Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Meli, cand mi-a trimis mesaj Cristina nu am apucat sa intru la calc ca s-a pus la tzitzi junioru meu. Poate de emotii s-au umplut de lapte si a simtit piticu . Si a stat si a supt vreo 5 minute cred, el nu prea suge asa mult aiurea in timpul zilei. Asa ca acuma nu mai curge, dar am un gol placut in stomac

La tine cred ca emotiile sunt infinit mai mari, cand stii ca ai si tu o comoara in burtica!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Sa o ajutam pe Raisa!

Aseara cand zicea Iulika de dureri, a inceput Samburel sa miste cum nu l-am mai simtit pana acum ,dar acum deja a luat-o la galop!!!

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 16+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Iulika@Bubu!!!!!!!!!!!!!!
Daniela, bine ai venit pe lume, pui mic, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri toata viata parintii tai cei minunati!!!! Hai ca esti norocoasa, ai nimerit intr-o familie superba!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Felicitari Iulika!!! Bine ai venit Daniella! Sa cresti mare sanatoasa si papacioasa, sa iti bucuri parintii tai minunati!!!!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bine ai venit pe lume draga noastra Daniella!!! Sa stii ca noi o iubim pe mamica ta tare de tot, o avem in sufletele noastre si aici te-am purtat toate cele 37 sapt si 6 zile...asa ca familia noastra s-a mai marit cu un membru! Suntem emotionate si fericite in acelasi timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sunt de-a dreptul ravasita, am dat nitel timpu-napoi si am revazut momentele incredibile ale propriilor nasteri. Incredibil!! Incredibil ce poate face natura umana.
Iuliko, felicitari pentru modul in care ai reusit sa duci aceasta sarcina, felicitari pentru puterea incredibila ce o ai, felicitari pentru optimismul tau debordant, felicitari pentru ca ne oferi incredere ori de cate ori ai fi avut tu nevoie sa ti-o dam, felicitari pentru emotia ce ne-ai daruit-o. Daniella va mosteni niste calitati extraordinare de la o mama deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Bine ai venit, Daniella !
Felicitari mamico!
Pupam cea mai frumoasa familie din toata Suedia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika, eu tot plang de atunci! Nu-mi vine sa cred ca azi-noapte la 1 eu inca vorbeam cu burtica, si acum de o ora plang de emotii uitandu-ma cat puteti fi de frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

va salut!

famelia teki ureaza fameliei Iulika numai de bine, felicitari, sa traiti cu totii sanatosi si fericiti. va pupam mult mult. pupam nou-venita si ii uram "uelcom"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Bine ai venit, Daniella! Ce frumusete ai adus in lumea aceasta si ce bucurie in inima parintilor tai! Si pentru ca asta se transmite, astazi suntem si noi un pic mai bucuroase si mai frumoase fiindca purtam in inima vestea nasterii tale! Iti dorim sa cresti minunat si sa faci lumea mai frumoasa si mai buna prin prezenta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Bun venit Daniella! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet!

Da ce, voi ati vazut deja poze cu ea? Daca da, sunt invidioasa!

Mergi la inceput