Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
Rox eu citesc ce mai faceti. Trag cu ochiu' mereu pe-aici. Dar nu prea am ce spune. Cel mare este in plin proces de potty training. Si cred ca o sa dureze muuuult. Pentru ca desi are 2 ani jumate si e perfect capabil sa faca tot ce trebuie sa reuseasca, nu prea vrea. Il pun des pe toaleta zi de zi si il las in chilotzi ziua ca sa faca pe el si sa isi dea seama, sa invete cum e senzatia, dar deocamdata tot pe el face. Iar cel mic tocmai incepe timid diversificarea. Incerc autodiversificarea sa vad daca ne aranjeaza. Lui ii place dar trebuie sa vad cat de repede avansam asa. Asa ca ma ocupa mult si sunt obosita. Si nu mai fac nimic in afara de casa-copii ceea ce e usor frustrant.
Multa sanatate si numai bine tuturor!
Mami de (28.10.2008)/unnecesarean si de (13.11.2010)/VBAC
Doina84 spune:
Roxi si eu ma gandesc des la tine, la voi dar nu mai scriu atat de des.
sper ca esti bine cu sarcina, va doresc multa sanatate....ce frumos sa dea DD ca in curand sa ti un brate un pui mic, o minune mica
imbratisez toate mamicile de ingeras
Michelle81 spune:
Doina-ma bucur ca ai scris...Vreau sa stii ca suntem aici pentr tine si ca poti oricand scrie ceea ce simti...poti scrie despre zilele mai bunicele dar si de cele in care plangi in care iti este atat de greu si atat de dor de micuta Ana.suntem aici sa te ascultam si daca putem sa te ajutam...Uite eu am avut/am o prietena Ioana care m-a ascultat mereu,mi.a scris zilnic si nu m-a lasat sa renunt....sa ajung la depresie sau sa renunt la visul de a avea un copilas.si crede.ma ca mesajele mele erau deprimante rau si totusi m.a ascultat mereu si mi.a scris si a insistat si mi.a spus de atatea ori ca va fii bine.M-a ajutat enorm de mult sa stiu ca sunt inteleasa.Ajuta sa te descarci sa scrii si sa fie cineva care sa te asculte si care sa inteleaga ceea ce simti.Este normal sa ai zile mai bune dar si mai rele in care durerea iese la suparafata.eu vreau sa te rog sa nu renunti la visul de a avea un copilas,crede-ma ca doar asta iti alina durerea din suflet.Stiu ca este greu dar vreau sa stii ca nu esti singura.noi te intelegem si suntem aici pt tine!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Alinushca-cum te descurci cu doi copilasi?cel mare mai este gelos?Sa stii ca nici Lukas nu vrea sa faca inca la olita,de stat sta pe ea dar nu face nimic,cand il intreb daca a facut ceva se ridica si spune"unde caca?".poate reusesc acum la vara sa il dezvat de pampers dar daca nu va vrea nu e nici o problema,odata si odata va fii pregatit.noi la anul cred ca il dam la gradinita.mai poveste-ne cum te descurci,cum sunt noptile zilele cu doi copilasi langa tine.poate ne pui o poza doua cand ai timp.
Babyr-ma bucur ca sunteti bine si ca micutul este in grafic.imi pare rau ca nu te simti prea bine...Ce frumos povestesti de Bianca cum spune ingerasul meu si cum pupa burtica.
Flavia-de ce nu mai scrii despre tine si comorile tale?mi.,e dor de mesajele tale.sper ca sunteti bine!astept un mesaj de la tine fie el cat de scurt dar sa stim cum mai esti!
Lau-imi aduc aminte ca ai spus ca incepi sa iti mai faci ceva analize.cum esti?cum te mai simti?
Ninia81-pe cat ai operatia sau ai avut.o deja?astept vesti de la tine!
Danangie-mamica eroina de trei baietei scumpi ce mai faci?cum te descurci?sunteti bine?
Irenecam-am vazut ca ai scris.cum mai esti? ce mai face fetita voastra scumpa Miruna?
Sunt atatea fete de care mi.e dor,de care nu mai stiu nimic...Poate intr.o zi voi avea surpriza placuta sa vad mesaje de la toate fetele.va pup pe toate!!!
irlandeza spune:
Michelle eu sunt prin zona....va citesc. Dar nu prea sunt buna la sfaturi.......Ma bucur si ma intristez alaturi de voi toate.
Si nici nu prea am noutati. Alexia e in Ro. la ai mei, ai duc dorul......vorbesc cu ea pe net zilnic si abia astept sa ne reintalnim peste o luna.
In rest sanatate tuturor.
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Michelle81 spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPILASII NOSTRII!!!SA FIE SANATOSI,FERICITI si SA AIBA PARTE INTOTDEAUNA DE TOT CE ESTE MAI BUN IN VIATA!!!
szivarvany spune:
copilasilor vostrii
De 3 zile tot vreau sa va scriu.
Am fost duminica la ZiuaIngerasilor si am trimis baloane.
Unele cu dedicatie, altele pt toti ingerasii dc-ului.
Michelle, Paula, Doina, Abrambu, Pretty, Ayla, Aida, Camy, ingerasii vostrii au primit balon cu dedicatie
Abia a doua zi mi-am amintit ca as fi vrut sa mai trimit unul, insa de emotie am uitat.
Data viitoare voi scrie din timp aici, poate mai sunt fete care nu pot ajunge la eveniment
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
cristy74 spune: