Calendarul gradinarului vesel (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tala, multumesc de lamuriri, am sa pun si pufuletii tot weekendul 5-6 martie, odata cu semintele de rosii.
Vinetele le-am pus direct in paharele de turba - am mai folosit si anul trecut si au fost foarte ok, rosiile la fel o sa le pun.
La vinete cel putin, dar si la ardei, ca ambele specii nu prea suporta repicarea, paharele de turba si pastilele de turba sunt foarte bune - eu am fost mai migaloasa si am pus cite o saminta/pastila - rata de rasarire e pina acum de 90%...
Ieri am facut din nou ordine prin plicurile cu seminte - am sortat si plicurile cu rosii - anul asta, cum spuneam, am sa incerc mai multe soiuri sa vad si cum le merge si ce gust au - va zic maine exact ce si cum am sa plantez .

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tiii, acum m-am dumirit eu ca pastiele de turba au fante in care se pun samante, merci Tala pt explicatii. Buna treaba cu ele. Dupa ce cresc plantele trebuie mutate in pahare de turba si abia mai tarziu date afara in gradina, corect?
gogosel, prefer sa dau ciuperca din mana in mana. Tu locuiesti f departe, dar chiar si in Ro fiind, nu as trimite cu posta caci nu stiu daca rezista la transport.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Gabriela, eu am pus mai multe sa fiu sigura ca-mi rasar (si au rasarit toate!)
Liviana la pastilele de turba nu mai trebuie sa muti nimic, decat direct in curte. Bine, asa s-ar putea face si cu paharele de plastic (sa fie mici si sa semeni doar o samanta).

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Buna fetele,
am fost harnicuta: mi-am repicat rasadurile (a se intelege smuls ce era in plus) si le-am pozat sa vedeti cum arata.

https://picasaweb.google.com/liviana75/Iarna2011#5577587869740907346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Buna fetele,
am fost harnicuta: mi-am repicat rasadurile (a se intelege smuls ce era in plus) si le-am pozat sa vedeti cum arata.

https://picasaweb.google.com/liviana75/Iarna2011#5577587869740907346

deci le-ai rarit
Oare de ce mie nu-mi infloresc kanchoe-le?

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Tala, probabil ceva nu ii place, Kalanchoe iubeste lumina si apa, sau poate va inflori mai tarziu. Daca vrei iti mai dau de la mine caci le-am inmultit parca prea mult.

Mergi la inceput

Liviana - spor la rasaduri in continuare!! Ce imi place trandafirul japonez; la mine kalanchoe a inflorit pe la inceputul iernii, acum e in repaos de flori...

Simbata nu am mai avut rabdare si am mai pus niste rasaduri - de panselute si de coriandru. In fiecare dimineata verific rasadurile de ardei si de vinete, tare greu mi se pare ca cresc... Abia astept weekendul ca sa pun si eu rasadurile de rosii!
Sa va mai zic ca iarasi toata gradina e plina de zapada?? Si nici un semn de primavara, cel putin dupa prognozele meteo de la TV...

Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Intrucit azi e prima zi de primavara (cel putin calendaristic ) va urez multa caldura in viata si mult spor in gradina !!

Poze

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

leeloo!O si din partea mea! Chiar daca afara nu e soare macar in suflet sa il aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Azi la noi e soare! In we sper sa incep si eu actiunea rasaduri, vine sotul cu pamant (cum suna asta!!!) Pentru vremea de a noi nu-i tarziu.
Semnalez ca a aparut un loc nou de unde se pot comanda seminte,(la Adinuca) ingrasaminte, stimulatori eco si nu numai, unele poate-l stiti deja.

Mergi la inceput