Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DEDICUT, ti-am trimis PM!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

maimutzica.... inca nu!!!! eu o duc de ceva vreme cu simptomele astea :(
am nr de tel a lu' ziki...o anunt pe ea....in caz ca nu nastem de o data

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 5 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Shines,
Nu te supara din atata lucru. Nu cred ca a vrut nimeni sa faca o aluzie catre tine sau sa te jignasca intr0un fel.
Cum ai spus si tu si si alte fete, sunt organisme care pot si organisme care nu pot. Nu are legatura cu vointa, comoditatea sau gandirea si comportamentul nostru. Fiecare din noi face ce considera ca este mai bine pentru copilul ei, Alaptarea in general e un subiect spinos. eu una recunosc cinstit ca din comoditate as fi tentata in fiecare clipa sa ii dau lapte praf pentru ca ma innebuneste cu somnul. nu am mai dormit mai mult de 2 ore la rand de peste o saptamana. si cum u reusesc sa ma odihnesc sunt iritata si irascibila si bomban in sinea mea o gramada. daca nu ar fi sotul meu si mama mea, as fi renuntat pana acum chiar daca stiu beneficiile teoretice ale laptatului matern.
Stii, eu sunt si zaacita cu pisici, care le primeste in dormitorul n care sta copilul cateva ore pe zi sub supraveghere. Pentru multe persoane asta e de neconceput. pentru mine care am avut animalute de cand ma stiu si care am regretat din suflet ca nu am avut ocazia sa stau la tara nici macar vara, sa ma joc in tarana, sa alerg gainile, sa cad din copaci, sa trag matele de coada si sa imi impart mancarea cu catelul...pentru mine a absolut normal sa am mate in casa si sa ii obisuiesc impreuna atat de repede. Si pe forum au rectionat cateva persoane ca nu e bine ceea ce fac, am raspuns ca apreciez grija, dar consider ca stiu ce fac si ca nu sunt inconstienta.
Asa si tu. Nu ar trebui sa te ataci de una singura. Ai fost sprijinul multor fete de aici, ai o experienta bogata si vii cu sfaturi deosebit de utile. Te rog sa te mai gandesti si sa nu ne parasesti doar pentru nite vorbe.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ralukara...nici nu am spus ca s-a facut aluzie la mine sau ca am fost jignita/atacata personal.
Nu s-a pomenit nicaieri numele meu incat sa ma simt ofensata. Era vb de mesajele la modul general..care bat catre mai multe persoane.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ralukara...nici nu am spus ca s-a facut aluzie la mine sau ca am fost jignita/atacata personal.
Nu s-a pomenit nicaieri numele meu incat sa ma simt ofensata. Era vb de mesajele la modul general..care bat catre mai multe persoane.

Ma scuzi daca a sunat deranjant. Eu una asa am inteles din tonul mesajului tau. Dar cum pe forum nu avem nici intonatii nici gestica, se mai pot crea si confuzii.

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ma scuzi daca a sunat deranjant. Eu una asa am inteles din tonul mesajului tau. Dar cum pe forum nu avem nici intonatii nici gestica, se mai pot crea si confuzii.

Da..poate asa a sunat,desi nu asta era intentia.
ma deranjeaza ideile impuse la nesfarsit.
ma deranjeaza marginalizarea celor care nu accepta sa le fie impuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput