Puiuti de Sept-Oct 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor o intrebare care ma doare si nu stiu ce sa fac ...

As vrea sa trec sa iau vitamine prenatale, insa am vazut ca au 4mg acid folic.. eu in prezent iau 5 mg... nu as vrea sa le suprapun ca nu cumva sa iau acid in exces... Dr de familie a zis sa mai astept 2-3 sapt cu vitaminele , si sa ma axez pe acid ca e mai important.. insa cu atatea viroze as vrea sa ma vitaminizez putin.. Pe gine imi e jena sa il deranjez cu atat.. voi cum procedati?

Si inca o intrebare: dublu test se face pe nemancate? parca am inteles cand mi-am facut programarea ca pot manca, insa nu mai stiu sigur..

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Eu sunt suparata. Azi dim dupa ce am urinat am simtit ceva cald. Cand ma uit in toaleta cateva picaturi de sange.Acum e sange rosu, nu maro. Dr. din braila e la un curs saptamana asta. Astept sa se faca macar 8.30 s-o sun pe cea de la cta. Offfff.

10+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata fetelor. Eu sunt suparata. Azi dim dupa ce am urinat am simtit ceva cald. Cand ma uit in toaleta cateva picaturi de sange.Acum e sange rosu, nu maro. Dr. din braila e la un curs saptamana asta. Astept sa se faca macar 8.30 s-o sun pe cea de la cta. Offfff.

CAMADY nu te ingrijora mai mult ca-ti face rau. Iti tin pumnii sa fie bine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Camady nu te necaji , vei vedea ca totul e bine.. Imi povestea mama ca insarcinata cu mine sangera mereu, daca mergea prea repede si obosea, daca ridica ceva de jos, din senin cand ii era f rau.. ea a stat in spital 4 luni din 8 ( sunt prematura), 2 sapt era acasa, 2 internata cu perfuzii ... Si iata-ma mare .. Sa avem Credinta si vei vedea ca totul va fi bine

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de incurajari. Asa cu perfuzii si numai in spital am dus si prima sarcina. Exact la fel cu sangerari. Dar nu pot sa nu ma ingrijorez. Plus doamne ca am si un serviciu..............La ora 12 plec la cta. Ma asteapta dr. la ora 3. sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

BUNA dimineata fetelor vad ca nu sunt singura matinala multumesc de raspuns chiar nu stiam ca asa se cheama in Romania eu am facut testele astea aici sunt obligatorii si sunt gratuite la rubeola mi-a iesit ca am avut-o si ca amm anticorpi doar testul toxoplasmoza nu si trebuie sa stau atenta sa nu mananc carne cruda fructe de mare oua crude salam chestii de astea fructe nespalate si dezinfectate salata sa nu am pisici in casa(si nu am cu toate ca mi-ar fi placut)si cam atat.Pe o parte e cam rau ca nu am avut toxo ca trebuie sa ma feresc de unele lucruri de ex.ieri la supermarket erau niste capsuni asa de frumoase si nu m-am putut abtine sa nu fur una si sa o mananc asa nespalata am sters-o un pic si gata era prea mare pofta si stiu ca se zice ca nu trebuie sa furi in timpul sarcinii ca ii iese la copil semn la nastere deci daca ii iese o capsuna stiu de unde e m-am cam abatut de la subiect.In fine merci de raspunsuri fetelor voi ce uleiuri/creme folositi pt vergeturi?Eu am auzit ca uleiul de migdale ar fi ff bun pt prevenire ..si apropo vazand ca sunteti asa matinale si voi aveti cumva insomnii ca mine ca eu de la 5 sunt treazaCat am mai scris..va pup pe toate o zi linistita
CAMADY iti tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=161188&REPLY_ID=6669988
Camady, sper din suflet sa fii bine. Anunta-ne cum aflii ceva. Dc doctorul tau nu e ma gandesc ca ai putea merge la urgente la ginecologie.Ai grija de tine! ITi tinem pumnii!

11 saptamani+

Mergi la inceput

Intr-adevar dr. meu din Braila nu e. E la un curs toata saptamana asta. Cea de la C-ta e o draguta, imi raspunde mereu la tel.,indiferent de zi si ora, dar saraca nu poate sa-mi dea tratament prin telefon.
Fac precizarea ca dr. meu chiar daca era in Braila nu raspundea la tel. si daca se intampla ceva dim. poti sa-l gasesti la maternitate, dar daca se intampla ceva in afara orelor de program ............de asta am ales sa am si un alt medic care macar raspunde de cate ori am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

camady, la ce doctor mergi in constanta?

11 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

off Camady, macar nu te sperii asa, nici nu ai de ce pana la urma, stiu pe cineva care a avut sangerari mari , nu asa, ca la menstra, iti dai seama,si nu a patit nimik bebele,acum e ditamai fetita de 4 anisori...
doar tre sa te vada dr si sa fii linistita
Eu in schimb sunt cam speriata, nu stiu ce tot am de o sapt, mi se pare mie ca nu prea mai am simptome,azi dim de ex mi s-au inmuiat si sanii , sper sa fie ok,asa probleme si ganduri negre imi fac...

11+

Mergi la inceput