Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

EXACT...La multi ani! surorii tale,LALI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Ne-am decis sa mergem la Milano. Rares e mai bine un pic. Nu mai e atat de rosu in gat. Cica e pe drumul cel bun.

Pe mine m-a diagnosticat cu gripa. Imi e tare rau dar sper sa rezista. Asteptam cu atata nerabdare vacanta asta si acum nu mai am chef de nimic.

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine la intoarcere.

Sanatate multa tuturor si nopti linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Moni iulia multumesc frumos.

Lali la multi ani surorii tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetelor multumesc pentru urari,s-a emotionat cand i-am spus ca si fetele de pe forum ii spun la multi ani,desi nu o cunosc ,si va trimite multi pupici dulci.

Monikus ma bucur ca v-ati hotarat sa plecati totusi. Lasa ca aplici o aspirina saracului pe langa tratament si te intorci cu forte proaspete .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna fetele,

Ne-am decis sa mergem la Milano. Rares e mai bine un pic. Nu mai e atat de rosu in gat. Cica e pe drumul cel bun.

Pe mine m-a diagnosticat cu gripa. Imi e tare rau dar sper sa rezista. Asteptam cu atata nerabdare vacanta asta si acum nu mai am chef de nimic.

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine la intoarcere.

Sanatate multa tuturor si nopti linistite.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

Uraaaaaaaaaaaaaa!!!
Asa, Rares, fa-te bine:)
Monikus, ia medicamente sa-ti revina puTerea si distreazat la MILANO!!!!

pE SCURT - AM COPIAT, N-AM SCRIS EU, DAR SUNT DE ACORD:

In Milano nu veti putea rata Domul. Dantelariile sunt superbe si cu siguranta veti petrece destul timp la cea mai mare catedrala gotica din lume. Cei pasionati de shopping sau window shopping :) nu vor rata Galeria Vittorio Emanuelle unde vor putea gasi cele mai celebre branduri din lume. Biserica Santa Maria Delle Grazzie adaposteste celebra pictura a lui DaVinci, Cina cea de Taina. Atentie insa: se intra doar cu rezervare facuta in prealabil pe internet.

Nu trebuie ratat nici Palatul Sforzesco care are o serie de muzee printre care si o colectie de arta. Duminica se fac tururi speciale pe zidurile castelului, dar pentru acest lucru trebuie sa va faceti rezervare din timp. In mod sigur nu veti uita sa gustati celebra inghetata sau Spaghetele Milaneze sau cea mai buna pizza din lume.

Foarte pe scurt, acesta este Milano. Un oras modest pentru Italia dar fabulos pentru noi. Daca Milano o sa va placa, atunci veti iubi Roma sau Venetia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fac capitol nou ?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Palatul Sforzesco E F FRUMOS, MERITA VIZITAT.

Am probleme cu tastatura, e descarcata...ca as scrie mai multe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dovlecimia spune:

Casutza noua

Lali.

Mergi la inceput