
Gliana, are dreptate Qiao in ceea ce o priveste pe fiica ta. Si eu am sfatuit-o pe nepoata mea, care are 21 de ani, sa se testeze, desi,probabil ca sora mea, de vreme ce a facut doi copii si n-a pierdut nicio sarcina, nu sufera de trombofilie ( desi, la al doilea copil a facut eclampsie, abia au salvat-o doctorii, norocul ei a fost ca a facut-o in spital, in timp ce mergea la control).
Problema nu se pune doar in cazul luarii AC,ci si in cazul in care calatorim indelung cu avionul, avem operatii, etc.
Aristica, pup pentru explicatii. Si va doresc sa reusiti cat mai curand, chiar daca va obisnuirati si cu gandul vietii in doi. Si noi ne-am gandit la asta, dar in jurul meu sunt doar femei,majoritatea mai tinere ca mine, cu bebei si ma simt atat de rau ca n-am si eu puiul meu si mi se pare total nedrept, orice spune sotul meu.

Lia, in analizele de la Fundeni, dupa LA este PROTEINA C GLOBALA, cu cut off de 0.80. Eu am 0.75, deci tot sub limita.

Alla, .

Imi spune si mie cineva daca dr U cere trimitere chiar daca esti gravida? Gravidutelor, voua v-a cerut?!

Mergi la inceput

Am discutat Deja si o sa-I facem si ei analiza pt tromboza. Trebuie sa-I fac pt toate mutatiile sau ce anume sa cer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Sara cum am scris si mai devreme, am avut trimitere de la medicul de familie, dar dr. U mi-a dat-o inapoi la plecare, deci la gravide cel putin nu cere trimitere.

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Gravidutele senioare sanatate multa voua si bebeilor si nasteri usoare si la termen!
gliana felicitari pentru flacau! Iti tin pumnii sa fie totul bine! . Noi ne pregatim pentru triplu test!
Balanta nici eu n-am ramas insarcinata decat la primul FIV, din cauza de azoospermie obstructiva la sot, dar m-am gandit ca nu pot rata sansa sa-mi fac si un test de urina inainte de beta, asa macar sa nu spun ca n-am incercat si din fericire pentru mine a iesit pozitiv! Asa ca la FIV 2 nu uita sa faci pipi pe bat inainte de beta, sigur o sa functioneze si la tine!
Aristica asa am zis si noi, ca si numai in doi o sa fie viata frumoasa, dar dupa aia ne-am ambitionat: eu sa fiu ouatoare si sa ma intep peste tot si sotul sa-si exploreze invaziv bijuteriile in cautare de zglobii, multumim Domnului c-am reusit! Sper din toata inima sa fie bine si la voi si sa se fi meritat din plin toate eforturile!
cu drag pe absolut toate fetele!

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput