Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri25

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Paste luminat tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

PASTE FERICIT SI LUMINAT tuturor

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu din pacate nu ma simt prea bine si am hotarat sa stau acasa cu Bianca..........tati a plecat sa aduca lumnina anula asta fara noi..........il asteptam acasa in patut amandoua.....ne uitam la un film frumos.........
vroiam sa va urez la toate un Paste fericit si plin de iubire si liniste sufleteasca ma gandesc la voi toate!!!!!!!
pe toate fara exceptie!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Hristos a Inviat! Lumina si iubire fie-va viata toata!

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Paste fericit tuturor!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:

Hristos a inviat !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

off, fetelor cat de mult trebuie sa suferiti cu aceasta grea de tot incercare. cea mai grea din viata unui om. nu cred ca poti suferi mai mult decat at. cd iti pierzi copilasul.

eu nu am trecut prin asa ceva, dar in seara asta am citit prin ce treceti voi si mi s-a parut sfasietor!

doina, clujeanca de-a mea..plang mama de juma de ora de sare camesa de pe mine...of of..si eu am vazut-o pe draguta de Ana. Ma rog pentru tine sa iti dea Doamne Doamne nu unu..ci vreo 2-3 copilasi minunati sa te bucuri de ei si sa plangi de fericire. te pup tare tare. cum e la serviciu?
doina, nu mi-o lua in nume de rau..oare o discutie..sau mai multe cu un psiholog nu te-ar putea ajuta? pe langa depresia postpartum..cred ca emotional esti foarte foarte afectata de pierderea Anei.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna, am revenit si noi de la dr.
suntem bine, am crescut...avem 4.57 cm si dupa echo avem deja 11 saptamani si 3 zile........suntem mai mari decat varsta nostra!!!!!!!!!
mai mergem la 16 saptamani cand vom face triplu test si echografia morfofetala de trimestrul 2.
va pe toate!!
fug sa pap ceva ca nu mai pot de foame.....

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Felicitari Roxy, pentru pui sanatos si in grafic ! Doamne-Ajuta , asa sa fie de bine pana la marea intalnire cu voi si surioara .

Va si va pe TOATE

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput