Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.

Poftiti la mic dejun si cafeluta(pt cine serveste). Am pregatit croisante, senvisuri, omleta, ceai, compot si ce va mai pofteste inimioara.

piciul meu a facut in asa fel incat sa nu ma mai lase sa dorm, dar sa doarma el. Stie el cand nu tre sa mai doarma mami, dar nici sa pape nu prea o lasa.
Nu avem momentan colici, dar avem chef de panarama. Nu vrem sa dormim, dar ne place sa ne miorlaim, daca am sta la mami in brate tot timpul ar fi perfect.

Felicitari Sherbi!!!
Felicitari Iubita!!!

si

Hai De_ea!!!

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

buna dimineata
felicitari proaspetelor mamici si tot binele tuturor bebelusilor
bebelusa va faceti bine cat mai repede
tunde,asteptam poze cu sonia diana
fluturas,foarte frumoasa printesa ta cu ochi negri
am mai vazut poze noi cu bebelusi de angie,babyleks,missexy,sunt toti nemaipomeniti
Al meu face astazi o lunita,nu pot sa cred ce trece timpul,asa ca, felicitari si celorlalte mamici ai caror pui fac astazi o lunamissmj,bebycry,aditac,vasilasanita,sa ne traiasca sa ne bucuram de ei
Noi am profitat toata saptamana de o vreme f frumoasa si am iesit la plimbare si cate 3 ore pe zi,am fost si in mol(pfffffff,alta viata sa iesi putin la schoping),bebele s-a comportat exemplar,a dormit non-stop.
Am o intrebare pt fetele care dau LP;cum procedati cu incalzitul apei si racitul laptelui ca eu pana incalzesc apa,pana racesc lapticul ma stie tot blocul din cauza tipetelor lui,nu ma misc cum trebuie
Sunt si putin trista,maine pleaca mama de la mine,a fost asa bine cu ajutorul ei,super.....din pacate pleaca ea si vine soacra,sper sa fie la fel de bine
Va pup ca s-a trezit

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Laura pentru papica si unul mai mare pentru pitic smecher.

Eu nu am noutati, mandra sta bine la caldura si eu am o depresie uriasa cand vad ca toate nasteti , dar ma bucur ca in sfarsit va tineti comorile in brate.

Deea ceva noutati, ne tii in suspans de ieri.

Hai DEEA
Hai MEDEEA, pui mumos

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!!

Am intrat sa vad vesti de la Deea dar nimic....

DEEEEEAAA, DA UN SEMN, FATO!!!

HAI, DEEA!!!
HAI, MEDEEA!!!
NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA!!

Se pare ca pana la urma nu ne intalnim in maternitate...dar sanatoase sa fim cu toate!!!

FELICITARI, IUBITA_2007!!

BUN VENIT SI TATICULUI CURAJOS!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+1z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

alinush, mami, nu fii suparici. nenascuta nu ramai, ia sa vezi ce repede trece timpul pana la marele eveniment. asa gandeam si eu, ca mai am o vesincie, si uite ca mi-a sosit clipa cea mare si frumoasa.
mai ai putin, putin, putin.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Noi suntem bine astazi, aseara am avut repriza de bocit, m-am ciondanit cu al meu si nu a stat la baita, m-am enervat rau.dupa ce ca toata ziua sunt singura in casa, nu va am decat pe voi si telefonul, nici nu a stat cu noi la baie,am luat foc, si el s-a dus in dormitor si s-a culcat.i-am zis, macar in liberul lui sa stea mai mult cu noi,in rest il inteleg ca merge la serv si e si el obosit,are si ture de noapte.am plans rau de tot, mai rau plangeam de ciuda ca stiam ca ii dau starea baiatului..dar nu puteam sa ma opresc. si am tot plans in reprize pana la miezul noptii.s-a trezit si sotul si am stat de vorba pana pe la 2.00, m-a calmat, dar din pacate nu s-a incheiat cum se incheia de obicei...cu . bine ca mi-a trecut , nu mai bocisem atat de o gramada de timp.dar nu ma puteam calma,pur si simplu imi curgeau lacrimile...Doamne...gata.
multumesc jasmin , felicitari si tie, si tuturor fetelor care implinesc astazi o lunita de cand sunt mamici !
ce repede a trecut 1 luna...nu-mi vine sa cred !
loutzy multumim pt micul dejun,ce fata harnica !!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Pupici si de la noi!
N-am reusit deloc zilele astea sa mai scriu si eu cate un rand macar. Si ce multe aveam de adaugat... Acum am recuperat tot ce ati scris.

Macar sa felicit si eu din inima mamici eroine ca TUNDE, DOLORESS, SHERBI. Ce tare m-am bucurat pentru voi. Mi-ati facut pielea gainii cand am vazut titlul. Sa va bucurati de pui mici si dulci. Sa fie sanatosi si voinici!!!
Bineinteles felicitari si Iubita_2007! Sa ai un bb sanatos.

Din ce-mi aduc aminte:
*lasati buitele/ cosurile la bb. Trec singure. Am trecut si noi prin etapa asta, am citit pe net, am intrebat... au trecut singure-singurele!
*am luat si noi wrap - e super pot zice. Doarme cateva ore bune in el... eu spal vase, dau chiar si cu mopul/ aspiratorul, ma spal pe fata/ dinti... merg chiar sila toaleta la nevoie. La inceput nu vroia sa stea deloc in el si parca ma ofticam de banutii dati aiurea pe o bucata de material.
*Ralu imi pare rau de raceala Nataliei. La noi nici acum n-au trecut mucii complet. Noaptea mai scot o data, de doua ori.
Dupa cum itizicea si Lili probail o si doare/ deranjeaza ceva. Nu e chiar normal sa doarma asa putin. Cred ca esti chiauna de tot.

Bb Patrick doarme cateva ore bune pe zi (destule) si noaptea cu o trezire, maxim doua. Am scapat de colici (va compatimesc oricum ca stiu cum e), nu-i mai dau nimic si nici nu mai plage de burtica.
Ieri am facut si vaccinul de 2 luni - i s-a inrosit putin piciorusul aseara, proabil ca si durea ca a plans ceva timp, am pus comprese reci si a trecut. M-am bucurat ca n-a facut temperatura.

Tot ne chinuim cu unghiutele de la picioare, inca e rosu acolo. Am luat legatura cu un de deramatolog din Buc, ne-a dat o combinatie de creme sa dam acolo, sa cedeze putin. Mergem oricum sa-l vada cand venim pentru botez, in jur de 1 martie.

Am ramas momentan fara laptop... am varsat ceai pe tastatura si sotul a vrut s-o usuce cu foenul sa nu o mai desfaca. Doar ca a dat temperatura la maxim si a cam topit cateva taste. Acum suntem buni de cheltuiala aiurea. Pana una alta ma strecor printre jocurile sotului sa va mai citesc si sa mai scriu ceva de la calculatorul lui.

Cam atatea-mi amintesc acum. Va pup dulceeee pe toate burticile, toti buburuzii si toate mamicile!

HAI DEEA!!! SA AI O NASTERE USOARA!

P.S. M-am minunat ce puiuti scumpi am vazut in poze!!! M-am indragostit iremediabil!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetele...o intrebare:

se vede semnul de la vaccin pe bratul copiilor?( vaccinul de la nastere) La a mea nu se vede nimic! Nu i-au facut oare vaccin in mana sau nu i-a ramas semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata,
La

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

La multe lunite / ani puiutilor ce fac o luna azi...sunt vreo 5 am vazut..

noi ne laudam cu mucisori, o groaza, nush de unde....in afara de sterimar si ser fiziologic....sa i mai dau si altceva???

missmj, s a acumulat si la tine, oboseala, stress...eu am plans aproape zilnic 3 sapt dupa ce am nascut...din diferite motive, e bine sa te descarci cateodata

si Eva mea are puncte albe si bubite mici rosii

o zi buna tuturor

Mergi la inceput