va spalati intravaginal zilnic?
Raspunsuri - Pagina 3
jenn spune:
Incognito,dupa atatia ani stii f bine ca nu se recomanda spalatura intravaginala inainte de consult ginecologic..altfel degeaba se face lama!Nu mai zic de sex...La cabinetul ginecologic unde merg eu in Ro se da o hartiuta cu ce se face si ce nu se face inainte de un consult de specialitate...Ma mir ca tu care zici ca esti in domeniu pledezi pt asa ceva!
incognito spune:
Bineinteles ca stiu foarte bine.
(Am 16 ani de profesie-13 strict ginecologie,3 combinati cu sala de nasteri.)
Jenn,ai inteles gresit.Nu pledez pentru ceea ce spui tu ca pledez.
Nu m-am referit la situatia in care consultul ginecologic este programat.
M-am referit la o situatie surpriza care te aduce si pe masa ginecologica-daca ai avut de-a face cu spitalul,bine ar fi sa nu fi avut,daca te doare rinichiul de exemplu,chirurgul te trimite de-o vedere si la ginecolog-si pentru ca m-am legat de sex,mi se pare normal ca dupa un raport sexual,nu neaparat imediat-sperma are calitati nutritive pentru mucoasa vaginala- dar macar dimineata ce urmeaza actului sexual,cind te speli sa treci un pic si prin vagin,nu stii ce-ti rezerva ziua.
Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003
jenn spune:
Asa crezi tu,o simpla spalare externa e suficienta zic eu..si altele pe aici.Sa fim de acord ca avem pareri diferite si gata!Stiu ce zici,se urca cate una pe masa de iti muta nasul...te inteleg !Dar...riscurile meseriei!Uite ,aici nu se rade inainte de nastere,ce sa fac,sa le zic ca nu -mi place?Parerile personale sunt una,pana la urma iau in consideratie protocolul ,nu degeaba in toate cartile si toti medicii intalniti spun ca spalatura intravaginala se face doar cu indicatie.Pe vremuri se facea de catre femeile disperate sa nu ramana gravide,probabil de asta s-a perpetuat pana acum.Iar cu bagatul degetului...iar e chestie de alegere personala.Ca sa nu mai prelungim polemica,ce tie nu -ti place,alteia nu- i face!
incognito spune:
Am intrat numai sa subliniez ca nu s-a plins nimeni de mutatul nasului cind o femeie vine la consult.Cel putin eu nu am afirmat asa ceva,am spus numai ca e neplacut intr-o anume situatie,un exemplu ales la intimplare din contextul meseriei mele, banal si care nu implica boala genitala,respectiv caz ajuns la ginecolog intimplator in conditiile in care doamna respectiva avusese seara relatii intime si se spalase numai pe afara,ca sa subliniez ca personal-mie,personal-nu mi se pare tocmai in regula sa nu speli chiar niciodata si prin vagin,ca uite poti sa te lovesti si de postura asta.Si este neplacut de ambele parti,si examinator,si examinat.Si vorbesc gindindu-ma ca as fi eu in postura sa ma urc cu totul intimplator pe masa si as sti despre mine ca seara o pusei si nu ma spalai pe undeva mai in amanunt,sincer,pe mine ca om,ca femeie,m-ar stresa gindul ca ar mai fi urme de sperma prin vaginul meu.
Meseria e meserie iar riscurile nu se discuta in meseria mea,ti le asumi ca si cadru,nu te obliga nimeni,tu ai ales sa faci meseria respectiva,e de datoria ta sa ai o conduita respectuoasa,eficienta,potrivita,adaptata la fiecare situatie,indiferent de cazul ce se prezinta.
In plus,nu inteleg treaba cu -Ce tie nu-ti place,alteia nu-i face...Daca este pentru mine,consider ca nu am facut nimic nimanui in contextul acestui subiect.Am discutat numai.Si ma opresc aici.
Nu inainte de a va spune tuturor
-LA MULTI ANI,este 8MARTIE!-
Sa avem o zi frumoasa!
Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003
jenn spune:
E simplu,ce tie nu -ti place-sa nu te stii curata decat daca te speli cu degetul...alteia nu-i face-altei persoane i se pare exagerat!
XIO spune:
Cand este o urgenta nu conteaza daca femeia a facut sex inainte, daca are balega pe picioare sau daca e murdara de fecale/urina.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
floaredemac spune:
La cat de mizerabila este apa care vine la mine la robinet... mai bine raman cu sperma inauntru!!! Daca vreau sa ma spal in vagin, e musai irigatorul cu apa plata sau ceai. Daca as avea o urgenta ginecologica, nici ca m-as mai gandi la sperma din interior, si cred ca nici medicul. Adica inteleg sa se socheze daca ar gasi sirop de zmeura sau ciorba, dar la sperma nu vad de ce. Poate intentionam sa raman gravida si de-aia nu m-am spalat mai insistent, care e problema?!
Dar daca mi-as sparge capul si chiar in ziua aia urma sa imi spal parul, deci ar fi inca murdar cand as ajunge la urgente?
Cat despre mirosul de sperma la urmatorul contact sexual, nu am avut plangeri pana acum. Sigur ca ma spal, dar daca a ramas ceva sperma inauntru nu cred ca voi stramba nasul nimanui, cu atat mai putin al partenerului meu, ca doar e sperma lui pana la urma, nu?! Daca nu ii place cum miroase, sa nu mai ejaculeze si s-o tina doar pentru el!
Eu am citit ca vaginul are in medie 8-12 cm, nu mi-am masurat degetele dar nu cred ca as reusi sa "controlez" colul uterin, zau...