Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si restantzele mele.....

LMA IOANA de mandruta!

LMA ARRYA de annais!

LMA SEBASTIAN de evyme!

LMA DANIEL de onitza!

Sa fitzi sanatoshi si norocoshi de-a lungul intregii vietzi!

Daca am sarit pe cineva, rog pt iertare... Nu verific decat prima pagina curenta din cauza deficitului de timp liber...

Mergi la inceput

arwen Iubeshte-tzi in continuare copilul asha cum ai facut-o pana acum... si ai sa vezi mereu partea plina a paharului... Te admir pt maturitatea ta in gandire la varsta ta... Sfaturi nu sunt in masura sa-tzi dau, vorbe bune ai primit de la mamicile din gashk noastra care se exprima mult mai bine decat mine...

Mergi la inceput

"Cum erau crescutzi copii odata" nu are cum sa functzioneze in contextul actual...decat poate la tzara sau in comunitatzi mici si unite, unde cel putzin materia prima pt alimentatzie se produce in curtea proprie... Binentzeles ca nici exagerarile din epoca" bio" nu mi se par ok. Parerea mea ca ideala ar fi o cale de mijloc, nici prea "industrializata sau rafinata", nici prea "naturala"...

Mergi la inceput

V-atzi prins ca iar sunt la birou, de bananai pe aici, nu?

Acum ma apuc si de treaba, ca nu mi-s patroana...

O duminica linishtita sa avetzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata la amiaza si de la noi!!!!

iar ma minunez....nu stiu ce-am facut sau n-am facut, ca azi-noapte mi-a dormit copilu ca un prunc, neintors de la 10 pana la 5....am inceput la culcare sa ii arat un plushat(un motan garfield) pe care-l stie de mic, sa-l asocieze cu somnu si poate, in timp, o sa adoarma si singur...ca vad ca la tzatza incepe sa fie mai rar, bea oricum un bibe de LV. asa ca pot spune ca-s pe ultima suta de metri cu alaptatu. parca ma incearca o nostangie totusi.....m-am simtit ciudat si cand i-am dat cantarul.....am baiat mare deja..............

vai, atat ma umple de fericire, ca ma gandeam ca daca as fi pe deplin constienta de toata dragostea mea pt el si de toata fericirea de a-i fi mama si de a-l vedea cum rade si cum se uita la mine ca si cum doar eu contez pt el, cred ca inima mea ar ceda, nu ar fi capabila sa reziste....

acum imi scoate din gunoi hartii mototolite(oo, alexutza....sa mori, nu alta, nu?)....servetele....un scoch facut ghemotoc care i s-a si lipit de mana...de tot rasu, ca-n reclama aia cand nu pot aia sa-si dezlipeasca pachetu de tigari din mana...bai, uite ca a reusit...si-a folosit cealalta mana si l-a dat jos....

o zi frumoasa sa aveti si pufi cuminti!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dragelor
fica-mea s-a chinuit tare, dar pana la urma a reusit sa-mi tranteasca laptop-ul jos si sa-l resolve de tot, so ma voi chinui de pe tel un timp ..
Nyny de cafeluta , distractie placuta la shopping !
Ana ce bine ca poti sa- l intarci usurel, la noi cred ca se va impune o metoda drastica
trimit atat, si revin
o duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am putin timp liber, Dani doarme, parintii mei au plecat prin vizite si sotul sa isi spele masina.

ARWEN, Doamne, Doamne, prin ce ai mai trecut. Pe langa toate sfaturile primite de la fete, tu trebuie sa iti urmezi inima. Ca noi zicem sa te impaci cu mama sau nu, ca noi zicem una sau alta, tu trebuie sa faci ce simti. Ai zic ca ti-ai sunat mama, i-ai cerut ajutorul intr-un fel sau altul si nu ai primit nimic....poate inca nu e momentul.....poate ea inca nu a ajuns la acel moment in viata cand realizezi ca familia si copii tai si rudele tale sunt cele mai importante, ca greselile vietii pot fi iertate si ca poti sa te intorci catre cei dragi si sa le ceri iertare....poate inca nu e timpul pentru ea. Dar va veni o zi cand isi va da seama ce a pierdut, ca v-a pierdut pe tine si pe sora ta. Of. Imi pare rau ca sunt oameni care isi pot lasa copii sa ii creasca altii....cat chin, trauma si vieti grele....Capul sus, ia-l pe Darius in brate si pe tati de Darius de mana si mergi pe drumul tau mai departe. Daca este dragoste si intelegere la voi acolo, toate se fac.

BEA, al meu mananca doar din Nuk cu tetina de cauciuc, galbena. De silicon nu a vrut niciodata. Nu am inteles bine de ce cauti sa schimbi tetinele si biberoanele....dar probabil ai tu un motiv.

Si acum sa va zic...a fost extrem de greu 2 sapt fara Dani, ne uitam la toti copiii pe care ii vedeam in jur, ne uitam la poze cu el si evident, sunam sa il auzim de nspe ori pe zi. Doar atat va zic, ca e relevant, factura telefonica pe 1 sapt plecat din tara era, la intrarea in tara, 596 de euro. De aici deduceti voi ce si cum.
Ne-am mai incarcat si noi bateriile, adormeam la 9 seara, mancam bine, skiam cam 5-6 ore pe zi, apoi piscina - ce au aia acolo...n-o sa avem noi in nspe ani, am vizitat Salzburg si Innsbruck, am fost la muzeul Swarovski, de langa fabrica de cristale, super fain acolo. Evident ca nu poti pleca de acolo fara sa iti iei o cat de mica pietricica , iar la intoarcere ne-am oprit in Parndorf. Eu am tot auzit de outletul asta, dar nu am ajuns niciodata. Am stat 5 ore si nu am reusit sa imi iau decat un tricou de la Nike si o geaca de primavara. Iar barbata-miu....camasi, tricouri, pantaloni, iar camasi, iar tricouri, haine lui Dani, o tona....io...niente. Nu s-a potrivit data asta sa imi iau nimic. Cumva imi pare rau. Aveau reduceri de 80% la Escada, am probat vreo 2 costume si o hainuta de stofa, ba imi era mare, ba croiala era ciudata, ...nu s-a potrivit.
Am dormit in Timisoara la o prietena care are fetita nascuta la 7 zile dupa Dani....asa o finuta si o draguta....ca fetitele...
O sa pun si poze maine, de la servici.
Am citit capitolul asta, poate apuc maine sa mai citesc.
Va pup.

Acum ma gandesc cum sa il sarbatoresc pe al meu sot, ca face 34 de ani pe 16 februarie. 34....de gandeam azi dimineata....a trecut juma de viata. O sa avem 51 de ani cand va avea Dani majoratul....deja prea batrani.....cum sa mai facem un copil, cand? Sa avem 60 de ani cand o avea el 20? Diferentele prea mari ....generatii prea departate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

BF, sa va fie de bine excursia. cu tot dorul de copil, bine ca ati reusit sa ba simtiti bine si sa va relaxati. na, uite ca se poate! si ce zici tu acolo, de varsta la care nu prea iti mai vine sa ai inca un copil....n-ar fi neaparat un motiv, ca oricum daca e sa fie prapastie intre generatii e si la 20 de ani diferenta. tot vei fi "un-cool" la un moment dat. tatal meu avea 39 de ani, iar mama 32 cand m-am nascut eu si n-as zice ca am simtit treaba asta. totul depinde de firea omului, iar sa spui ca la 51 veti fi deja prea batrani, cred ca exagerezi putin, nu?

uite ce fac eu intr-o superba zi de duminica.....copilu doarme.........iesim noi mai incolo.....ma rasfat si eu, ca de mult nu am mai taiat frunze la caini.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

accidentele... de regula inseamna ceva...

ze bookul zice povesteste asa:

cica un tip a avut 3 accidente de masina in decursul a 2 saptamani, il lovea tot timpul cineva din spate... din cauza vitezei mici cu care circula... luat la intrebari despre "circumstante", daca nu cumva se misca mai greu si in alte domenii, "luminat" a exclamat: Da, nevasta-mea! reticent la servici nu se putea hotara in privinta unei promovari si nevasta-sa il tot impingea de la spate sa ia odata decizia... a cantarit situatia, a luat decizia corecta si lucrurile au mers pe fagasul lor normal, si nici un accident de circulatie de atunci...

Acum nu stiu cum poti sa aplici chestia asta la bebei.. dar m-a surprins o chestie... Elena ii flutura o chestie de lemn cu colturi prin fata nasului, o arunca si prindea si i-am zis: "vezi ca il lovesti!" si n-am terminat bine vorba ca babah ii cade chestia in cap, adica nu cade simplu, o scapa Ela in capul lui (accidental!)...

larisel, tu spuneai ca ai luat o gramada de masuri de protectie si siguranta si totusi asta nu le scuteste de mici accidentari... ar putea fi o cheie de interpretare, teama ta excesiva reverbereaza in aer... o idee...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Chiar nu cred ca se poate aplica morala de mai sus la copii de 1 an... Si clar noi (supraveghetorii) suntem responsabili... Doar ca eu una nu vreau sa previn cu orice pretz... De exemplu le-ash putea pune in patutz si sa-mi fac treburile, dar nu e ok nici asha... Oricum mai mereu le supravegheaza cineva, foarte foarte rar se intampla sa fie singure. Cum a fost cand a cazut Nataly... Eu in bucatarie spalam vase, babi la toaleta, tati la pc... teoretic eu eram prin preajma dar nu cu ochii direct pe ele. Nataly se juca frumos in pat, efectiv nu shtiu cum a zburat pe spate...cert e ca daca eram langa ea nu se intampla (o prindeam sau o vedeam ca sta sa cada). Celalalt accident (cu taburetul) s-a intamplat sub ochii noshtri... Eu chiar nu sunt grenul excesiv de ocrotitoare si prevenitoare, am zis ca iau masurile general-valabile...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

exemplul ala era pentru ... demonstratia la ce nivele se intampla cauzalitatile... dincolo de perceptiile imediate, dincolo de explicatiile logice... si copiii sunt mai susceptibili la asa ceva pentru ca se spune ca ai ar fi intr-o stare permanenta alfa... adica tot ce vad, aud, simt se duce nefiltrat in subconstient...

n-am zis ca ar fi anume asa si nu altfel, circumstantele pot fi multiple, doar voi le cunoasteti in detaliu, cineva din afara se poate da cu presupusul doar si tot va fi pe langa...

si am terminat cu psihologizatul, las "scena" profesionistilor...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

BF, sa va fie de bine excursia. cu tot dorul de copil, bine ca ati reusit sa ba simtiti bine si sa va relaxati. na, uite ca se poate! si ce zici tu acolo, de varsta la care nu prea iti mai vine sa ai inca un copil....n-ar fi neaparat un motiv, ca oricum daca e sa fie prapastie intre generatii e si la 20 de ani diferenta. tot vei fi "un-cool" la un moment dat. tatal meu avea 39 de ani, iar mama 32 cand m-am nascut eu si n-as zice ca am simtit treaba asta. totul depinde de firea omului, iar sa spui ca la 51 veti fi deja prea batrani, cred ca exagerezi putin, nu?

uite ce fac eu intr-o superba zi de duminica.....copilu doarme.........iesim noi mai incolo.....ma rasfat si eu, ca de mult nu am mai taiat frunze la caini.

_

si mie mi se pare irelevanta chestia cu generatiile... oricum vor fi diferente, oricum copilul va gandi altfel, oricum vom fi pentru ei niste babalici... ca doar n-om sa mergem impreuna la disco... rigiditatea varstnicilor vs prospetimea si rebeliunea tinerilor e o dilema veche de milenii...totul e sa nu ne piarda prea curand si sa fim sanatosi ca sa nu se chinuie ei cu niste parinti bolnavi... altfel, eu personal incurajez nasterile si la 40 de ani (pt femei)...pentru barbati nu prea exista limite de varsta (ceea ce e o nedreptate)

Mergi la inceput