Calendarul gradinarului vesel (17)
Raspunsuri - Pagina 10
canuta-om-sucit spune:
Nu mai tin minte! Dar sa stii ca fac si eu testul cu apa, cele care se duc la fund sunt bune cele care plutesc, nu.
Si eu mi-am adus anul trecut coropisnite cu ceva gunoi de grajd. Am scapat doar cu niste bobite albastre ce le-am cumparat de la magazine de specialitate. Bobitele le puneai in santurile sapate de ele si dupa ceva timp le vedeam cu burta in sus. Imi era frica de caine sa nu le manance dar nu s-a atins, a mirosit si atat.
allisi spune:
va salut gradinareselor.mamica Gabriela ti-am vizitat cateva din pozele tale cele cu casa ta, gradina ta totul ff frumos.sa va bucurati de tot ce aveti.As vrea sa te intreb cat ai dat pe aceea scoarta de copac.astept un semn.o primavara superba
olympia spune:
Roli, dracena, azalee, papirus... Noi le avem spre nord. Azaleea-i mai delicata, papirusul vrea multa apa, dracena e chiar comoda la ingrijit.
leeloo2004 spune:
Alissi - daca pe mine ma intrebai, nu mai stiu cit m-a costat...stiu ca a fost destul de scumpa, dar este un sac foarte amre (abia l-am carat de la magazin in portbagaj...) si mai am din el si acum. Cred ca trebuie urmarit si cind sunt promotii ca sa o gasesti la un pret mai bun...
Eu simbata am plantat 19 cuiburi de mazare, asa ca mi-am luat si de grija asta! M-am uitat prin toata curtea si mi-au rasarit - e drept ca inca modest - cam toate bulboasele - ghioceii sunt inca semeti, se ghicesc si mugurii la forsithya, liliac si la salcii... Ma astept sa aiba o crestere mai accelerata zilele urmatoare - am inteles ca in weekend o sa fie temperaturi de peste 12 grade!
Edit - am adaugat la semnatura albumul cu gradina mea si am adaugat citeva poze facute simbata - cu ghioceii, zambilele si citeva lalele ce stau sa rasara...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Gata si semnatura noua!
Poze
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Sense spune:
La Multi Ani , sa fiti iubite si frumoase ca florile pe care le ingrijiti cu atat drag.
O primavara frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI frumoase doamne!!!!!!
Poze
Gradina mea
John D. Rockefeller, Jr.
alintaroma spune:
Pentru toate gradinaresele mele dragi.
La multi ani si sa fiti iubite o mie de ani!