Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Bea, de sticla am vazut la Chicco, am si cumparat..in farmacii si supermarket-uri....Alea de la Nuk cred ca au forma diferita la tetina, din alea ortodontice, dar cred ca poti adapta, sa faci un fel de struto-camila..
Este adevarat ca cele de sticla sunt mai bune, se spala mai bine...dar sunt si dezavantaje....sunt grele...si le da de cap cand adoarme (daca tine singurel sticla, desigur)...
Astea de la dr. brown au un sistem de duze, care permit bebelusului sa bea continuu, nu tb sa dea drumul la aer....cred ca de asta nu accepta iris altele...ca nu stie sa bea altfel...se sperie cand iese aerul ala in sticla, se enerveaza ca nu-i curge, si nu stie de ce...circ.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
am gasit aici..............
http://www.organicbaby.ro/accesorii-bebelusi-accesorii-copii-c16/biberon-sticla-125ml-fara-bisphenol-p107.html#detaliiProdus
astea au asa un miros aiurea....pot sa le fac orice............tot asa miros.......si ma exaspereaza...............
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 am gasit aici.............. http://www.organicbaby.ro/accesorii-bebelusi-accesorii-copii-c16/biberon-sticla-125ml-fara-bisphenol-p107.html#detaliiProdus astea au asa un miros aiurea....pot sa le fac orice............tot asa miros.......si ma exaspereaza............... Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Foarte bune par...super...
Si, daaa, alea de plastic miros acru...Eu inca le sterilizez, din cauza mirosului...
Ivan bea cu tetina din aia turtita?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Bea, de sticla am vazut la Chicco, am si cumparat..in farmacii si supermarket-uri....Alea de la Nuk cred ca au forma diferita la tetina, din alea ortodontice, dar cred ca poti adapta, sa faci un fel de struto-camila.. Este adevarat ca cele de sticla sunt mai bune, se spala mai bine...dar sunt si dezavantaje....sunt grele...si le da de cap cand adoarme (daca tine singurel sticla, desigur)... Astea de la dr. brown au un sistem de duze, care permit bebelusului sa bea continuu, nu tb sa dea drumul la aer....cred ca de asta nu accepta iris altele...ca nu stie sa bea altfel...se sperie cand iese aerul ala in sticla, se enerveaza ca nu-i curge, si nu stie de ce...circ. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
draga de ea.................
pai inca se incapataneaza si ii place tare bine sa ii tin eu sticla, si el in timpul ala sa imi mangaie mainile, cu care tin biberonul............:)
asa ca.........nu stiu ce sa fac.........
am sa incerc sa iau una..sa vedem cum ne descurcam.........
la noi iese aerul daca desfiletez un pic capacul ala sau cum se numeste, inelul............
si da, scoate sunet, dar nu il deranjeaza.............
sa vedem
ale1212xa spune:
neatza,
nyny multumim de cafea
LA MULTI ANI IRINA
arwen am citit si eu mailul, trist...
tot ce sper este ca tot raul prin care ai trecut sa fie tot raul pe care il ai rezervat in viata si de acum inainte sa ai parte numai si numai de bucurii
un we minunat sa aveti..la Cluj e grindina
ma duc si eu sa fac o cafea
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Foarte bune par...super... Si, daaa, alea de plastic miros acru...Eu inca le sterilizez, din cauza mirosului... Ivan bea cu tetina din aia turtita? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
cu din asta
http://www.bebestore.ro/alimentatie/tetine/tetine-silicon-curgere-medie-2-buc-blister-primii-pasi.html
oare se poate pune din asta?
inca de celalat nu am incercat.........o sa incerc
bubu_bu spune:
buna dimineata!de cafea!
la multi ani irina
eu nu am intrat de ieri.....am fost cu prietenele in oras......si relax scrie pe mine....tot ce am putut citi..este ca tomaca a reusit sa i-a legatura cu arwen....am citit mail......offff ai patimit nu gluma.....eu nici nu stiu ce sa zic,ma depaseste......doar ca sunt cu sufletul alaturi de tine si de darius....si ma rog sa fiti bine!
ma duc sa mai citesc
o zi frumoasa tuturor
mamidepuiuti spune:
neata buna,multam frumos de cafea
irina
sa cresti mare sanatoasa,desteapta,frumoasa si dansatoare,altfel spus,sa fi ca si mami! sa iubesti mult pe mami si tati!
arwen...ce pot sa spun......greu ai fost incercata deja de viata...sper ca dumnezeu sa-si intoarca fatza spre voi!
mami de Alex si Radu
nyny spune:
Bea eu la capitolul biberoane sunt pe langa. Eu am avut numai de la Avent si la Mara si la David. Copii le-au acceptat din prima. N-am avut probleme. Mi-au placut pt ca au tetine in functie de varsta. Le folosesc doar pentru lapte. Apa le dau din cana cu pai. La inceput avea doar Mara, dar cand a vazut-o David a cerut si el. .. asa ca i-am luat si lui una. Cand bea Mara apa, bea si David. Sunt asa haiosi amandoi cu paiele in gura
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna,multam frumos de cafea irina sa cresti mare sanatoasa,desteapta,frumoasa si dansatoare,altfel spus,sa fi ca si mami! sa iubesti mult pe mami si tati! |
Subscriu si eu...ca tare frumos ai urat, si colorat!